Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Aynen renktaşım şu anda gelmemesi daha iyi olur.Hem İmparator da istemez onu.Belki de tam ona ihtiyacı olduğu yerde takımdan gitmesini unutamamıştır.Tamam Arda'nın gitmesi kendisi açısından yararlıydı ancak GALATASARAY için o dönemde tam ihtiyaç dahilinde gitmesi üzücü oldu...

Hoca şok olmuştur eyvta biz de şok olduk ya. Hiç unutmuyorum o PC'yi açıpta Arda Atletico Madrid'te haberini görünce yaşadığım hayal kırıklığı, üzüntü ve kızgınlığı. O yüzden cidden Arda benim için tın bir futbolcudur. Gelse de sıradan bir futbolcudur Arda benim için fazlası değil.

Arda'dan show mu bekliyorsunuz.Gitmeden önce son 2 sene hangi showu yaptı da suan bekliyorsunuz.Yapacağı tek şey atağı yavaşlatmak.Hızlı atak yapmayı unuturuz.Emre Çolak da onun yolunda gittiği için şuan eleştiriliyor.

Seneye oynadığı ligde kalsın performansının aynı kalmayacağını biliyorum. Arda'yı biraz ezberlesinler yeter.

Evet şov bekliyorum gitmeden önce son 2 sene oynadığı oyunla takıma en çok yakışan futbolcuydu... Milli takımda Arda olmasın doğru dürüst atak yapamayız(zaten şu halde bile 3-5 atağımız oluyor) ..

Arda eninde sonunda Galatasaray'a gelecek. Adam Galatasaraylı. İstediği demeci verir. Napıcan? Ayrıca unutan kim kendi adına konuş.

Hocasini takimini yari yolda birakarak gideni ne kadar seviyorsunuz hayret.

Kacak Arda avrupadan kucuk isik gorunce kacti.Gelecekte isterse Galatasarayin baskani olsun sozunde durmayana guvenmem NET

Çünkü kimse insiyatif almıyor takım Arda'ya bel bağlamış konumda..

+Amrabat'ı izledikçe kahroluyorum,12'ye Arda'yı sattık 8'ini Amrabat'a verdik..

Neyle neyin yerini doldurduk şaka gibi..

O konuda katılıyorum ama kendisi gitmek istiyordu yapacak bir şey yok. :b5:

yine diger oyunculardan bir adim önde gibi oynadi

Arda Atletico futbolunun üzerine katmis baya. Sorumluluk almayida ögrenmis. Dönebilir simdi. :D

taraftar suçlu ,medya suçlu ,takım arkadaşları suçlu,yöneticiler suçlu,başkan cok suçlu.bir arda suçsuz.

Sadece bir pozisyonda cok sinirlendim, iki kisiyi calimlayip 3. yi gecmek istedi kaptirdi ceza sahasinin icerisinde, ama yanindaki adama verse gol olur belkide.

konudaki toplam beğeni sayısı 1453, mesaj veriyor arda bize :heart:

164973_528124557246244_1637507096_n.jpg

FUTBOL | Arda Turan Takımımızın Kampını Ziyaret Etti.

Galatasaray'ı Instagram'da takip etmek için:Instagram

Su goruntu hanginize samimi geliyor?

Su goruntu hanginize samimi geliyor?

Bence samimi. Ama inanilmaz eziklik duygusu icinde olmali Arda. Takimi en kotu doneminde OYALAYIP son anda yuzustu birakip gitti ve o biraktigi takim Avrupa'nin en iyi 8 takimindan biri durumunda ve muhtemelen de Avrupa'nin en iyi takimi olacak Mayis ayinda. Cok fena bir eziklik bu.

AW: #10 Arda Turan

Bence samimi. Ama inanilmaz eziklik duygusu icinde olmali Arda. Takimi en kotu doneminde OYALAYIP son anda yuzustu birakip gitti ve o biraktigi takim Avrupa'nin en iyi 8 takimindan biri durumunda ve muhtemelen de Avrupa'nin en iyi takimi olacak Mayis ayinda. Cok fena bir eziklik bu.

Avrupa Ligi şampiyonluğu ve süper Kupa şampiyonluğu unuttun herhalde.

Adam Galatasaraylı, hepimizden daha fazla Galatasaraylı. Kewell yarım sezon sakattı ona birşey yok, ama Arda sakat iken küfür edildi. Bunu hak etmemişti.

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Şu Arda mevzusuna da bir son verilsin artık.Gına geldi be kardeşim.Tamam adam gitti.Hoş bişey olmadı ama yapacak birşey de yok.Allah muvaffak etsin.

Simdi herkes Arda Alt. Madrid basarili diye biraz goy goy yapiyor ve olanlari unutuyor.. o yuzden fazla birsey demeyecegim ama Arda'nin O eziklik duygusunu sezebiliyorsak vay onun haline. :)

laf carpmaya calisacak olanlar sunu anlasin

satilmasina birsey demiyorum, kacis seklini elestiriyorum...

demin ua reisimizi şimdi arda kaptanı eleştiriyorsun 2 oldu aziz dostum fenerli misin ?

Top model sen sus :D.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt