Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Madrid sene sonu bizim kendilerine sattığımızdan çok daha iyi bir fiyata başka bir kulübe satar.Madrid borcunu öder,Arda bize dönmediği için mutluluktan timsah yürüyüşü yapar,biz de tüm yazı Gökhan Töre tarzı yerli statüsünde oyuncuların transfer hayaliyle geçiririz.

gökhan töre mi kaldı hocam ya inşallah gelmez

taraftarı bahane ederek kaçtı

şimdi gs şaha kalkınca dönmek ister tabi

doğruca emre abinin yanına yada samet hocanın naş naş

Milliyete göre hala 8m€ muzu vermiyormuş A.Madrid , satıldığı sene madrid uefa kupasını alırsa 2m. bonus mu vericekti ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa:o

gelse güzel olur ama

Arda --- Burak -- Robben

Sneijder

şu adamı emre şerefsiziyle bir tutmayın LÜTFEN.

Benden malı al parasını ödeme ,sonra başkasına aldığıın iki katına satıp borcunu ödemeye kalk.Ben o malı geri alıp kullanırım yada daha karlı kendim satarım.İnşallah geri döner

para ödenmezse atletico'nun satmasını bekllemeden geri alınmalı

Solda olsa varya offf.

Selçuk-Arda-Sneijder-Burak-Drogba-Hamit :D

Sırf Arda'nın sayesinde bile çok puan alırız.Adam en hasta haliyle çıksın en kötü top taşır orta açar.İyi gününde neler yapar biliyoruz :D

[video=youtube;btK3I2Lgo74]https://www.youtube.com/watch?v=btK3I2Lgo74[/video]

Fb forması giymem demiyor, Allah nasip etmesin diyor.Giyersede Allah nasip etti der işin içinden çıkar.:yenieek:

Niyeyse içimde birgün Arda fb forması giyecekmiş gibi bir his var.

Vay be!

Arda bizim alt yapımızdan çıkan bir zamanlar şimdiki selçuk inan gibi iyi oynasada kötü oynasada sahiplendiğimiz bizde sonsuz kredisi olan oyuncuydu.

Şimdi ispanyada atletico takımının ilk 11 oyuncusu. Umarım uzun yıllar orada kalır ve 30 yaşına geldiği zaman bize gelir.

arda1_A7LEU.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt