Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: #10 Arda Turan

cok abartiyosunuz, hassassiniz okey de adam istedigini konusur. cok cins birseyde dememis. tm ulke icinde fener sikecide avrupadan goruntusu hic hos degil ulkemizin.

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

Cevap: #10 Arda Turan

Fenerbahçeli yönetici abilerine ve futbolcu arkadaşlarına üzülmüş. Trabzonlular zaten insan değil asıl hırsız onlar .... .. ....

Çok merak ediyorum ya bu yalakalığı yaptıkça Selçuk'un falan yüzüne nasıl bakıyor "bu".

Geleceğin Galatasaray düşmanı Fenerbahçeli oyuncusu.

Tolga'nın,Selçuk'un,Burak'ın emekleri hiç önemli değil zaten önemli olan Emre Abisinin Volkan Abisinin emekleri, Aziz Başkanının Fenerbahçesi için verdiği emekler gösterdiği çabalar.

Cevap: Ynt: #10 Arda Turan

cok abartiyosunuz, hassassiniz okey de adam istedigini konusur. cok cins birseyde dememis. tm ulke icinde fener sikecide avrupadan goruntusu hic hos degil ulkemizin.

istedigini konusur ama tepkiyi de ceker keke. ben de cikip istedigimi dovebilirim ama karsiliginda dayak yeme yahut hapse girme olasiliklarim da yok degil

Birsey azmayayim diyorum ama ardada her konuda konusuyor arkadas.bu ne fb yalakaligi yaw,arkadsin belirttigi gibi selcukun burakin emegi nolacak arda efendi.galatasarayi hedef alan fb yöneticileri ve futbolcularina neden bir kac kelime etmedin.gelme lan galatasarayamiza geri.

Cevap: Ynt: #10 Arda Turan

Mantığa bak. Doping patlaması yaşanıyor, şike yapan takımın başkanı federasyon başkanı oluyor, şikeye ceza verilmiyor ve şike kollanıyor, bırakta rezil olsun bu ülke.

istedigini konusur ama tepkiyi de ceker keke. ben de cikip istedigimi dovebilirim ama karsiliginda dayak yeme yahut hapse girme olasiliklarim da yok degil

taraftarin galatasaray sevgisinden kaynakli iste bu. ardayi galatasayla o kadar benimsemisizki adam su an ispanyada top kosturmasina ragmen sanki uzerinde galatasaray formasi varmis gibi yorumlaniyor.

evet cok konusuyo agzi ishal bir oyuncu ama kotu niyet yok diye dusunuyorum. sahsi dusuncem tabi bu.

Koca kafa diyorlardı demekki hoşuna gidiyor ondan bu feneer sevgisi

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Mantığa bak. Doping patlaması yaşanıyor, şike yapan takımın başkanı federasyon başkanı oluyor, şikeye ceza verilmiyor ve şike kollanıyor, bırakta rezil olsun bu ülke.

o acidan rezil durumdayiz zaten ona diyecek bisey yok.

Arda'nın toplumun tüm kesmine şirin görünmeye çalışması yanlış.O şöyle düşünüyor:Galatasaraylılar beni zaten seviyor,bir şekilde Fenerbahçe-Beşiktaş taraftarına kendimi sevdirip tüm ülkede sevilen biri olayım.Hesap etmediği yer diğer takım taraftarının sempatisini kazanmaya çalışırken yetiştiği camianın taraftar desteğini kaybedecek.Ha ne yaparsa yapsın Fenerliler yine sevmeyecek Ardayı zaten.Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olacak

Arda'nın toplumun tüm kesmine şirin görünmeye çalışması yanlış.O şöyle düşünüyor:Galatasaraylılar beni zaten seviyor,bir şekilde Fenerbahçe-Beşiktaş taraftarına kendimi sevdirip tüm ülkede sevilen biri olayım.Hesap etmediği yer diğer takım taraftarının sempatisini kazanmaya çalışırken yetiştiği camianın taraftar desteğini kaybedecek.Ha ne yaparsa yapsın Fenerliler yine sevmeyecek Ardayı zaten.Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olacak

aynen dedigin gibi olay. icinde neler yasiyor allah bilir ama objektif olmaya calisiyor ve bu samimi algilanmiyor

Ya tabii ki prestijini kaybettirdi, kaybettirmez mi? Ülke olarak ceza alıyoruz. Ben buna Beşiktaş, Fenerbahçe olarak değil ülke adına bakıyorum. Fenerbahçe adına da çok üzüldüm. Orada oynayan futbolcu kardeşlerim, yönetici abilerimiz, çalışan personel var. Bu herkesi, aileleri, milyonlarca taraftarları olan camiaları etkileyebilecek bir şey. Çok üzüldüm. Umarım en az hasarlı bir şekilde bunları atlatırız ve Türk futbolunu en iyi gideceği yere taşımalıyız. Bu hepimize verilmiş bir ceza. Hep beraber el birliğiyle düzeltmemiz lazım. Ama UEFA karşısında da asla dik tavrımızdan, duruşumuzdan vazgeçmemiz lazım.

Buraya​ kadar sorun yok bu lafları edip kapatabilirdi .

Ama burası sıkıntılı bu kafa aziz kafası tüpçü kafası

Sabri oynasın kanatta bu kendini beğenmiş gelmesin.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Vay koçum Arda yavrum Arda antu kafasıda edinmiş kendine uefa'ya karşı filan dik duruş iyiymiş zaten üç beş belliydi kumaşın iyice açıyorsun kendini.

Galatasaray'dayken , cok basariliyken , attigi gollerle gosterdigi performansla beni cok sevindiriyorken bile ; kanimin isinmadigi , sevemedigim oyuncularin ; Galatasaray'dan gittikten sonra yaptigi haraketler ve soylemleri ; '' iyi ki ben bu adami sevmemisim '' dedirtiyor :) . Bkz . Arda Turan - Hakan Sukur - Hakan Unsal ...

Kafana edeyim ben senin sen de şu popülist düzene kurban gittin... Acun Abinle Emre Abinle buluşunda kutlayın bu kararı

Arda seni hep savunmusumdur ama yeter lan baslatma simdi senin su etik davranislarindan .. GS taraftariysan oghh olsun de sus otur

Ne diyecek adam ? Yarın bi gün yanına Filipe Luis gelip dese sizin ülke şikeci diye adam ne diyecek ? Tamam Fener beter olsunda Avrupalı olaya başka bakar. Benim mesela Juventusa acayip bi sempatim vardı şike olayından sonra umrumda bile değiller. Prestij kaybettiler çünkü tıpkı İtalya futboluda öyle. Bırakın büyük takım maçlarını Parma maçlarını bile izliyordum şimdi kadrolarında kim var onu bile bilmem. Avrupada oynayan bi futbolcu çıkıpta bizim ülkemizde şike yapılıyor,federasyon başkanımız şöyle böyle diyemez. Ha belki susması gerekiyordu o ayrı konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt