- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Cevap: #10 Arda Turan
sasirdikmi
-hayir
sasirdikmi
-hayir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçeli yönetici abilerine ve futbolcu arkadaşlarına üzülmüş. Trabzonlular zaten insan değil asıl hırsız onlar .... .. ....
Çok merak ediyorum ya bu yalakalığı yaptıkça Selçuk'un falan yüzüne nasıl bakıyor "bu".
Geleceğin Galatasaray düşmanı Fenerbahçeli oyuncusu.
cok abartiyosunuz, hassassiniz okey de adam istedigini konusur. cok cins birseyde dememis. tm ulke icinde fener sikecide avrupadan goruntusu hic hos degil ulkemizin.
GT-S5830i cihazımdan gönderildi
cok abartiyosunuz, hassassiniz okey de adam istedigini konusur. cok cins birseyde dememis. tm ulke icinde fener sikecide avrupadan goruntusu hic hos degil ulkemizin.
GT-S5830i cihazımdan gönderildi
istedigini konusur ama tepkiyi de ceker keke. ben de cikip istedigimi dovebilirim ama karsiliginda dayak yeme yahut hapse girme olasiliklarim da yok degil
Mantığa bak. Doping patlaması yaşanıyor, şike yapan takımın başkanı federasyon başkanı oluyor, şikeye ceza verilmiyor ve şike kollanıyor, bırakta rezil olsun bu ülke.
Arda'nın toplumun tüm kesmine şirin görünmeye çalışması yanlış.O şöyle düşünüyor:Galatasaraylılar beni zaten seviyor,bir şekilde Fenerbahçe-Beşiktaş taraftarına kendimi sevdirip tüm ülkede sevilen biri olayım.Hesap etmediği yer diğer takım taraftarının sempatisini kazanmaya çalışırken yetiştiği camianın taraftar desteğini kaybedecek.Ha ne yaparsa yapsın Fenerliler yine sevmeyecek Ardayı zaten.Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olacak
Ya tabii ki prestijini kaybettirdi, kaybettirmez mi? Ülke olarak ceza alıyoruz. Ben buna Beşiktaş, Fenerbahçe olarak değil ülke adına bakıyorum. Fenerbahçe adına da çok üzüldüm. Orada oynayan futbolcu kardeşlerim, yönetici abilerimiz, çalışan personel var. Bu herkesi, aileleri, milyonlarca taraftarları olan camiaları etkileyebilecek bir şey. Çok üzüldüm. Umarım en az hasarlı bir şekilde bunları atlatırız ve Türk futbolunu en iyi gideceği yere taşımalıyız. Bu hepimize verilmiş bir ceza. Hep beraber el birliğiyle düzeltmemiz lazım. Ama UEFA karşısında da asla dik tavrımızdan, duruşumuzdan vazgeçmemiz lazım.
Cevap: Bizim futbol camiası daha farklı bir camia olduğu için çok fazla hissetmiyoruz. Ama sokağa çıktığımızda insanların durumundan görüyoruz. İnşallah İspanya'da bu durumdan bir an önce kurtulur.