Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Ulan adama sormazlar mı Trabzon'un ne günahı vardı?

ardayı hep savundum bu yazda savundum gözümden baya bi düştün .

ARDA !

Ya ne çok boş konuşuyosunuz.

Adam göz önünde ünlü bir futbolcu. Kalkıp fener ceza alsın mı demeli ?

kusura bakmayin ..

Ayi Volkan . Burak Yilmaz 2nci Sampiyonlugum kelimesini bizim yanimizida kullanamiyor dediginde iyi oluyor .. bizim Arda Ogh olsun sike yapmasalardi mi :diye miyor ... yeter yalaka arda

kusura bakmayin ..

Ayi Volkan . Burak Yilmaz 2nci Sampiyonlugum kelimesini bizim yanimizida kullanamiyor dediginde iyi oluyor .. bizim Arda Ogh olsun sike yapmasalardi mi :diye miyor ... yeter yalaka arda

lan orda cıldırdım emreyle bakısıyo yanımızda diyemiyolar diyo of sövecem buyrun okuyun

Sevenleri Üzme Arda

19 Temmuz 2013 - - Cuma 0:0

Bir kare vardır hafızalarda. Karpatların Maradona'sı Adanaspor'a gol atmıştır ve o sırada kameranın görüntüsüne top toplayıcı bir çocuk girer. Bir elinde futbol topu sağ yumruğu havadadır. O çocuk yıllar sonra Türk futbolunda adından en çok söz ettiren futbolculardan olacak Arda Turan'dan başkası değildir. Galatasaray'lılar Arda'yı bu yüzden hep çok sevmiş, bağrına basmıştır. 66 Numara'yla ter dökerken bile 10 Numara gözüyle bakıp Metin Oktay yakıştırması dahi yapmıştır. Gencecik yaşında kaptanlık bandını taktığında herkes ona "Büyük Kaptan" diye hitap etmiştir. Gün geldi, takımda kalacağım diyen Arda Turan yuvadan uçmaya karar verdi. Kimse kırılmadı, herkes saygı duydu. Arda, Madrid yollarına düştü. Sağ yumruğunu havaya kaldıran o küçük çocuk artık evinden çok uzaktaydı. Üzerindeki formanın bizim için önemi yok. Büyük Kaptan halen Galatasaray'lıydı. Günler geçtikçe sağ yumruğu indi o çocuğun sanki. Buradan gittiği gibi değili. Hergün başka bir açıklama yapıyor, bizi daha çok üzüyordu. Adıyla şanıyla Galatasaray'a "bu kulüp" dedi üstelemedik. Fenerbahçe'ye dair açıklamalar yaptı olsun milli futbolcu dedik. Ama Arda; hırsıza hırsız diyemiyorken konuşmak yakışıyor mu sana? Emre Belözoğlu'nu kendine abi edinen Arda korkutuyor bizi.Biz Baba Gündüz, Metin Oktay gibi gördük seni. O yüzden "Sevenleri üzme Arda." Unutma; başka Galatasaray yok! mail: [email protected]Twitter: https://twitter.com/praqueGS

Ulan sana Fener'i yer,küfür et,laf sok falan demiyoruz ama sus yahu sus övme,iyi sözler etme şu adilere,germe bizleri,çıldırtma insanları daha fazla.Hep geri dönmeni istiyordum uzun zamandır,hatta arkadaşlarıma Arda GS'ye dönerse size yemek ısmarlayacağım bile dedim,o kadar istiyordum geriye dönmeni ama şu açıklamalardan sonra gelsende olur gelmesende.Buraya kadarmış,Acun abinle Emre abinle mutluluklar sana..

Ya bunun menajeri, ne bileyim danışmanı falan yok mu, çeneni kapat günden güne daha büyük nefret topluyorsun diye uyaracak?

emre çolağa,semih kayaya kurban olayım valla. ağzında dili yok bebelerin...

Gerçek aslında konu başlığında saklı. Arda'nın yanında bir 10 numara. Böyle anılmayı hak ediyor mu? Hayır. Biz çok mu şişirdik? Evet. Sonrasında böyle davranması doğaldır, daha hiç bir kurtarıcı pozisyonuna girmemiş olmasına rağmen kurtarıcı olarak hala gelsin diye bekliyoruz,ama ne verdiği hizmeti sorguluyoruz ne de gösterdiği sevgiyi. Akıllanırsa her zaman başımızın üstünde yeri vardır diyordum ama akıllanacağı yok gibi.

Metin Oktay ile özdeşleşen ve Hagi ile devam eden 10 numara efsanesi bence gün gelip de gerçekten hak edecek biri takımımızda oynayana kadar yan yana müzede olmalıydı,sahada değil,hele şımarık çocukların sırtında hiç değil. Melo'da bile bir tuhaf duruyor,Sneijder olsa bir yere kadar.

arda medyadan sıkıldığı için kaçtı avrupaya

ama hergün türk medyasına demeç veriyor yersen(!)

bu arada ağır saçmalıyor gözümden düşüyor bu açıklamalarıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt