Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın sevgilisine, anasına, bacısına edilmedik küfür kalmadı Ultraslan tarafından. Havaalanında Ardaya ettikleri küfürler hala aklımda benim. Unutmamak lazım bu tür şeyleri. Telegol programında sakatlığıyla ilgili yapılan saçma sapan bel altı yorumlar, bu yorumlara o dönemde ki yönetimin herhangi bir tepki verememesi. Ardayı resmen toplumun önüne yem diye sundu basın. Boyalı basın..

Son olarak, Arda Turan Galatasaray'ın evladıdır. Her ne kadar bu sezon geri gelişini pek mümkün görmesem de, Bir gün mutlaka ait olduğu yere geri dönecektir. Beğenmeyen gol attığında, asist yaptığında sevinmez, izlemez. Bu kdr basit.

Bugün gol mol atarsa işimiz zor.Moralsiz ve kötü oynamalı ki satsınlar.

“Salı günü bombayı patlatıyorum. İsmini de vereyim Arda Turan..”

Aziz Yıldırım başkanlığı döneminde son birkaç yıla kadar transferde hep bir numaraydı. Özellikle Ünal Aysal’ın başkanlık koltuğuna oturmasıyla birlikte G.Saray, F.Bahçe’nin önüne geçti. Bu yalnız futbolda olmamakla birlikte diğer amatör branşlara da yansıdı. Başkan Aziz Yıldırım’ın cezaevine girmesi ve sonraki süreç toparlanmasını geciktirdi. Çünkü ne olacağı hep belirsizliğini koruyordu. Bugün de halen öyle. Kulübün durumu da başkandan farksız değil. Neyse son iki yıl Galatasaray şampiyonluğunu ilan edip hatta birini Kadıköy’de kupa alarak gerçekleştirince Aziz Yıldırım “Bu iş böyle yürümez” demeye başladı. Ardından fazla geçmeden kurmaylarını topladı, saatlerce görüşmeler yaptı. Aykut Kocaman’ın gidişiyle hocalık görevi Ersun Yanal’a verildi. Bir yıl öncesinde de Yanal’ın ismi başkan Aziz Yıldırım’ın ağzındaydı. Kadlec, Holmen, Alves, Alper Potuk ve son olarak Emenike takıma katıldılar. Süper Kupa’da yine üstün taraf G.Saray olmuştu. Emenike transferinin gerçekleştiği gün F.Bahçe Başkanı “Bir bombam daha olacak” demişti. Kafalar karışmış, G.Saray’la anılan Arda Turan’ın F.Bahçe’ye mi geleceği merak konusu olmaya başlamıştı. Aziz başkan önceki gün bir ziyareti sırasında çok iddialı konuşma yapmış… Ne kadar doğru ne kadar yalan bilinmez ama hani derler ya yerin kulağı vardır diye. Biz de duyduk işte. Gerçi biz her duyumu yazmayız ancak kaynak sağlam olunca bunu yazmak zorunda kaldım. Yıldırım’ın aynen ağzından dökülenler: “Salı günü bombayı patlatıyorum. İsmini de vereyim Arda Turan..” Başkanın medya ile arası çoğu zaman iyi olmaz. Hep uyarı yapar, yalanları hiç affetmez. Hatta gerekirse tekzip yapar. Bugün bakalım gelişmeler ne yönde olacak? Veya Arda transferi gerçek olacak mı?

Hilmi Türkay /Cumhuriyet Spor

milliyete açıklama yapmış aysal arda transferi olası değil diye gel de deli olma

bi gazetenin spor yazarının haberi

“Salı günü bombayı patlatıyorum. İsmini de vereyim Arda Turan..” bunu diyen şikecilerin başkanı bu haber doğru olabilir mi olursa tepkimiz ne olmalı ?

bana göre gündem değiştirme çabaları :31:

Bunun o Allahın belası menajeri yok mu beni deli ediyor. Ulan tv tv geziyor Hınçla, o lanet gülümsemesiyle kulube laf çakıyor.

Yıllar evvel kadroda 16.kaleci olarak aldı ozamankiler karnını doyurdular adam ettiler biti kanlandı şimdi sözde menajer oldu orda burda atıp tutuyor.

Zaten onun durumunda olup Galatasaray'ın, bitini kanlandırdığı adamlar hep bu kulübün paçasına saldırmadı mı

Ahh zamanında bunun menajeri olduğunda engel olacaktık.Ozaman ne Arda avrupa avrupa diye ağlardı ne buna servet kazandırırdık.

Yemin ederim zoruma gidiyor arkadaş ya

Madem bizden fazla Galatasaraylı Arda efendi Terim'i yalancı çıkaran Ahmet Bulut'u neden kovmaz??Başka menajer mi yok dünyada.

Bunu da açıklasın bakalım ateistler...

Bunun o Allahın belası menajeri yok mu beni deli ediyor. Ulan tv tv geziyor Hınçla, o lanet gülümsemesiyle kulube laf çakıyor.

Yıllar evvel kadroda 16.kaleci olarak aldı ozamankiler karnını doyurdular adam ettiler biti kanlandı şimdi sözde menajer oldu orda burda atıp tutuyor.

Zaten onun durumunda olup Galatasaray'ın, bitini kanlandırdığı adamlar hep bu kulübün paçasına saldırmadı mı

Ahh zamanında bunun menajeri olduğunda engel olacaktık.Ozaman ne Arda avrupa avrupa diye ağlardı ne buna servet kazandırırdık.

Yemin ederim zoruma gidiyor arkadaş ya

Ahmet Bulut Arda'nın menajerliğini yaptığı sürece Arda'dan hayır gelmez. Arda'yı hep destekledim. Genel olarak da haklı buldum ama Fatih Terim'i yalancı çıkartıyorsa senin menajerin ayarı vereceksin adama. Yapmıyorsan kusura bakma inandırıcı gelmiyorsun artık laflarınla.

1175047_419720808138021_96145204_n.jpg

1157543_419720428138059_1186088574_n.jpg

561590_419737801469655_1651318022_n.jpg

1175244_419720121471423_970883575_n.jpg

1001115_419719944804774_381126712_n.jpg

1234607_419738188136283_1484281557_n.jpg

971797_419738041469631_1409720640_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt