Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her şey bir yana 12 ye sattığın bir futbolcuyu 2 sene sonra 20 milyon vererek almaya çalışmak neyin nesi madem geri alacaktın niye sattın vizyon konusunda biraz daha eksiklğimiz var

Mlada Boleslav maçı dün gibi aklımda be kaptan.O maçta ve sonrasında elimizi ayağımızı titretmiştin yaptıklarınla ve hala yapabilirsin dön gel.

İnşallah sezon sonu yuvasına dönecek ve hizmet edecek bu camiaya , sarı - kırmızının evladı.

Böyle devam aslanım.

zerre kadar avrupa futbolunu takip etmediğin belli

sırf pasaportu alman olsa 50milyon eder diyorsun ha arda ya

ahahahha

Senden cok takip ettigime emin olabilirsin.

Özellikle Almanyada yasadigim icin Alman futbolunu yakindan takip ederim. Özille Arda arasinda kalite farki yok diyecek kadar az.

Burak kac yildir gol krali oluyor müthis rakamlarla mesela, hadi onu gectim, Burakin gecen yilki SLde attigi golleri bir Alman atsaydi ne fiyatlar ucusurdu havada. Türk olunca götü boklu Lazio geliyor ve anca 10 Milyon civari veriyor.

arda gittiğinde göbek atanlar şimdi dönsün diye dua ediyor aslında ardanın gitmesi iyi oldu değeri daha iyi anlaşıldı seneyede dönecek inşallah

Bilgim yok ortak :)

Ama hedefleri küçük tutma :)

Küçük tutmuyorum kardeşim. UEFA kupası Şampiyonlar liginden sonra en prestijli ikinci turnuvadır benim gözümde. ŞL den bir şey beklemiyorum bu yıl açıkçası. üçüncü olmak yeterli. Bu kadro 1-2 takviye ile 2. kez UEFA kupasını alabilir sanırım.

Küçük tutmuyorum kardeşim. UEFA kupası Şampiyonlar liginden sonra en prestijli ikinci turnuvadır benim gözümde. ŞL den bir şey beklemiyorum bu yıl açıkçası. üçüncü olmak yeterli. Bu kadro 1-2 takviye ile 2. kez UEFA kupasını alabilir sanırım.

Hedef kesinlikle ŞL'de üst tur olmalı , ben şahsen ŞL'de Çeyrek Finali , AL'de Şampiyonluğa değişmem.

Ancak tabi nasip neyse o , üçüncü olarak tamamlarsak grubumuzu o zaman rahatlıkla UEFA Şampiyonluğunu tekrarlayabiliriz.

Tottenham ile kapışırız diye düşünüyorum başka ciddi rakip göremiyorum.

Senden cok takip ettigime emin olabilirsin.

Özellikle Almanyada yasadigim icin Alman futbolunu yakindan takip ederim. Özille Arda arasinda kalite farki yok diyecek kadar az.

Burak kac yildir gol krali oluyor müthis rakamlarla mesela, hadi onu gectim, Burakin gecen yilki SLde attigi golleri bir Alman atsaydi ne fiyatlar ucusurdu havada. Türk olunca götü boklu Lazio geliyor ve anca 10 Milyon civari veriyor.

sen ardasporlu olmuş çıkmışsın

bizden gittiğinden beri kendini geliştirdi arda lafım yok bahsettiğin adam özil tekrar hatırlatayım dedim

arda bırak alman pasaportu brezilyalı olsa üstüne menajeri mendes gibi bir adam olsa bile 50 etmez, bu kadarda abartmayın ardayı

özil neymar seviyesinde görüyor ardayı adam ya hahahahaha

sen ardasporlu olmuş çıkmışsın

bizden gittiğinden beri kendini geliştirdi arda lafım yok bahsettiğin adam özil tekrar hatırlatayım dedim

arda bırak alman pasaportu brezilyalı olsa üstüne menajeri mendes gibi bir adam olsa bile 50 etmez, bu kadarda abartmayın ardayı

özil neymar seviyesinde görüyor ardayı adam ya hahahahaha

Görüyorum , cünkü Ardada olan meziyetler ne Özilde, ne Neymarda var. Tabiki o saydiklarin isimler kadar yumusak bilekleri yok. Ama Ardaninda onlara göre en büyük artisi, herzaman terinin son damlasina kadar mücadele ediyor. Hirsli. Geriyede kosuyor, top kapiyor yeri geldimmi. Özil ve Neymar gibilerin defansif yönü SIFIR.

Belki 50 Milyon degil, ama Arda Alman olsa en az 35den acilirdi piyasasi. Bunu tartismam bile. Sacma sapan gülmenede gerek yok.

Görüyorum , cünkü Ardada olan meziyetler ne Özilde, ne Neymarda var. Tabiki o saydiklarin isimler kadar yumusak bilekleri yok. Ama Ardaninda onlara göre en büyük artisi, herzaman terinin son damlasina kadar mücadele ediyor. Hirsli. Geriyede kosuyor, top kapiyor yeri geldimmi. Özil ve Neymar gibilerin defansif yönü SIFIR.

Belki 50 Milyon degil, ama Arda Alman olsa en az 35den acilirdi piyasasi. Bunu tartismam bile. Sacma sapan gülmenede gerek yok.

50 den en azından 35 e indin bu bile yeter, abarttığını belirtmek istemiştim sadece.Gerçi 35 de etmez, 24 bile veren olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt