- 6 Eylül 2013
- 8.402
- 3.200
- 1.168
her şey bir yana 12 ye sattığın bir futbolcuyu 2 sene sonra 20 milyon vererek almaya çalışmak neyin nesi madem geri alacaktın niye sattın vizyon konusunda biraz daha eksiklğimiz var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türk olmasaydı şuan dünyanın en iyisiydi diyen çıkmadı mı?
İnşallah sezon sonu yuvasına dönecek ve hizmet edecek bu camiaya , sarı - kırmızının evladı.
Böyle devam aslanım.
Neden ocakta olmasın
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Hem Simone için Arda vazgeçilmez diyorlar hem de dakika 70 olunca oyundan alınıyor.
Bu sene Arda biraz kilo almış gibi geldi bana.
Türk olmasaydi en az Özil kadar piyasasi olurdu.
zerre kadar avrupa futbolunu takip etmediğin belli
sırf pasaportu alman olsa 50milyon eder diyorsun ha arda ya
ahahahha
Canıma minnet oluyorsa Ocak'ta da olsun ancak hem zor , Atletico en iyi oyuncusunu devre arası dönemde vermez kolay kolay , hemde gelse bile ŞL'de oynayamıyor.
UEFA'ya kaldığımızı varsayalım. O zaman oynuyor değil mi ?
Bilgim yok ortak
Ama hedefleri küçük tutma![]()
Küçük tutmuyorum kardeşim. UEFA kupası Şampiyonlar liginden sonra en prestijli ikinci turnuvadır benim gözümde. ŞL den bir şey beklemiyorum bu yıl açıkçası. üçüncü olmak yeterli. Bu kadro 1-2 takviye ile 2. kez UEFA kupasını alabilir sanırım.
Senden cok takip ettigime emin olabilirsin.
Özellikle Almanyada yasadigim icin Alman futbolunu yakindan takip ederim. Özille Arda arasinda kalite farki yok diyecek kadar az.
Burak kac yildir gol krali oluyor müthis rakamlarla mesela, hadi onu gectim, Burakin gecen yilki SLde attigi golleri bir Alman atsaydi ne fiyatlar ucusurdu havada. Türk olunca götü boklu Lazio geliyor ve anca 10 Milyon civari veriyor.
sen ardasporlu olmuş çıkmışsın
bizden gittiğinden beri kendini geliştirdi arda lafım yok bahsettiğin adam özil tekrar hatırlatayım dedim
arda bırak alman pasaportu brezilyalı olsa üstüne menajeri mendes gibi bir adam olsa bile 50 etmez, bu kadarda abartmayın ardayı
özil neymar seviyesinde görüyor ardayı adam ya hahahahaha
Görüyorum , cünkü Ardada olan meziyetler ne Özilde, ne Neymarda var. Tabiki o saydiklarin isimler kadar yumusak bilekleri yok. Ama Ardaninda onlara göre en büyük artisi, herzaman terinin son damlasina kadar mücadele ediyor. Hirsli. Geriyede kosuyor, top kapiyor yeri geldimmi. Özil ve Neymar gibilerin defansif yönü SIFIR.
Belki 50 Milyon degil, ama Arda Alman olsa en az 35den acilirdi piyasasi. Bunu tartismam bile. Sacma sapan gülmenede gerek yok.