Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası Arda - Sneijder takası olur 4-4-2'ye döneriz.

Renktaş sence gerçekten böyle bir ihtimal yada olanak var mı ?

Sneijder gibi bir yıldızdan daha tam yararlanmamışken hem de Arda devre arası gelmesi durumunda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edemiyor , keza Sneijder'de Atletico'da ŞL'de oynayamıyor.

Renktaş sence gerçekten böyle bir ihtimal yada olanak var mı ?

Sneijder gibi bir yıldızdan daha tam yararlanmamışken hem de Arda devre arası gelmesi durumunda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edemiyor , keza Sneijder'de Atletico'da ŞL'de oynayamıyor.

Neticede her iki takım da elenebilir. (Baktım da Atletico'nun grup çok kolpaymış, biraz zor elenirler :DD)

Her neyse seneye 5+0+3 gibi bir saçmalık olacaksa Arda'yı mutlaka takımda isterim.

Diğer yandan eğer AB kararı çıkarsa Sneijder de kesinlikle kalsın kalsın isterim.

Zaman her şeyin ilacıdır.

Neticede her iki takım da elenebilir. (Baktım da Atletico'nun grup çok kolpaymış, biraz zor elenirler :DD)

Her neyse seneye 5+0+3 gibi bir saçmalık olacaksa Arda'yı mutlaka takımda isterim.

Diğer yandan eğer AB kararı çıkarsa Sneijder de kesinlikle kalsın kalsın isterim.

Zaman her şeyin ilacıdır.

Dediğin gibi zaman her şeyin ilacı beklemek duruma göre değerlendirme yapmak gerek.

AB statülü sistem veya 5+0+3 veya hangi sistem gelecekse ona göre planlama yapmamız lazım.

Arda biraz zekiyse dönmez Türkiye'ye. Ne o oradaki performansını verebilir takıma çünkü buraya gelince salıyor futbolcular. Örnek: Emre Belezoğlu ve magazin sürekli onunla uğraşacağı için Arda üstünden takımı çok yıpratırlar. Kalsın orada Arda.

Biz de çok değer biçiyorduk ama Türkiye'nin en iyi oyuncusunu 12 milyon gibi bir ücrete sattık.

Aynı sonuca geliyor. Birisi kendi değerimizi manevi olarak itibarsızlaştırma, diğeri gerçek potansiyelini ortaya çıkartamadığımız için değerini bulamaması. Bana sorsalar bu sezon Burak'ı da İspanya ya da İngiltere'de kalburüstü bir takıma ücretsiz kiralayalım derdim. Yoksa burada kalıp kendisini daha fazla geliştirmesi mümkün görünmüyor.

Ardayı Yollamazlar bize en az 30 isterler , istemeliler değeri açısından .

Hakan Balta 35M €, hadi bakalım. Biraz ufak atın ve alçaktan uçun.

Şu anki fiyatı 24M€ sözleşme yenilediklerinde bu rakamı daha da yukarı taşıyacaklarını söylüyorlar.

Hadi alçaktan uçtum 40 olmasın 24'te kalsın . Bu rakama itirazın yok sanırım. Söylediklerimin anlamı değişiyor mu?

Yazıların içindeki rakamlara, detaylara v.s odaklanıp yazının içeriğini itibarsızlaştırma eğilimleri de ayrıca ilginç geliyor bana.

Arda ile Sneijder'i takas etsek 10 numara hamle yapmış oluruz da adamlar hayatta kabul etmez.

Adam bizden göbekli gitti. Şimdiki fizik durumuna bak.. İkili mücadelelerde hep ayakta.

Çok mu zor abi şu adamların yaptığı fizik antremanını yaptırtmak. Gerçi bunun yatma saati beslenmesi vsvs. var. Kim uyar ki burada?

4 serum yemiş ama harbiden çok güçlü oynadı.

Şu transfer döneminde Terim faktörü ile adamla anlaşıyoruz cimri Ünal Aysal almıyor,olacak iş değil. Bizim durumumuzda Fener olsa 55 kere alırdı şu çocuğu. Yeni teklif sunacakmış Madrid,fesh bedeli 40 olacakmış o zaman babayı alırız.

Şu transfer döneminde ne güzel aklını çelmiştik,bize de gelmek istiyordu Terim'in açıklamalarına göre basıp almak şarttı.

Ama başkanın o müthiş transfer stratejilerine göre Arda'yı seneye 3 milyon euroya alma hayalleri kuruyor aynen Bruma'yı 60 bin dolara alma hayalleri kurduğu gibi.

Sneijder ile kıyaslanması falanda saçmalık şu anda ikisini piyasaya sür Arda,Sneijder'i sollar,hem isteyeni çok olur hem teklif edilen rakamlar 5 katı falan olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt