Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babasindan zor kurtulduk oglu mu musallat olacak yine

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Babasindan zor kurtulduk oglu mu musallat olacak yine

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

seçmecemisiniz birader siz,ortamı gerip duruyosunuz,modun biri dün terim konusuna konuyla alakası olmayan mancininin sözlerini taşır tartışma başlatır, adminin biri terimin aldığı ücretle ilgili konu açar,tarafsız olmayı deneyin biraz

Dedigim gibi donmesini istemem hem kendisi acisindan hemde bizim acimizdan. Rahat birakmazlar Arda'yi, Arda'da siyasete filan girer son senelerinde.

1486567_685004411539673_1458559382_n.jpg

Arda: "Bana çalım atmayı Serdar Özkan öğretmişti." doğruymuş yardıyıor şu an vol:21514654 :D

İnşallah şu takımda kaptan olarak görürüz kendisini.

Basın parayı alın şu adamı.

"TT Arena’ya gidince duygulanıyorum, çok etkileniyorum. Gitmek istemiyorum ama tutamıyorum kendimi. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi maçı olunca saatleri sayıyorum. Hayatımla ilgili hiç bir şey için totem yapmam. Galatasaray için yapıyorum. Ronaldo’ya bir maçta faul yapayım da kendine gelsin dedim. Elimi şöyle bir attım vücuduna, bir baktım duvar gibi. Şaka bir yana Ronaldo gerçekten çok özel bir oyuncu."

Sana laf atanlar utansın Arda.. Gittikten sonra hangi oyuncu böyle açıklamalar yaptı..

"TT Arena’ya gidince duygulanıyorum, çok etkileniyorum. Gitmek istemiyorum ama tutamıyorum kendimi. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi maçı olunca saatleri sayıyorum. Hayatımla ilgili hiç bir şey için totem yapmam. Galatasaray için yapıyorum. Ronaldo’ya bir maçta faul yapayım da kendine gelsin dedim. Elimi şöyle bir attım vücuduna, bir baktım duvar gibi. Şaka bir yana Ronaldo gerçekten çok özel bir oyuncu."

Sana laf atanlar utansın Arda.. Gittikten sonra hangi oyuncu böyle açıklamalar yaptı..

Şu lafları eden adamın başka takımda işi ne diye sormak daha doğru olur.

adam 100000kere acikladi .. MEDYA MEDYA MEDYA .. Medya'dan Magazin haberlerinde LINC edilmekten uzaklasmak istedi . Ama bizim salak taraftarimiz fenerbahce medyasina inanip Arda'ya cephe aldi

Fener medyasına inanan SALAK taraftar mı yoksa Arda mı? Neyse uzatmıyorum bu konuyu, niye yazdıysam sanki bu konuya?

Fener medyasına inanan SALAK taraftar mı yoksa Arda mı? Neyse uzatmıyorum bu konuyu, niye yazdıysam sanki bu konuya?

Yahu fener medyasi zaten adi ustunde huzursuzluk yaratmak icin birilerini yipratmak icin elinden geleni yapiyor .. simdiki hedef selcuk inan ama taraftar bu sefer yemiyor ,, ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt