Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu fener medyasi zaten adi ustunde huzursuzluk yaratmak icin birilerini yipratmak icin elinden geleni yapiyor .. simdiki hedef selcuk inan ama taraftar bu sefer yemiyor ,, ...

Hırsızın hiç mi suçu yok kardeşim? Taraftar yedi Arda'yı diyorsunuz da Selçuk'u bir kere taraftara, hocasına, takım arkadaşına salladığını, küstüğünü gördünüz mü? Hiç mi suçu yok Arda'nın? Salak taraftar fener medyasına kandı diyorsun, Arda'nın en yakın çevresi fener medyası zaten. Bu nasıl iş? Cidden uzatmayalım, bu mevzu için kimseyi kırmak istemem.

824613126.jpg

ersunun içi gidiyordur içi.

geri gelmeyi dusunmedigini soyluyor

insan uzaktan da severmismismis

lazim degilsin

Bir gün Arda'yı Çubuklu Sarı-lacivert içinde görürsem şaşırmayacağım.

Su Acuna niye katlaniyorsun be Ardam. Adam seytanin teki.

30'undan sonra gelmek istersen hele hele yabancı sınırı kaldırılmış olursa hiç gelmeyi düşünme Arda. Biraz boşboğazsın ama kötü birisi olduğunu düşünmüyorum ama takımı zzor zamanında yanında olmalıydın. O yüzden geleceksen 1-2 sene içinde en geç dönmelisin. Kontratını uzatarak bu ihtimali baya düşürdün ama.

30'undan sonra gelmek istersen hele hele yabancı sınırı kaldırılmış olursa hiç gelmeyi düşünme Arda. Biraz boşboğazsın ama kötü birisi olduğunu düşünmüyorum ama takımı zzor zamanında yanında olmalıydın. O yüzden geleceksen 1-2 sene içinde en geç dönmelisin. Kontratını uzatarak bu ihtimali baya düşürdün ama.

Yabancı sınırı kalkmaz.

Yukarıdaki fotoğrafı gördükten sonra vazgeçtim, gelme. Gelmeni isterim, GS'li olduğuna da yürekten inanıyorum ama gelme abi. İnsan gibi futbolunu oynamak varken bu pisliğin içine gelme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt