Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasigindan yasadagi sakatligi olmasaydi cok daha büyük bir futbolcu olabilirdi. Her sezon kasiginda ki problem yüzünden 8-10 mac kaciriyor. Chelsea macinda da en fazla %70 ile oynamistir.

Kendisini, Türk filmlerinde oğlu Tarık Akan'a sinirli olmasına rağmen başardıkları karşısında gururunu gizleyemeyip, "mff mff koftehor seni" diyip inceden gülümseyerek bakan Hulusi Kentmen edasıyla takip ediyorum. Aferin len.

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam bizde bisi kazanamdi ,gitti etletico ile nerdeyse tum kupalari alacak,surda 4 mac kaldi

3 tane lig 1 de cl finali

2 kupa daha alacak

Bizdeyken Türkiye kupasını göremedi , gittiğinden beri öyle maçlar oynadı ki Cl finalini artık sıradan geliyordur adama :asd:

Gururlandirdin lan bizi. Helal olsun koca kafa. Full potansiyeli ile oynayamiyor su lanet sakatlik yüzünden düsüs yasiyor sezonun icinde.. Buna ragmen helal olsun. Atletico eger 2/2 yaparsa, onlarin efsaneleri arasina girecek Arda.

bizde arkatarafını büyütmekten başka işe yaramıyordu, sonra avrupa da ölümüne oyna biz de seninle gurur duyalım ha.

30.08.2011 tarihinde hapishanedeki aziz yıldırımı ziyaret ettiği gün benim için üzerine toprak atılmıştı saygılar

bazen öyle kötüleniyor ki sanırsın mehmet nas.bazen de gerçekten çok abartılıp world class yıldızlarla karşılaştırılıyor.

gittiği günü dün gibi hatırlıyorum ft konuşmuştu gitme diye adam hass diyip çekti gitti çünkü gs 8. idi, borcu var idi, kadrosu aşırı tırt idi, fb ve bjknin şike dalgası çıkmamış ve onlar üstüne koyarak ilerliyor idiydiler, emre, vokan, acun, aziz abileriyle vedalaşarak ayrılmış idi, gittikten sonra da ilk röportajında yabancı düşmanlığını beyan etmiş idi

ama büyük şansı varmış böyle bir takımın parçası olacağını kendi de düşünmüyordu elbet

bizde arkatarafını büyütmekten başka işe yaramıyordu, sonra avrupa da ölümüne oyna biz de seninle gurur duyalım ha.

Bizde çocukcağız şerefsiz medya ve sığır ahlaksız küfürbaz taraftarlarla aynı ortamdaydı. En iysini yaptı gitmekle. Aha bak Barca ve Realin bulunduğu ligte Şampiyon olcak takımı! Ve bizim hayal ettigimiz kupada, yani CL de Final oynayacak takımı. Ve kendisi çok başarılı, takımın vazgeçilmezlerinden. Ve hala Galatasaray diye ölüyo, geldiği yeri unutmuyo, havalanmıyo, taraftarligini sürdürüyo. Ki bizim Selçuk Burak Semih karaktersizlerini bu yaşıyla top diye oynar ve onların hiç bi zaman hayal edemeyeceği yerlere çocuk şimdiden geldi. Ve siz bu çocuğu eleştirip sevmiyosunuz öylemi? Çok da fifi. Sevmeyin zaten, rahat brakın çocuğu. Helal olsun Arda!!!! Adamsın yemin ederim. Seninle gurur duyuyorum. Sakın ama sakın türkiyeye gelme kal orda. Sakın sevdana kalbine yenilip dönme Galatasaraya. Sen bu ahmak taraftara ve rezil futbola fazlasın. Ligimiz elden gitmiş zaten tüpcüler adaletsiz köpekler sağolsun, herkesin migdesi bulanmış durumda. Sakın gelme bu rezil memlekete ve rezil ligine rezil futboluna. Herşey gönlünce olsun genç kaptanım!!

Bizde çocukcağız şerefsiz medya ve sığır ahlaksız küfürbaz taraftarlarla aynı ortamdaydı. En iysini yaptı gitmekle. Aha bak Barca ve Realin bulunduğu ligte Şampiyon olcak takımı! Ve bizim hayal ettigimiz kupada, yani CL de Final oynayacak takımı. Ve kendisi çok başarılı, takımın vazgeçilmezlerinden. Ve hala Galatasaray diye ölüyo, geldiği yeri unutmuyo, havalanmıyo, taraftarligini sürdürüyo. Ki bizim Selçuk Burak Semih karaktersizlerini bu yaşıyla top diye oynar ve onların hiç bi zaman hayal edemeyeceği yerlere çocuk şimdiden geldi. Ve siz bu çocuğu eleştirip sevmiyosunuz öylemi? Çok da fifi. Sevmeyin zaten, rahat brakın çocuğu. Helal olsun Arda!!!! Adamsın yemin ederim. Seninle gurur duyuyorum. Sakın ama sakın türkiyeye gelme kal orda. Sakın sevdana kalbine yenilip dönme Galatasaraya. Sen bu ahmak taraftara ve rezil futbola fazlasın. Ligimiz elden gitmiş zaten tüpcüler adaletsiz köpekler sağolsun, herkesin migdesi bulanmış durumda. Sakın gelme bu rezil memlekete ve rezil ligine rezil futboluna. Herşey gönlünce olsun genç kaptanım!!

mani olan yok size siz duyun. Aziz amcası ridvan ,acun abisi de gurur duyuyordur.

Arda'nın bizden gitmesi, hem bizim için hem onun için en iyi karar olmuştur. Hem biz kazandık hem o kazandı. Eğer kalsaydı şu an Batuhan Karadeniz mi yoksa Arda mı daha kilolu diye kıyaslamalar yapıyor olabilirdik. Burada futbolcu ne futbolunun üzerine bir şey koyabilir, ne de profesyonellik anlayışını geliştirebilir. Arda gitmeye kararlı olmakla, Ünal Aysal'da gidene dur dememekle bu süreçte 10 numara karara imza atmışlardır.

mani olan yok size siz duyun. Aziz amcası ridvan ,acun abisi de gurur duyuyordur.

Acun abisi Azizi vs. demek alıp veremedikleri yok çocukla. demek iyi anlaşıyolar yahut aralarinda sorun yok. ne var yani bunda? yazık. Aziz Yildirim okadar uğraştı fb ye gelmesi için. Herif Atleticoda taraftara Galatasaray atkısı açtırdı ama ne haber? Utanın biraz. Federasyonumuz futbolunuz yönetim şeklimiz medyamiz rezil tamamda, taraftarlarimiz insanimiz hepsinden rezil kusura bakmasin kimse.

olmamış kardeş editler misin

hakaretlerine diyeceğim yok da ardayı övmen olmamış

Yahu bos bos konusmayin gorendr kendisinin hic fenerbahceli arkadasi akrabasi yok sanir. Birde sanki ha bire kanitlamak tastik ettirmek zorunda size Galatasaray liligini. Kendilerine o paranin binde birini versen ucarak gider adam avrupaya gitmis rakibede degil adami nerdeyse vatan haini yapacaklar. Ki kalsaydi zaten kufir yiyp duruyodu en fazla hasan 2 olacakti. Iyiki de gitmis..

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

burak ve semih neden karaktersiz?

Acun abisi Azizi vs. demek alıp veremedikleri yok çocukla. demek iyi anlaşıyolar yahut aralarinda sorun yok. ne var yani bunda? yazık. Aziz Yildirim okadar uğraştı fb ye gelmesi için. Herif Atleticoda taraftara Galatasaray atkısı açtırdı ama ne haber? Utanın biraz. Çok zekanız kıt çok. Federasyonumuz futbolunuz yönetim şeklimiz medyamiz rezil tamamda, taraftarlarimiz insanimiz hepsinden rezil kusura bakmasin kimse. en iyi örnek sensin

tamam siz haklısınız. Çokta zekalısınız.

burak ve semih neden karaktersiz?

Sen anlamazsın. Ne futboldan ne oyuncunun halinden nede oyuncuların tavrindan hareketlerinden yada fikirlerinden. Profesyonel futbol oynadım ben almanya ikinci liginde merak etme gs de karaktersiz oyuncu cok. hele Türk oyuncularimizin bazilari cok karaktersiz. bu ama tr altyapisinin genelinde var. Birçok gunumuzun tanidik oyunculariyla milli takim secmelerindeydim cogunu iyi tanirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt