Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gittiğinde çok lesh bir teknik direktörleri vardı, Simeone geldi Arda ve bütün takım gelişti. Kariyerinde herhalde çok şey borçlu olduğu 3-4 isim ver deseler.

Alt yapı hocası-Ersun Yanal ve onu tekrar kazandıran Feldkamp'ı söyler ama her türlü 1.sıraya Simeone'yi koyar.

Bu arada buradan gittiğinde A.Madrid'e köy takımı muamelesi yapıp sonu Tuncay gibi olur diyenler vardı bayağı.

Ama göremedikleri şey Tuncay futbolu sadece enerji ve hırsı ile oynayan Kuyt tarzı bir oyuncuydu. Arda ise saf yetenek ve aklı ile oynayan model.

1.ci model olarak ekmek yemek için sürekli çok çalışman lazım, 2. model de ise çok çalışırsan bir de Hagi gibi efsane olursun.

Arda ZEKİ AMA HAYLAZ ÖĞRENCİDEN VEYA YANLIŞ OKULDA HARCANAN ADAMDAN, DOĞRU OKULA GİDEN ZEKİ ÇOCUĞA GEÇİŞ YAPTI.

Sen anlamazsın. Ne futboldan ne oyuncunun halinden nede oyuncuların tavrindan hareketlerinden yada fikirlerinden. Ya ergensin ya cocuksun ya toysun yada ne biliym. Profesyonel futbol oynadım ben almanya ikinci liginde merak etme gs de karaktersiz oyuncu cok. hele Türk oyuncularimizin bazilari cok karaktersiz. bu ama tr altyapisinin genelinde var. Birçok gunumuzun tanidik oyunculariyla milli takim secmelerindeydim cogunu iyi tanirim

bunun yerine bilmiyorum uydurdum desen bana da bu kadar zirvaligi okutmamis olacaktin

sana bisey kanitlama mecburiyetinde degilim sen kimsin? iyi geceler

buraya yaziyorsan neden boyle bir iddada bulundugunu soracagim heralde. eger sebebini soylemiyorsan da kicindan uydurup futbolcularimiza camur atan kiskanc bir failed futbolcu olarak akillarda not edecegiz seni

buraya yaziyorsan neden boyle bir iddada bulundugunu soracagim heralde. eger sebebini soylemiyorsan da kicindan uydurup futbolcularimiza camur atan kiskanc bir failed futbolcu olarak akillarda not edecegiz seni

futbolculariniz? ne yani biz yahudimiyiz almanyadan geliyoz diye? turkiye milli tamim secmelerinden bahsettim farkindaysan. cok Ayıp. bu zihniyet oldugu süreç hicbisey ilerlemez zaten. siz biz ayirimi yapma bence. 70.000.000'luk ülkenin milli takımı ama nerdeyse almanyada oynayan bi kac gurbetçi oyunculardan kurulu ne haber?

futbolculariniz? ne yani biz yahudimiyiz almanyadan geliyoz diye? turkiye milli tamim secmelerinden bahsettim farkindaysan. cok Ayıp. bu zihniyet oldugu süreç hicbisey ilerlemez zaten. siz biz ayirimi yapma bence. 70.000.000'luk ülkenin milli takımı ama nerdeyse almanyada oynayan bi kac gurbetçi oyunculardan kurulu ne haber?

oyle bir imada bulunmadim, Galatasaray forumundayiz diye Galatasaray futbolcularindan futbolcularimiz diye bahsettim

ayrica semihe bile karaktersiz diyecek kadar genis biri icin futbolcularimiz lafindan bu denli nem kapman da ilginc

ve de musevilerle ilgili yaptigin ima da ilginc

bunlari aydinlatir misin

Berlinin neresindensin

Acunla dostluğu olamaz mi kardeşim kıt mısınız antu kafasiyla sacmalamayin ,her ortamda Galatasarayi ağzından düşürmüyor adam azizin verdiği acik çeki geri çeviriyor kalkmis bunun peşine embesilce şeyler yazıyorsunuz,yalan zirva sacmaliklari papağan gibi tekrar ediyorsunuz Galatasaray formasini hakkiyla tasimis,giderken kulübüne maddi yarari dokunmuş, halen takiminin adini sayikliyor sizin yazdiklarinizin iler tutar yani yok.

Acunla dostluğu olamaz mi kardeşim kıt mısınız antu kafasiyla sacmalamayin ,her ortamda Galatasarayi ağzından düşürmüyor adam azizin verdiği acik çeki geri çeviriyor kalkmis bunun peşine embesilce şeyler yazıyorsunuz,yalan zirva sacmaliklari papağan gibi tekrar ediyorsunuz Galatasaray formasini hakkiyla tasimis,giderken kulübüne maddi yarari dokunmuş, halen takiminin adini sayikliyor sizin yazdiklarinizin iler tutar yani yok.

niye hakaret ettin bize şimdi

kafede izledim maçı resmen milli maç var havası vardı, 3. golde millet çıldırdı resmen,bu sezon en sevindiğim gollerden biriydi diyebilirim helal olsun valla inşallah kupayı da alacaklar,Arda gibi futbolcunun kıymetini bilemedik hiç değilse gereken saygıyı gösterelim fazlasıyla hakediyor bunu

300420142340488645508.jpg

10252010_787991737880403_6849948603495861895_n.jpg

BmgRKtiCIAEUHQ4.jpg

10151432_788005521212358_4741990729042633498_n.jpg

yıldıray baştürk dışında kim oynadı başka finalde türk olarak

ilkay oynadı nuri oynadı mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt