Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan en ufak bir şüphem yok. Tek fark o dönemde forum, internet, klavye üçlüsünün olmaması. Terim, Hakan, Bülent, Hagi, Tugay, Hasan, Ümit vs. herkes hakaret gördü forumda. Arda'ya, Selçuk'a filan şaşırmıyorum.

Metin Oktay da rahatlıkla aynı hakaretleri yerdi.

Terimi ayır. Hakareti hakk ediyor. Her ne kadar başarılı olursada.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A.Madrid bizimle aynı tarihte yapılanmaya gitti

Biz Terimi getirirken onlar Simeone'yi getirdiler

Biz onların revizyondaki eskilerini (forlan-reyes-ujfa) almaya çalışırken onlar bizim en genç ve yeteneklimizi aldılar

Onlar her sene kadrolarını oyunlarını yukarıya taşıyıp istikrarlı ilerlerken biz oyun ve istikrar anlamında bocaladik

Sonuç adamlar ıspanya liginde ve bizim hayalini kurduğumuz Şampiyonlar Liginde şampiyonluğa koşuyor

Bizim ne için mücadele ettiğimiz ortada

Önümüzde güzel bir rol.model var: A.MADRID

Sony Xperia

Galatasaray Fatih Terim ile, Atletico da Simone ile maximum basari yakaladi, daha fazlasini bekleyen bir utopia yasiyordur. Atletico Madrid´in herzaman cok kaliteli bir kadrosu vardi zaten, Simone daha gelmeden iki sene önce Avrupa Ligi kupasi görmüs kadro vardi. Takim olmayi basaramamisti Atletico... Ama 7 sene icinde 3 tane oyuncusunu Toplam 160 Milyon Avro´ya ihrac etmistir, yani anliyacagin kadro yetenek ve kalite kayniyor. Simdi birde Diego Costa muhtemelen 50-60 Milyon Avro´ya satilacak bir aday daha. Galatasaray Kulübü´nün 100 yillik toplam futbolcu ihracati aceba 70-80 Milyon avro eder mi ?

Arda Turan Türkiye´de artik kendi taraftari tarafindan begenilmeyen, eksik görülen ve bir büyük kitlenin gitmesi icin yol gözleyen bir futbolcu olmustu. Takim kötü olunca suclu Elano degildi, Keita degildi, Jo degildi, Elano´nun yetenegini kiskanan ve o yüzden pas atmayan Arda Turan´di suclu olan. Bu taraftar Arda´yi bu raddeye getirmeseydi, burnundan getirmeseydi futbolu, Arda ile son 3 sene bir cita daha yukarida olurduk. Ama Arda icin en iyisi, en hayirlisi oldu. O yüzden Arda kardesimizi tebrik ediyorum.

Ama surada bir hemfikir olalim, biz elimizdeki degerlerin kiymetini bilmiyoruz, HELE HELE Türk ise. Cok Milliyetci bir adam sayilmam, ama bu apacik ortada birsey.

Ve mesele baskasinin eskisini almak degil, onu oynatmaktir. Bitmis gözü ile bakilan David Villa bu sezon muazam bir katki vermeyi basardi. Atletico´da en iyi oyuncusunu satti (Falcao) ama onlar nokta atislar ile daha güclü oldular. (Not, Galatasaray´da Arda´dan sonra daha güclü bir takim oldu, yani Arda gittigi halde cok dogru hamleler yapilmisti)... Ama sonucta hersey takimin potansiyelinde bitiyor.

Galatasaray´in Maximal Potansiyeli = Sampiyonluk, Süper Kupa (Avrupa/ Türkiye), Türkiye Kupasi, Avrupa Ligi Sampiyonlugu, Sampiyonlar Ligi Ceyrek Final...

Son üc senede 2 Sampiyonluk, 2 Süperkupa (Türkiye), birde Sampiyonlar Ligi Ceyrek Final´i gördük, su anda Türkiye Kupasi finalindeyiz. Avrupa Ligin´de ne yazikki oynamadik, cünkü iki sene üst üste gruplardan ciktik. Oynasaydik alabilirdik bence. Juve´ye karsi elenmek belki daha hayirli olabilirdir. Ama bunun üstüne cikma ihtimaliz en az bir 3-4 sene yok...

- Mali Diszpilin

- Yabanci sinirinin cativdamasi

- Altyapidan yetisecek iki tane yerli Arda vari oyuncu (Yani Arda standartinda)

- Bruma´nin büyük bir patlama yapmasi

- Arda´nin geri dönüsü

- Ve cok önemli, takimdan maximum potansiyel cikarabilen bir Teknik Direktör

Birazda sans yanimizda olursa 3-4 sene sonra, ancak bu noktalar yerine gelirse, bir Fina görebiliriz. (Bence nerdeyse imkansiz)

Terimi ayır. Hakareti hakk ediyor. Her ne kadar başarılı olursada.

Bana göre baskalarina "hakaret etme hakki" bulan insanlar hakareti hakkediyordur. Bu forumda cogu sahisin yaptigi terbiyesizlikten baska birsey degildir. Bunuda kimseye hakeret amacli söylemiyorum, ama bazen bu forumda yas ortalamasinin 15´den üzeri olamiyacagini düsünüyorum ne yazikki.

A.Madrid bizimle aynı tarihte yapılanmaya gitti

Biz Terimi getirirken onlar Simeone'yi getirdiler

Biz onların revizyondaki eskilerini (forlan-reyes-ujfa) almaya çalışırken onlar bizim en genç ve yeteneklimizi aldılar

Onlar her sene kadrolarını oyunlarını yukarıya taşıyıp istikrarlı ilerlerken biz oyun ve istikrar anlamında bocaladik

Sonuç adamlar ıspanya liginde ve bizim hayalini kurduğumuz Şampiyonlar Liginde şampiyonluğa koşuyor

Bizim ne için mücadele ettiğimiz ortada

Önümüzde güzel bir rol.model var: A.MADRID

Sony Xperia

ATH.Madrid ispanyanin takimi biz ise orta dogudan bir takim

Orda ath.madrid real ve barca gibi dunyanin 2 lokomotiv takimiyla mucadele ederken biz ise sikecilerle mucadele ediyoruz :)

Ispanyanin alt yapisi son yillarda tavan yapti bizim alt yapi ise yerlerde paspas :P

yani okadar faktorler varki, saysak bitmez

kisacasi Turkiyedeki sartlar bizim onlarla yarismamiz zor.

gelirler onlarda, futbolcular ilk tercigi onlarda, en cok rating olan ligdede yarisiyorlar

CL Finaline cikti diye catliyor degilim. Arda'ya yapilan elestirilerin hicbirinde les topcu denmedi. Sap ile samani ayirin bos bos konusmayin. Selcuk ve Burak'a tabi hakaret edilir cunku top oynamiyorlar.

Arda efendiye gelince isterse Altin Top alsin, kulupte mermer yedigi aciklamalari, yabancilarla yerliler arasinda yarattigi dusmanligi, son sene sakat ayagina dinlenip got buyuturken milli takim maclarinda ne hikmetse ayaga kalkmasi, bizde gobegi salip Atletico'ya gittikten sonra calisip da vucudunu sekle sokturmasi, her elestiriden sonra cocuk gibi aglamasi ve İspanya'daki ilk senesinde teror dahil ustune vazife olmayan konularda Turkiye adina ahkam kesmesiyle hatirlanacak benim gozumde.

Acun & Aziz & Ridvan & Emre dortlusune hic girmiyorum

Tap

Evet Akif kardesime hakk veriyorum.Seneye milyon euroyu cebe koyuyorlar.Turkiye sartlarina gore kazandiklari paranin degerini olcmeye degmez.Profosyonel olup olgun davranacaklarina.Elemana takilir yabancinin parasina takilir.Elbet performansi dusdugundede elestiriler gelir.

Ha tabi sevgilisine felan yonelik yapilan terbiyesizilikler ayri onlari kiniyorum yani onu yapmak serefsizlikdir.

Buradad kulaklarini tikayip antremanini yapmaya ve maclarini oynamayi sece bilirlerdi.

Yani tek suclu taraftar degil.

ATH.Madrid ispanyanin takimi biz ise orta dogudan bir takim

Orda ath.madrid real ve barca gibi dunyanin 2 lokomotiv takimiyla mucadele ederken biz ise sikecilerle mucadele ediyoruz :)

Ispanyanin alt yapisi son yillarda tavan yapti bizim alt yapi ise yerlerde paspas :p

yani okadar faktorler varki, saysak bitmez

kisacasi Turkiyedeki sartlar bizim onlarla yarismamiz zor.

gelirler onlarda, futbolcular ilk tercigi onlarda, en cok rating olan ligdede yarisiyorlar

bu kadar seyi saynak abes Turkiyedeki kurumlarin basinda olan bazi serefsizler sirf Galatasarayin onunu kesmek icin yabanci kuralini 6+0+2 5+0+4 gibi degisik degisik sekillerte giriyorlar.

Aldigin Bruma agibi Ontivero gibi Hayrovic gibi genc oyunculari oynatamiyorsun.

Bana göre baskalarina "hakaret etme hakki" bulan insanlar hakareti hakkediyordur. Bu forumda cogu sahisin yaptigi terbiyesizlikten baska birsey degildir. Bunuda kimseye hakeret amacli söylemiyorum, ama bazen bu forumda yas ortalamasinin 15´den üzeri olamiyacagini düsünüyorum ne yazikki.

Galatasarayin basina olurken yabanci siniri olmasin diyen milli takima gecincede lafini yiyen adam hakaretden hakaretler hakk ediyordur.

Bana burda terimi felan savunmayin.

Miy macindan sonra tupcu ve fedrasyonuna beni itibarsizlasdiriyorlar deyip 6 ay sonra altina girip calisan adam hakareti hakk ediyordur.

Ulan adam derler o zaman taraftari niye kiskirtiyordun artist adam.beni itibarsizlastirmaya calisyorlar diye.

Yasziklar olsun onu savundugum gunlere.

CL Finaline cikti diye catliyor degilim. Arda'ya yapilan elestirilerin hicbirinde les topcu denmedi. Sap ile samani ayirin bos bos konusmayin. Selcuk ve Burak'a tabi hakaret edilir cunku top oynamiyorlar.

Arda efendiye gelince isterse Altin Top alsin, kulupte mermer yedigi aciklamalari, yabancilarla yerliler arasinda yarattigi dusmanligi, son sene sakat ayagina dinlenip got buyuturken milli takim maclarinda ne hikmetse ayaga kalkmasi, bizde gobegi salip Atletico'ya gittikten sonra calisip da vucudunu sekle sokturmasi, her elestiriden sonra cocuk gibi aglamasi ve İspanya'daki ilk senesinde teror dahil ustune vazife olmayan konularda Turkiye adina ahkam kesmesiyle hatirlanacak benim gozumde.

Acun & Aziz & Ridvan & Emre dortlusune hic girmiyorum

Tap

Bir Galatasaray´li olarak sen kulübünün yanlislarini elestirdigin/konustugun an hain oluyorsan bu Ülkede, ozaman devleti elestirenlerin Vatan Haini ilan edilmesine hic kimse gocunmasin bir zahmet.

Kendi efsaneleri ile okadar sorun yasayan bir kulüp daha yok bu dünyada. Hic kimseninde aklina gelmiyor GS´de sistemin cürük olabilecegini.

Bir Galatasaray´li olarak sen kulübünün yanlislarini elestirdigin/konustugun an hain oluyorsan bu Ülkede, ozaman devleti elestirenlerin Vatan Haini ilan edilmesine hic kimse gocunmasin bir zahmet.

Kendi efsaneleri ile okadar sorun yasayan bir kulüp daha yok bu dünyada. Hic kimseninde aklina gelmiyor GS´de sistemin cürük olabilecegini.

Bunlar sizin kafanizda yazdiginiz seyler. Ac bak Real falan sorun yasiyor mu yasamiyor mu? Arda'nin nesi GS efsanesi bu arada? O zaman Ribery de efsane.

Tap

Galatasarayin basina olurken yabanci siniri olmasin diyen milli takima gecincede lafini yiyen adam hakaretden hakaretler hakk ediyordur.

Bana burda terimi felan savunmayin.

Miy macindan sonra tupcu ve fedrasyonuna beni itibarsizlasdiriyorlar deyip 6 ay sonra altina girip calisan adam hakareti hakk ediyordur.

Ulan adam derler o zaman taraftari niye kiskirtiyordun artist adam.beni itibarsizlastirmaya calisyorlar diye.

Yasziklar olsun onu savundugum gunlere.

Benim kastim elestiriye degil, hakarete.

1. Fatih Terim lafini yemedi, bunu anlamakta neden diretiyor bazi insanlar ? Yabanci siniri dendiginde 8 sene önce ne dediyse, aynisini söylüyor...

2. Yabanci siniri siyasi bir karar, kolay kolay degesemez...

3. "itibarsizlastirmaya calisiyorlar" lafi Demirörene degil, MHK´ye...

Benim kastim elestiriye degil, hakarete.

1. Fatih Terim lafini yemedi, bunu anlamakta neden diretiyor bazi insanlar ? Yabanci siniri dendiginde 8 sene önce ne dediyse, aynisini söylüyor...

2. Yabanci siniri siyasi bir karar, kolay kolay degesemez...

3. "itibarsizlastirmaya calisiyorlar" lafi Demirörene degil, MHK´ye...

mhk benim babamin kuruluydu evet.ben kurdum mhk yi.terimide ben itibarsizlasidiriyordum evet.yabanci siniri siyasi bir kararmis noldu? galatasaray denilince gerisi teferruatdi?fatih terimi denilen "adam" lafini yemisdir tupcunun altina girerek ama ben beklerdim ki catir catir yabanci sinirsiz olsun desin diretsin bu konuda ama yapmadi ama milli takimina Janzuayileri arasin yalvarsin Turkiyeyi secmek icin.

Bir ustde yazmissin evet Turkiyede sistem bok gibi.Benim savundugum benim sevdigim Terim Arda isterdim ki bu seylerin uzerine gitsin.Bu bok gibi sistemin parcasi olmasin.Bende bu gun catir catir Terimi ve Ardayi mudafa ederdim savunurdum ama ne yazik ki onlarda bu bok sistemin bir parcasidirlar.

bu kadar seyi saynak abes Turkiyedeki kurumlarin basinda olan bazi serefsizler sirf Galatasarayin onunu kesmek icin yabanci kuralini 6+0+2 5+0+4 gibi degisik degisik sekillerte giriyorlar.

Aldigin Bruma agibi Ontivero gibi Hayrovic gibi genc oyunculari oynatamiyorsun.

yukara tukursek biyik asagi tukursek sakal :/

walla son 2 sampiyonlukda bile onumuze tas koydular ama yigilmadik

zaten bu sacma yabanci kuralida fenev istiyor diye degistirdiler yoksa turk futbolunu dusunen kimse yok

okadar turk futbolu ve alt yapiya destek vermek istiyorsa tff, ozaman niye her takimda en az ilk 11 2alt yapidan oyuncu kuralini koymuyor

bildigim kadar fenevde alt yapidan yetisen oyuncu yok, sadece mert oda oynamiyor bizde ise sabri,aydin,emre,ve semih oynuyor

yabanci kurali dussun diyen eziklerdede 12mi 13mu yabanci oyuncu var

Bugün maçta olacakmış

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bunlar sizin kafanizda yazdiginiz seyler. Ac bak Real falan sorun yasiyor mu yasamiyor mu? Arda'nin nesi GS efsanesi bu arada? O zaman Ribery de efsane.

Tap

Raul Madrid´den nasil ugurlandi, Hakan Sükür bizden nasil ugurlandi. Raul bakalim aylarca parasini bekledi mi ? Ronaldo parasini alirken, uzaktan bakip izledi mi ? Futbol´dan ve spor kültüründen kilometrelerce uzak insanlar futbol takimini yönetiyor bizde. Kendi sirketleri ile mali basarida destan yazanlar, mesele Galatasaray oldumu kulübü bakkal gibi yönetiyorlar. Yillarca Mali Disziplin diye birsey olmadi, bunu hep Türk oyuncular cekti... Ve böylece futbolcularin arasina tepeden yillarca nifak tohumu sokuldu.

Arda Turan Galatasaray´in bir degeridir, yetistirdigi en büyük oyuncudur. Bu bana göre bir Efsane olmak icin yeterlidir, ve ilerki yillarda bircok oyuncumuzun önünü acacaktir. Vundan mali acidan kazancli cikan biz olucaz.

mhk benim babamin kuruluydu evet.ben kurdum mhk yi.terimide ben itibarsizlasidiriyordum evet.yabanci siniri siyasi bir kararmis noldu? galatasaray denilince gerisi teferruatdi?fatih terimi denilen "adam" lafini yemisdir tupcunun altina girerek ama ben beklerdim ki catir catir yabanci sinirsiz olsun desin diretsin bu konuda ama yapmadi ama milli takimina Janzuayileri arasin yalvarsin Turkiyeyi secmek icin.

Bir ustde yazmissin evet Turkiyede sistem bok gibi.Benim savundugum benim sevdigim Terim Arda isterdim ki bu seylerin uzerine gitsin.Bu bok gibi sistemin parcasi olmasin.Bende bu gun catir catir Terimi ve Ardayi mudafa ederdim savunurdum ama ne yazik ki onlarda bu bok sistemin bir parcasidirlar.

Fatih Terimi getiren, TFF´yi olusturan, MHK´yi ve disziplin kurulunu olusturan devlettir... Hic bir Spor Adam´indan sisteme karsi gelmesini bekleyemezsin, ama gelirse bir okadar taktire degerdir. (Muhammed Ali)

Milli Takim´in basinda "Galatasaray´lilik olmaz" bu bize yakismaz. Fatih Terim icin Milli Takim Galatasaray kadar önemlidir, bunu anliyamayanlar var. Galatasaray bizim, Milli Takim bütün Türkiye halklarinin oldugunu unutmayalim

Bak aslinda mantikli bir adamsin, ve bende Terim´den farkli seyler beklerdim. Ama bunlari icinden bir gecir bakayim...

1. Fatih Terim hic bir zaman yabanci sinirini Türk Futbol´unun sorunlarin en tepesine koymadi, ben giderim, yakarim kaldiririm demedi...

2. Fatih Terim herzaman kriter olsun dedi yabancida...

3. Antrenör´ler bulusup birlikte karar versin demistir...

Bu konuda yapilacak birsey yok...

Bir de Arda'nın arkadaşlarını beğenmeme, eleştirme durumu varya hastayım ona. Sanki herkesin arkadaşı hasta Galatasaraylı ve melekten iyi adamlar. Tövbe tövbe:)

Adam kimle takılacağını da size sorsun, kimle çıkacağını, sevgilisine ne jest yapacağını da size sorsun o zaman..

Bir de Arda'Nın arkadaşlarını beğenmeme, eleştirme durumu varya hastayım ona. Sanki herkesin arkadaşı hasta Galatasaraylı ve melekten iyi adamlar. Tövbe tövbe:)

Mesela düsünsene yillardir tanidigin ve cok dostun bir sike sucuna karismis. Sen sike konusunda kötü bir aciklama yapabilirmisin? Bu yüzden zaten bir cok kisi sesini acamiyor, Galatasaray Kongresi dahil, mesele sadece siyasi baski degil. Türk futbolun´da herkezin bir birini yakindan tanimasi bir handikaptir bu yüzden. Ister dostluk ister maddi iliski...

Bir de Arda'nın arkadaşlarını beğenmeme, eleştirme durumu varya hastayım ona. Sanki herkesin arkadaşı hasta Galatasaraylı ve melekten iyi adamlar. Tövbe tövbe:)

Adam kimle takılacağını da size sorsun, kimle çıkacağını, sevgilisine ne jest yapacağını da size sorsun o zaman..

Galatasaray taraftarının Emre denen ırkçıya tepkili olduğunu yadırgayamazsınız. Bunda sırf şikecileri seçtiler diye değil. Yaptığı hareketlerdir. Neden Mehmet Topala tepki yok.

Acundur Rıdvandır bunlarda şerefsizlerin önde gidenleridir zaten.

Öyle şeyler yazıyorsunuz ki çok rahat insanlarınız galiba. Aslında bende futbola küfür edip hiç oralı bile olmaya bilirim.

Aslında bu gün olaylar bu kadar kutuplaşmasında söylediğoniz isimlərin katkısı yokmu?

Mesala Fatih Terim olucak şahs süper final zımpırtısına ilk önce ses çıkarmadı sonra dedi konuşacam konuşmadı.

Biz bu insanlara değeri sadece Başarılarına göre vere biliriz ama sevgimiz sadece Başarılarına değildi karakterıerine durişlarınadır.

Ben şahsen kendimi ihanete uğramış hiss ediyorum.

Öyle anlatıyorsunuz ki Azizin fenerliler taragından savunmasını hakll çıkaracaksınız.

arkadas, "Bazilari sevinsin diye ben imza atmam" i, "Galatasaray denilince gerisi teffarruatdir" i diyen biri diyemez.Bunu Unal Aysal icin bile soyleyemez.

Anlatmak istedigim bu isimlere tepki arkadaslarin soyledigi gibide sirf sadece sportif basarisizliga gorede degildi.Duruslarinda sapma karakterlerinde kayma, gotlerde kalkma oldugu icindi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt