Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam gitmemiş olsa "Arda helikopter kiraladı içinde sex yaptı" gibi iğrenç ve saçma haberler kol geziyordu ortalıkta..

zamanında lincoln'e çakıyordu helikopterle gidip geliyor diye çakma spartalı:mad-49:

Arda Turan: Galatasaray son 2 sezonda Dünya'nın en korkutan rakipleri arasına girdi. İspanya'da Galatasaray'dan çok korkuyorlar. (GQ dergisi )...

Arda Turan: Aziz Yıldırım’ı çok severim, çok sayarım. Karşılaştığımızda da sohbet ederim. Eleştiriler çok saçma. Cahil cahil işler bunlar.

Arda Turan: A Madrid’in kontratlı oyuncusu olarak Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bir seçim veya yorum yapmak, kulübüme saygısızlık olur

Yine leş akıtan ağzıyla konuşmuş. Bunu böyle yapan sizsiniz.

- Aaabi Gaassaray'dan sizin yüzünüzden gitti her şeyini eleştirdiniz yhaaaaaa.

+ Hmm o zaman bunlar ben ne desem karşı çıkanlara çemkirir, o zaman ben her şeyi rahat rahat söyleyebilirim. İstediğim adamla görüşürüm ne de olsa Galatasaray'dan gidişimin suçlusu taraftar. O zaman Aziz'e de şirin gözükeyim, şike davası hakkında saçma saçma konuşayım zira ben Türkiye'nin figürüyüm Fenerliler de beni sevmeli.

Ama sizin hiç Fenerli arkadaşınız :ddd falan demeyin

Gvn ‏@justed_ 23m

Galatasaray'da kaptanken Liverpool hayallerini paylaşan sığır şimdi gelmiş "Kontratım var kulübüme saygısızlık olur yorum yapamam yea" demiş

Yine konuşmuş. Bunu böyle yapan sizsiniz.

- Aaabi Gaassaray'dan sizin yüzünüzden gitti her şeyini eleştirdiniz yhaaaaaa.

+ Hmm o zaman bunlar ben ne desem karşı çıkanlara çemkirir, o zaman ben her şeyi rahat rahat söyleyebilirim. İstediğim adamla görüşürüm ne de olsa Galatasaray'dan gidişimin suçlusu taraftar. O zaman Aziz'e de şirin gözükeyim, şike davası hakkında saçma saçma konuşayım zira ben Türkiye'nin figürüyüm Fenerliler de beni sevmeli.

Ama sizin hiç Fenerli arkadaşınız :ddd falan demeyin o yayvan ağzınıza Arda'nın koca kafasını sokarım.

saygılar reyiz. bunları yazan ellerini ısırrım

Çakma leonidas şikecilere yakışan bir adam bizden uzak olsun ne yaparsa yapsın!

arda az cok yetenekli bir oyuncu - fiziksel yapisi futbola uygun olmamasina ragmen

ama ne yazik ki zeka olarak geri kalmis bir arkadasimiz

zeka ve fiziksel eksikliklerinden dolayi asla world class futbolcu olamaz

kendimizi kandirmayalim: türkiye'de yabanci kisitlamasi olmasa hangimiz arda'nin geri dönmesini isterdik?

ben istemezdim sahsen. sikeci aziz'e ve fenevlilere sirin gözükmek icin yaptigi konusmalar da cabasi

Arda'yi kotu sezonda kurban olarak ilan edenler.Simdi futbol cahillikleri,dusunce tarzlarinin gerilikleri su yuzune cikmasin diye trafik cezasindan tut,giyimine kadar elestirir olmuslar.O insanlar ayni zamanda Fatih terim de dusmani.Hatta butun basarilarina ragmen.Asil Gs dusmani kim ortada.

Kötü sezon dediğiniz sezonda Milli Takım'da transfer için yardıran adam bizim maçlarda totosunu kaldıramıyordu.Hatta 1 ay falan bizle maça çıkmadığı halde Milli Takım'a gidip yardırıyordu. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt