Aras Karatay
Kırmızı Üye
- 28 Temmuz 2012
- 1.749
- 0
- 856
Adam gitmemiş olsa "Arda helikopter kiraladı içinde sex yaptı" gibi iğrenç ve saçma haberler kol geziyordu ortalıkta..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yüzdenmi ceza aldı arkadaş?![]()
Arda Turan: Aziz Yıldırım’ı çok severim, çok sayarım. Karşılaştığımızda da sohbet ederim. Eleştiriler çok saçma. Cahil cahil işler bunlar.
Arda Turan: A Madrid’in kontratlı oyuncusu olarak Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bir seçim veya yorum yapmak, kulübüme saygısızlık olur
Yine konuşmuş. Bunu böyle yapan sizsiniz.
- Aaabi Gaassaray'dan sizin yüzünüzden gitti her şeyini eleştirdiniz yhaaaaaa.
+ Hmm o zaman bunlar ben ne desem karşı çıkanlara çemkirir, o zaman ben her şeyi rahat rahat söyleyebilirim. İstediğim adamla görüşürüm ne de olsa Galatasaray'dan gidişimin suçlusu taraftar. O zaman Aziz'e de şirin gözükeyim, şike davası hakkında saçma saçma konuşayım zira ben Türkiye'nin figürüyüm Fenerliler de beni sevmeli.
Ama sizin hiç Fenerli arkadaşınız :ddd falan demeyin o yayvan ağzınıza Arda'nın koca kafasını sokarım.
Ulan boş yere tuttuk bu sene bunun takımınıda. :disgust:
ben reali tuttum 4-1 yendi. oncesinde celsiyi tutmustum malllar elendi.
atletleri hic sevmezdim. arda varkende sevmem, yokkende sevmezdim. bjk gibi vasıfsız gereksiz bi takım