Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
98866-arda-turan-dan-pembe-formaya-sok-sozler.jpg

pembe-pantolonlu-arda.jpg

Ne yaptığını kendi de bilmiyor.

hahahaha angut

Kewell kadar Galatasaraylılıgı yoktur şu herifin:)

Arkadaş Listesi

Acun

Rıdvan

Aziz

Diye gidiyor adamın

Acun Ilıcalı ve Aziz Yıldırım ile yakınlığınızdan dolayı sosyal medyadan bazı Galatasaraylılar yükleniyor. ‘Fenerbahçe kanadına mı kaydı?’ yorumu geliyor...

Zamanında hangi kanatlara, tekliflere kaymadığımı iyi hatırlasınlar. Aziz Başkan’ı çok severim, çok sayarım. Karşılaştığımızda da sohbet ederim. Yalıkavak Marina’da gördüm en son. Tabii ki yanına gittim oturdum, “Nasılsınız başkanım?” deyip halini hatrını sordum. Eleştiriler çok saçma. Cahil cahil işler bunlar...

Yıllar geçtikçe daha profesyonel düşünüp ‘Batı kafası’nda karar verip Fenerbahçe’de oynar mısınız?

En büyük profesyonelliğim içimdeki amatör ruh. Onu kaybedersem ben ben olamam.

O amatör ruhun huyu suyu, hali tavrı değişir mi zamanla?

Ben Arda’yım; karakterim konusunda değişmem. Atlético Madrid’in kontratlı bir futbolcusu olarak Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bir seçim veya yorum yapmak, kulübüme saygısızlık olur.

Arda Turan: Maçtan önce Yasin dinliyorum

Ha Aziz Yıldırım ile görüşmeme gelen eleştiriler cahilce demiş.

Yine de gereksizlik yapmış. Bir türlü lafın nereye gideceğini kestiremedi bu çocuk hayatı boyunca.

Iyic bokunu çıkardın lan. Önüne gelene ne konuşuyorsun ? Biraz da kapa o çeneneni, kır bacağını otur.

I am the one who knocks!

Acun Ilıcalı ve Aziz Yıldırım ile yakınlığınızdan dolayı sosyal medyadan bazı Galatasaraylılar yükleniyor. ‘Fenerbahçe kanadına mı kaydı?’ yorumu geliyor...

Zamanında hangi kanatlara, tekliflere kaymadığımı iyi hatırlasınlar. Aziz Başkan’ı çok severim, çok sayarım. Karşılaştığımızda da sohbet ederim. Yalıkavak Marina’da gördüm en son. Tabii ki yanına gittim oturdum, “Nasılsınız başkanım?” deyip halini hatrını sordum. Eleştiriler çok saçma. Cahil cahil işler bunlar...

Umarım Galatasaray 'ın yakınından bile geçmez yolun ,

Allaha'a yakın , fener'e yakın , aziz'e yakın ,

bize uzak ol !

Bu arada ilk cümlede de bizlere ayarını vermiş !

bugüne kadar kendisini savunan biri olarak artık yeter ya demek istiyorum kendisine. bunların bir yerlere varacağını gayet iyi bilmesine rağmen yapıyor. korkuyorum fener'e gidecek. yalnız yanlış anlaşılmasın fener'e giderse gitsin, oyunculuğundan korktuğumdan değil. korkum bunun gelenek haline gelmesi. biz yetiştircez avrupa'ya yollucaz fener oradan alacak. yeter ya. ne kadar karaktersiz insan var dünyada.

Eskiden Arda Turan duran topa vuran diye tekerleme vardı

Aziz denen herifi seven biri Galatasarayli olamaz. Belli oluyor ki sonun serefsiz Emre gibi olacak.

I am the one who knocks!

Aziz Başkan'ı severim diye açıklamaları var ise daha fazla konuşmaya gerek yok Ardacım. Herkesle güzel geçinmek için yalakalık yapmaktan öteye gidemeyen tiplere benzemişsin. Umarım doğru değildir o açıklama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt