Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üşenmedim uefada oy verdim bugün kendisine o kadar yıldızın içinde 11e aldım

Bu adam bizim taraftara ne yaptı bunu bilmiyorum sevmeyebilirsin, beğenmeyebilirsin ama ısrarla Fener'e göndermeye çalışan taraftarlar var adam her seferinde gitmem diyor en son NTVspor'da açık açık Galatasaray'dan başka takımda oynamam, daha ne diyebilirim dedi hala çıkıp acun abisi, emre abisi diye saçmalayacak sıkıntılı insanlar var...

Florya'ya gelmiş.

B54B1R-IIAA_Fmn.jpg:large

bu adam gündemi rahat bırakmıyor ki, 15 yaşında çocuklara adamsınnn abeee dedirtmek için yapmadığı şey yok. bu pr numaralarını herkes yer ama birader yeter artık fatih terim-arda turan şu iki ismi görmek ve duymaktan bıktım.

Bizde oynarken durum boyleydi muhtemelen

tumblr_mpxtxu1r3J1rcj0m6o1_500.jpg

Bence bırakın adamın özel hayatını tesbihini adam tr yeyi ve gs yi temsil ediyor ispanya da helal olsun, niye gitti diye kızıyor olabilirsiniz anlarım ama kim olsa onun yerinde giderdi binlerce km öteden bile rahat bırakmıyor adamı medya magazin vsvs İspanya da kafası rahat en azından

Ne zaman TV8' i açsam bu çıkıyor vallah.

I am the one who knocks!

Bundan bize bundan sonra yarar gelmez futbolu bıraktıktan sonra ne hoca olur ne yönetici ilk önce survivora katılır sonrada acun medyada çalışır

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi rahat bırakmiyorsunuz adamı...

Bazı insanlar kendi bok hayatlarından dolayı başkalarına laf atmak ve eleştiri yapmaktan başka bi şekilde tatmin olamıyorlar herhalde.

Başkalarına bakacağınıza kendi hatalarınıza ve hayatınıza bakın.

Arda Turan :

Türkiyeye dönersem SADECE GALATASARAYA

ileride TD yada TFF Baskani olmak isterim

Yabanci kisiltlamasi kaldirilmasi gerek

keske 30undan önce gelse ve Sneijderle beeraber izlesek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt