Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnanılmaz bir olay, ötesi yok resmen. Dünya'nın en büyük 3 kulübünden birine gidiyorsun ve bence en heyecanverici kulübüne. Messi, Neymar, Suarez, İniesta'yla aynı takımda oynuyorsun şaka gibi bir olay resmen.

Benim için çok şaşırtıcı bir olay değil ben Arda'dan en başından beri bekliyordum böyle yükselmesini. Kalitesi belli, yeteneği ortada. Ama asıl şurada bazılarına kendi adamımızı savunmak zorunda kaldım ona üzüldüm. Şu adamın başarısını çekememezlik yapmak nasıl bir zavallılıktır, nasıl bir ezikliktir tarifi yok. Adam Atletico Madrid'e giderek hayatının en doğru kararını verdiğini bir kez daha kanıtladı, en azından buna saygı duyarsın.

Helal olsun ulan ! Nerelerden nereye. Bir daha böyle topçu çok zor çıkar.

Helal olsun. Çekemeyen anten taksın.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Helal Olsun Ardaya,Galatasaray Efsanesiydi bunu iyice pekiştirdi Dünyanın en iyi takımına giderek,Barçada uzun yıllar oynadıktan sonra jubilesini Galatasayda yapacaktır.

Eski sayfalarda baya bir fail var.

Sezon sonu FB'ye gelir diyen var, 12'ye iyi yolladık 10 veren bile çıkmaz diyen var.

Fakat en komikleri Barça goygoyu yapanlar. Tesisleri gezmiş son anda transfer yatmış falan filan. Dalga geçtikleri takıma gitti. :asd:

TÜRK'ün gururu helal olsun aslanım. Türk futbolcular için çıtayı en üste koydu. bundan öte bi kariyer yok artık. Kıskananlara çekemeyenlere inat başarılarını devamını dilerim aslan parçası.

formayi alirim 85 eroverilir bu hiyar icin

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim koyacaktı sonraki satıştan yüzde 25 kar payı diye alacaktık 10 milyon euro yu ama nerede o vizyon..

Seversin sevmezsin orası ayrı, Galatasaray alt yapısından çıkan bir futbolcu Barcelona'ya transfer oluyor ve gittiği fiyat da az para değil 41 milyon €. Bence gururlanmak lazım.

Gelmiş geçmiş en iyi Türk futbolcusu olmaya çok yaklaştı, formayı alabilirse öyle olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt