Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Realcileri konu dışına alalım :H

Her şeyden önce Türk'üz..

dursunbeyliler-bayrak-acti-4742332_o.jpg

Helal olsun. Umarım Barcelona'ys transfer oldunun dışında performansıyla uzun yıllar kalır ve adından söz ettirir. Yaptıkları kolay işler değil.

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Arda Turan" TT olmus Twitter da.

Helal olsun aslanıma. Artık Barcelona daha da keyif verecek, en azından benim için.

çok büyük iş yaptı helal olsun bir gün belki bizde td olur yönetici olur barcelona ve atletico tecrübeleri cok önemli allah yolunu acık etsin

Bugünkü maçta arda nasildi izleyemedim
Ilk yarıda temkinliydi, ikinci yarıda tam açılıyordu Enrique çıkardı. Ikinci yarıda gol pozisyonuna da girmişti ama kaleciyi geçemedi.

Bence fena değildi 6 aydır milli takım dışında maça çıkmadığını düşünürsek. Burada tabi yerin dibine sokanlar falan da oldu ama ben şahsen Arda'ya "dargın" olan biri olarak ilk maçından öyle kötüleyecek yok Barca topçusu değil diyecek kadar birşey yok.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Ilk yarıda temkinliydi, ikinci yarıda tam açılıyordu Enrique çıkardı. Ikinci yarıda gol pozisyonuna da girmişti ama kaleciyi geçemedi.

Bence fena değildi 6 aydır milli takım dışında maça çıkmadığını düşünürsek. Burada tabi yerin dibine sokanlar falan da oldu ama ben şahsen Arda'ya "dargın" olan biri olarak ilk maçından öyle kötüleyecek yok Barca topçusu değil diyecek kadar birşey yok.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Peki Espanyolun uzun stoperi Roco nasıldı dikkat ettin mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt