Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artist, kesinlikle bırak Barçayı şu halyile çemişgezek belediye sporda oynayacak kalibresi yok kağnı itici artist

polis abileriyle fotoğraf çektirip yuhalayanların gönlünü alır yine!!!

Hep dedim. Barça almadı bunu thy aldı proje amacı ile.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ryan Donk bizim için neyse Barça için de Arda o

D5803 cihazımdan gönderildi

Barça kulağa çılgınca geliyor ama kendisi için akıl etmeliydi. Sen topla dönene kadar mevsimler değişiyor be adam Barçanın 11indeki en yeteneksiz Busquetsin bile oyun görüşü senden daha iyi.

Tepki gayette ardaya gosterilmeliydi iyi de oldu..takim tamamen kotu zaten de bi olumlu pas ver bari yada duzgun bi atak yonlendir bunun formla alakasi yok.

Bu ve hocası Terim utanmasalar kendilerini peygamber ilan edecekler. Ulan başarılı olunca nasıl alkışlıyorsak, helal olsun diyorsak, başarısız olunca da eleştireceğiz tabiki.

Terbiyesiz soytarı birde tepkiyi adam gibi kabullenmeyip adi şekilde cevap verdi...

Sen kim oluyorsun?

Adam olan başını öne eğip, geri kalan maçta, vurup yıkıp kendini parçalar...

Anlamıyorsun Arda anlamıyorsun... Bitmişsin sen...

Daha da çağırılmasın bu soytarı..

Barcelona taraftarı homurtusuna borusu ötmeyen reklam yıldızı

son 15 dk sokakta topu alınan bebeler gibi defansa geçip ileri top şişirdi. sahada bi formayı çıkartıp sağlamadığı kaldı hıyartonun.ulan Türkiye'de milyonların hayatında göremediği paranın içinde havuz diye yüzüyorsunuz ama bu el turco ronaldo'ya messiye özenip reklam yıldızı oldu Acun abisi sağolsun. Haa adamlar topunu da oynarken çekiyor reklamları, bu keko top oynamayı unutmuş artislik yapıyor herkese. 3. Maçta da oynarsa ftor da istifasını versin, oda bir hizmettir.

Son düzenleme:
Butun sucu arda'ya yikmak yanlis

2.yarı solda topu aldı önü bomboş herif kağnı gibi yavaş yavaş sürüyo o anda kardeşim futbol oynar ama pek futbol izlemez milli takımıda izlemez pek turnuva diye izliyorduk beraber o anda ''koşsana a.... k.. çocuğu '' diye bağırdı keza bende bağırdım tribün o an zaten ıslıklamaya başladı sonra top ayağında iken tribüne hareket yapması felan iyice zıvanadan çıktı millet

birde geçen toplantıda elensek bile alnım açık başım dik şekilde ülkeme dönücem diyordu ulan şerefsiz ne oynadında başın dik it oğlu it.

adam gibi oynasan kimse yuhlamasan seni, buda basimiza hamit kesildi, zamaninda cok sakatim diye parasini real madrid den istemeyen hamit bize gelince bay rizk olmustu. barca da yuhlaninca taraftar hakli milli takimda yuhlaninca trip yap.

Neoldum değil ne olucam diyeceksin. Arda efendi reklam yıldızı olup futbol oynamayı bırakınca bu duruma düştü. İnsan hayatının zirvesine çıktım derken işte biranda böyle rezil rüsva olur. Barca şimdi harıl harıl bu rezili yollayacak türk takımı arar. Gerçi bu temposuz hali bile ligimizde iş yapar nasılsa bu ligde koşmaya gerek yok.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cok şişmis. bu kadar reklamlarda oynarsa olacagı buydu.

barca altı bir takıma kiralık veya bonservisiyle gider, ordada bu formsuzlugu devam ederse bize gelir.

tabi su anda arda'ya çin dısında hicbir kulüp bonservis falan vermez, kiralamaya gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt