Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.454
- 4.835
- 1.618
bizim takimda yeri yok!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ve hocası Terim utanmasalar kendilerini peygamber ilan edecekler. Ulan başarılı olunca nasıl alkışlıyorsak, helal olsun diyorsak, başarısız olunca da eleştireceğiz tabiki.
iyide Aslan sadece Arda mı hatalı.
Sanki takımda herkes on numara oynadı da Arda rezildi gibi bir algı oluşturuldu, bu doğru değil.
Sadece Arda hatalı değil ama en itici, en kendini beğenmiş, eleştiriye tahammülü olmayan, kendisi dev aynasında gören ama bi halt oynamayan sadece Arda.
ooo bjkli ümit çataren zor zamanımızda bizi satıp kasden oynamayıp atletico'ya kaçtı ...ben unutmam !
sonra arkasından balık hafızalı bazı yalaka gerzekler her şeyi unuttu ...ardından sponsorluk anlaşmaları vs derken bu pandayı barça aldı...türkiye bu herifi bağrına bastı ama oynamadığı zamanlarda kendine bakmak yerine ona buna zıpladı antrenman vs yapmadı g*t göbek aldı başını yürüdü kendini bi bok sandı. sonra magazin derken mental olarak bitti.
şimdi her şey yerli yerine oturuyor.
Yakışmamıştı, yakışmayacaktır. Gelmesini hiç istemiyorum; ama maalesef Hamit gibi 33 yaşında gelip son vurgununu yapacaktir.Yaptığı en büyük hata ozanı koruyacam diye kendini ortaya atmasi oldu.
Dün izlrmemistim maci sabah videolardan baktığım kadarıyla arda macta degil kesinlikle kafası başka yerde.
Fazla yukleniyonuz bence adama.
Olur futbolcuda bu düşüşler. Önemli olan buralardan eski formu yakalayabilmek.
Sıkıntısı fizik değil psikolojik bence. Fizik dedigin bu adamlar için 1 aya toparlanır yeterki istesin.
Diğeri problem
Gelsin gene kaptan olsun yakışır
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi