Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cacık olmaz aradan çok egoist pas bile vermiyo sürekli kendini düşünüyo bir pozisyonda top almak için oğuzhanı itti resmen mahalle arası maç yapmıyoruz burada .. nerde sistem oyunu burası fransa 2016 yazık ya

Lassa&thy&beko

Son düzenleme:
Zaten bizi sattığı gün bitmişti benim için şimdi herkes için azalarak bitiyor. Ha umarım başarılı olur tabii yine ancak bizim takımda olmasa da olur.

Bu ve hocası Terim utanmasalar kendilerini peygamber ilan edecekler. Ulan başarılı olunca nasıl alkışlıyorsak, helal olsun diyorsak, başarısız olunca da eleştireceğiz tabiki.

iyide Aslan sadece Arda mı hatalı.

Sanki takımda herkes on numara oynadı da Arda rezildi gibi bir algı oluşturuldu, bu doğru değil.

arda hatalı değil sadece bütün takım hatalı ancak şöyle bir gerçek var konyada maç oynamaktan tepki nedir unutmuşlar koyun konya taraftarı yok bu stadlarda şakşaklanırlarken iyiydi olumsuz tepkilerede aynı olgunlukla yaklaşmalılar.

Futbol fukaraları Arda'nın kariyeri boyunca böyle oynadığını düşünüyor herhalde.

iyide Aslan sadece Arda mı hatalı.

Sanki takımda herkes on numara oynadı da Arda rezildi gibi bir algı oluşturuldu, bu doğru değil.

Sadece Arda hatalı değil ama en itici, en kendini beğenmiş, eleştiriye tahammülü olmayan, kendisi dev aynasında gören ama bi halt oynamayan sadece Arda.

en zor zamanımızda bizi satıp kasden oynamayıp atletico'ya kaçtı ...ben unutmam !
sonra arkasından balık hafızalı bazı yalaka gerzekler her şeyi unuttu ...ardından sponsorluk anlaşmaları vs derken bu pandayı barça aldı...türkiye bu herifi bağrına bastı ama oynamadığı zamanlarda kendine bakmak yerine ona buna zıpladı antrenman vs yapmadı g*t göbek aldı başını yürüdü kendini bi bok sandı. sonra magazin derken mental olarak bitti.
şimdi her şey yerli yerine oturuyor.

Futbol kariyeri bitti artık diyenleri gördüm:P Birbirinizi gazlaya gazlaya daha nasıl garip yorumlar görecez bakalım.

Arda'dan ne cok nefret edenler varmis arkadas, vay be... Sanki 2 maglubiyetin tek sorumlusu arda...

Arda'dan baska yildiz futbolcun var mi ki hep onu sucluyorsunuz... Arda'yi sadece iyi gununde degil, kotu gununde de desteklemek lazim, insanliga, bir taraftara yakisan budur. Elestirmek ayri, dalga gecmek ayri.

A Milli Takimin kaptaninin, 10 numarasinin, Barcelona'nin oyuncusunun bu durumda olmasi bazilarini sevindiriyor ya yazik...

Sneijder bu sezon oynadigi maclarda 2-3 iyi mac haric hic takima katkisi olmamistir bide ustune 5 milyon aliyor, lafim yok... ama sneijder'i kac kez islikladilar, kac kez dalga gectiniz? Sirf sneijder yabanci diye mi seviliyor, sirf 2 sezon iyi oynadigi icin mi seviliyor? Aynisi arda'ya niye yapilmiyor?

Demek ki arda'nin mutsuzlugu sizi mutlu ediyor.

Son düzenleme:
en zor zamanımızda bizi satıp kasden oynamayıp atletico'ya kaçtı ...ben unutmam !
sonra arkasından balık hafızalı bazı yalaka gerzekler her şeyi unuttu ...ardından sponsorluk anlaşmaları vs derken bu pandayı barça aldı...türkiye bu herifi bağrına bastı ama oynamadığı zamanlarda kendine bakmak yerine ona buna zıpladı antrenman vs yapmadı g*t göbek aldı başını yürüdü kendini bi bok sandı. sonra magazin derken mental olarak bitti.
şimdi her şey yerli yerine oturuyor.
ooo bjkli ümit çatar

tanıyamamışım ya k.bakma

Yaptığı en büyük hata ozanı koruyacam diye kendini ortaya atmasi oldu.
Dün izlrmemistim maci sabah videolardan baktığım kadarıyla arda macta degil kesinlikle kafası başka yerde.
Fazla yukleniyonuz bence adama.
Olur futbolcuda bu düşüşler. Önemli olan buralardan eski formu yakalayabilmek.
Sıkıntısı fizik değil psikolojik bence. Fizik dedigin bu adamlar için 1 aya toparlanır yeterki istesin.
Diğeri problem

Gelsin gene kaptan olsun yakışır

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kıçını rakibe dayayıp top saklamaktan başka numarası yok..

Yaptığı en büyük hata ozanı koruyacam diye kendini ortaya atmasi oldu.
Dün izlrmemistim maci sabah videolardan baktığım kadarıyla arda macta degil kesinlikle kafası başka yerde.
Fazla yukleniyonuz bence adama.
Olur futbolcuda bu düşüşler. Önemli olan buralardan eski formu yakalayabilmek.
Sıkıntısı fizik değil psikolojik bence. Fizik dedigin bu adamlar için 1 aya toparlanır yeterki istesin.
Diğeri problem

Gelsin gene kaptan olsun yakışır

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yakışmamıştı, yakışmayacaktır. Gelmesini hiç istemiyorum; ama maalesef Hamit gibi 33 yaşında gelip son vurgununu yapacaktir.

tapatalk

Protetosto iyi oldu haddini bilsin biraz.

Sen kimsin lan ? Alt tarafı topçusun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt