Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olumsuz yorumları kendinize saklayın, hesap sorabilir hem de tek tek

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa takımlarında oynadı diye mi?

Bence uefa kupasını kazanan kadromuzda ki Türk oyuncular o zamanın şartları ile Avrupa Kupası kazandıkları için Türkiye'nin en başarılı en kariyerli oyuncularıdır

Üstelik o kadro 2002 dünya üçüncüsü olan milli takımın iskeletini oluşturdular

Bu ateş üfleyerek sönmez

hayir degillerdir. Simdi Hasan Sas Ardadan daha mi kariyerli oluyor yada Arif Erdem? Oyle sacmalik mi olur hic. Kariyer aldigin kupalarin ve oynadigin takimlarin ortalamasiyla hesaplanir. Futbolcu olarak begenmeyebilirsin ki bende bu aralar cok tutmuyorum. Ancak kariyer olarak Turkiyeden bir oyuncu ile karsilastiramazsin.

hayir degillerdir. Simdi Hasan Sas Ardadan daha mi kariyerli oluyor yada Arif Erdem? Oyle sacmalik mi olur hic. Kariyer aldigin kupalarin ve oynadigin takimlarin ortalamasiyla hesaplanir. Futbolcu olarak begenmeyebilirsin ki bende bu aralar cok tutmuyorum. Ancak kariyer olarak Turkiyeden bir oyuncu ile karsilastiramazsin.

Arda atletico madrid de oynadı

Atletico madrid daha üç beş sene önce orta sınıf ile üst sınıf arasında bir yerdeydi

Barcelona ya transfer oldu evet ama onun için iki gömlek büyük bir kulüp olduğu ortada

Benim açımdan o zaman Galatasaray ile uefa kupasını kazanmak daha zordu

Üstüne birde o oyuncuların oluşturduğu iskelet kadro dünya üçüncüsü oldu

Arda Galatasaray'da bir veya iki sezon atleticoda bir veya iki sezon dışında pek bişey oynamadı

Bu ateş üfleyerek sönmez

Arda atletico madrid de oynadı

Atletico madrid daha üç beş sene önce orta sınıf ile üst sınıf arasında bir yerdeydi

Barcelona ya transfer oldu evet ama onun için iki gömlek büyük bir kulüp olduğu ortada

Benim açımdan o zaman Galatasaray ile uefa kupasını kazanmak daha zordu

Üstüne birde o oyuncuların oluşturduğu iskelet kadro dünya üçüncüsü oldu

Arda Galatasaray'da bir veya iki sezon atleticoda bir veya iki sezon dışında pek bişey oynamadı

Bu ateş üfleyerek sönmez

Tamam senin acindan oyle olabilir ama gercekler cok farkli kabul ettigin gibi. Arda Uefa kupasini kazanan , CL de final oynayan ve Ispanya liginde sampiyon olan takimin en onemli 3 oyuncusundan biriydi. O nedenle Barcelonaya gitti. Kariyer olarak kagit uzerinde Turkiye de bir oyuncuyla karsilastiramazsin.

Ayrica biz uefa kupasini takim olarak kazandik. Takim ruhu on plandaydi. Zaten o oyuncular Galatasaray disinda hemen hemen hicbir yerde tutunamadilar buna Emre Bolezogluda dahil.

Kac yildir Ispanya'dasin insan biraz dili ögrenir.

Attığı tweete göre hesabı hacklenmiş ne kadar doğru bilinmez

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dünya yıldızı Arda'nın Messi'yle yakınlaşmasını hazmedemeyen vatan hainleri hesabını hacklemiştir kesin (!)

Hesabı hacklenmiş olsa instgramdan falan kesin duyururdu geçiniz

Yalnız hazırlık maçlarda fena değildi. Böyle devam ederse Barça'ya katkı sağlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt