Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hesabı hacklenmiş olsa instgramdan falan kesin duyururdu geçiniz
430496804201182404a5a30178eef69e.jpg

Yalniz hazirlik maclarinda oldukca iyi gordum ben. Uzerindeki cekingenligi atmis baya

İspanya Futbol Federasyonu ceza vermemiş mi ? Oysa retweet ciddi bir suçtur .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adam solda oynayınca iyi şeyler yapmaya başladı.Bu adam orta sahada oynayınca , Mustafa Sarp'tan farkı olmuyor.Süper ligde bile denendi bu adam , ya sağda yada solda oynar.başka mevkisi yok bu adamın.

Arda Barcelonanin ne yazik ki Sabrisi. Iyi oynuyor bir kac mactir ama agziyla kus tutsa barcelona taraftarini memnun edemez 2 nedenden oturu.

1-Arda cok agir bir oyuncu. Buralara gelmesinin tek nedeni cok calismasi ve allah vergisi bir futbol zekasi olmasi( Bknz. Sevilla karsisinda yaptigi asist) Mesela bizim Sinanda Ardadaki Futbol zekasinin 3 te 1 olsa 2 seneye Arsenale 30m. euroya satariz. Ancak Arda fizik olarak dusunce uzerine birde agir oyuncu hic cekilmiyor.

2- Ardanin kulhanbeyli hareketleri. Kucuk daglari ben yarattim tavirlari. Bunu Barcelona taraftari kaldirmaz. Orada sen bir yildiz degilsin. Takimin rotasyon oyuncususun. Artislik yapmadan calisip sezonda en az 30 mac oynamaya bakacaksin.

[FONT=proxima_nova_ltsemibold]Acun abisinin kardeş medyası tarafından övülmüş[/FONT]:mad:[FONT=proxima_nova_ltsemibold]

Katalan basınının önde gelen gazetelerinden Sport, manşetine Arda Turan'ı taşıdı. Gazete, yaptığı haberde 'sezonun en iyi transferi Arda' ifadesini kullandı ve "Muhteşem performans. 3 gol, 3 asist. Şüphesiz Barcelona'nın bu süreçte en iyi transferi oldu" denildi.

[/FONT]
1289183_6d9b94a9a4ef02963310c75f5a4704f9.jpg

[FONT=proxima_nova_ltsemibold]Acun abisinin kardeş medyası tarafından övülmüş[/FONT]:mad:[FONT=proxima_nova_ltsemibold]

Katalan basınının önde gelen gazetelerinden Sport, manşetine Arda Turan'ı taşıdı. Gazete, yaptığı haberde 'sezonun en iyi transferi Arda' ifadesini kullandı ve "Muhteşem performans. 3 gol, 3 asist. Şüphesiz Barcelona'nın bu süreçte en iyi transferi oldu" denildi.

[/FONT]
1289183_6d9b94a9a4ef02963310c75f5a4704f9.jpg

Arda'nın yakın arkadaşı Terim'e köpek demiş.Bu twitten sonra Arda'yı dillemeyi bırakırsın diye düşünüyorum.

CrAzbY5WIAAKo9n.jpg

fener medyasını arkasına almış bir Galatasaray'lı..ya da truva atıda diyebiliriz neyseki FATİH HOCAM Haddini bildiriyor bu zata..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt