Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1c2c74e476dbc656ec698c0ce7f4fbc8.jpg

Survivor Arda kulağa hoş gelmiyor.

Atmış yine golünü.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cuma günü buralar her türlü şenlenir. Bakalım savaşı kim kazanacak.
Terim vs Arda

Terim Arda'yı bu sefer de kadroya dahil etmezse, kafasından tamamen silmiş demektir.

Erma Toroglu soyledi Terim - Arda gerilimin sebebini

Terim bir kagit dagitiyor kimler kaca para prim aliyor veya almiyor. Kagidi Arda'ya verdiginde Burak'in prim almayacagini gormus. Arda'da kagidi Terim'in onune atarak tepki koymus Terim'e...

Arda'yi pek sevmem ama artik hic sevmiyorum. Cok gotu kalkmis , dunyalari ben yarattim havasinda. Ulan sen kimsinde Terim'e ters yapiyorsun

Erma Toroglu soyledi Terim - Arda gerilimin sebebini

Terim bir kagit dagitiyor kimler kaca para prim aliyor veya almiyor. Kagidi Arda'ya verdiginde Burak'in prim almayacagini gormus. Arda'da kagidi Terim'in onune atarak tepki koymus Terim'e...

Arda'yi pek sevmem ama artik hic sevmiyorum. Cok gotu kalkmis , dunyalari ben yarattim havasinda. Ulan sen kimsinde Terim'e ters yapiyorsun
Acun aziz ve f.şahenkin kanalı bilhassa şımartıp tepemize çıkardılar çok yakın tarihte 5 tane firmanın ayrı ayrı reklamlarında oynuyordu arkasını sağlama almış çok açgözlü bir herif.

Tarihe not düşülüyor her hafta.Gelecekte hatırlanacak.Ama herşeye muhalefet ülkemiz bu çocugada muhalefet olmaya devam ediyor.Şaşırtmıyorlar.Oysa herkesin gururlanması gerekir.Arda Turan Barcelonada sırıtmadan oynayabilecek bi topçu oldugunu kanıtlıyor.Barcelonadan bahsediyoruz..

Simdi 1 gol atip 1 assist yaptigi Gijon macinin görüntülerini izledim ve milli takim'a alinmamasinin dogru oldugunu anladim.

Kalitesiyle her türlü oynar ama bu adam kendine ne yapmis ya? 10 metre depar atacak gücü kalmamis, sürekli yürüyerek top oynuyor, oyunu sogutuyor ve yavaslatiyor.

Bunu gecmis dönemlerde de yapiyordu EURO öncesi ama orda 6 ay mac eksikliginden kaynaklaniyor diyordum kendime. Cidden geriye gitmis hic bakmamis kendine. Hic bir zaman hizli oyuncu degildi ama bu kadar da agir yavasta degildi bir kere.

O acidan bakirsak milli takim'da yavas yavas devrim yapmak adina alinmamasi cok dogru karar.

Son düzenleme:
Neyine gurur duyucam oynuyosa kendine oynuyor Galatasaraya corbacida veda eden primci adamla corbaci gurur duysun.

Bildiğin el freni ya nasıl beğeniyorlar şu halini anlamıyorum Atletico zamanlarında koşup mücadele falan ederdi bi tane dikine top oynamıyor topu ayağına alınca illa bi durup bekliyor hiç hareketli değil

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalite ise ile her türlü oynar ama bu adam kendine ne yapmis ya? 10 metre depar atacak gücü kalmamis, sürekli yürüyerek top oynuyor, oyunu sogutuyor ve yavaslatiyor.

Oyun taktiği neyse onu yapıyor, pozisyon oyunu oynuyor Barcelona. Thierry Henry'nin Sky'da bi programı var, Guardiola zamanında Barcelona'da oynuyordu, Guardiola bunu santrafordan kanada çekmişti (6 kupa aldıkları sezon), pozisyonunu bozarsan hemen takımdan çıkarıyorlarmış. Arkadaşının yardımına filan da gidemezsin yani. Pozisyonunu bozmayacaksın. Çünkü orda durduğu yerde kendisini marke eden adamı meşgul ediyor, diğerlerine alan yaratıyor.

Arda'nın gücü kalmasa yürüyecek hali kalmasa Barcelona'da tutmazlar.

Son düzenleme:
cCc ayh pubisim reiz cCc

A.Y. : "Ulan Arda sen de mi buradasın?"

A.T. : "Futbolu bıraktım Başkan'ım, artık açılışlardayım ehueheueheu.."

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt