Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CtWxkBdXYAEY_8w.jpg

Büyük Kaptan Arda Turan.

renktaş böyle durumlarda bize danış biz fişini çekeriz her kimse küfür çözüm olmuyor.. :(

küfür bile etmedim de benzetme yaparak anlatayım bir er'in bölük komutanı ile atışması gibi bir şey bölük komutanı basar tokadı sonunda benim mevzudada öyle oldu :D

Şimdi çıkar bu akşam bizim Gladbach'a gol atar bu koca kafalı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ardayı canli izlemek buyuk keyif olacaktir
2011 yazında görmüştüm Bochum da Galatasaray-Inter hazırlık maçı vardı.

Alman arkadaşım ile gitmiştim, hatta Ultraslan denen o magandalar yine stadı yakmıştı maç durmuştu. Arda ve Terim tribünün oraya gitmişti yapmayın etmeyin diye. O zamanlar Arda'yı seviyordum ama bu maçtan 1 ay falan sonra aniden çekip gitmesi ile sevgim bayağı bir azaldı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
2007'de Arda'yı ilk defa canlı gördüğümde heyecandan ayaklarımın titrediğini anlatmış mıydım r'taşlar.

Bugüne kadar bu duyguyu 3 defa yaşadım. Biri Arda, biri Fatih Terim, diğeri ise Hakan Şükür.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
2007'de Arda'yı ilk defa canlı gördüğümde heyecandan ayaklarımın titrediğini anlatmış mıydım r'taşlar.

Bugüne kadar bu duyguyu 3 defa yaşadım. Biri Arda, biri Fatih Terim, diğeri ise Hakan Şükür.

İyiki sabriyi görmemişsin renktaş.

Adami titretirim yazmistim daha once Buyrun kaniti

Arda degil yerine Paco oynuyor. Arda'yi ciddi maclarda kullanmiyor ve bana göre dogru karar. Öncelik olmamali, oyuncu cok yavaslatiyor gecen lig macindan sonra dedigim gibi. Barca'da tek isim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt