Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.985
- 10.804
- 2.838
Kaptan 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

renktaş böyle durumlarda bize danış biz fişini çekeriz her kimse küfür çözüm olmuyor..![]()
Ardayı canli izlemek buyuk keyif olacaktirŞimdi çıkar bu akşam bizim Gladbach'a gol atar bu koca kafalı.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
2011 yazında görmüştüm Bochum da Galatasaray-Inter hazırlık maçı vardı.Ardayı canli izlemek buyuk keyif olacaktir
İyiki sabriyi görmemişsin renktaş.2007'de Arda'yı ilk defa canlı gördüğümde heyecandan ayaklarımın titrediğini anlatmış mıydım r'taşlar.
Bugüne kadar bu duyguyu 3 defa yaşadım. Biri Arda, biri Fatih Terim, diğeri ise Hakan Şükür.
Sent from my iPhone using Tapatalk
İyiki sabriyi görmemişsin renktaş.
Vay adi..kalli hocama sövmek haddinemi ulan..Onu da ilk 2007'de görmüştüm. Kalli onu oyundan alıp, Uğur Uçar'ı soktuğunda fena küfretmişti Kalli'ye.
Vay adi..kalli hocama sövmek haddinemi ulan..
Tuğçe kazaz renkdaş xdSenin avatardaki yavru kim? Tapa'dan pek kestiremiyorum.
Tuğçe kazaz renkdaş xd
Niye inanmıyon yawHadi ordan. Kim la?
2007'de Arda'yı ilk defa canlı gördüğümde heyecandan ayaklarımın titrediğini anlatmış mıydım r'taşlar.
Bugüne kadar bu duyguyu 3 defa yaşadım. Biri Arda, biri Fatih Terim, diğeri ise Hakan Şükür.
Adami titretirim yazmistim daha once Buyrun kaniti
O nasil tespitti heis tebriklerŞimdi çıkar bu akşam bizim Gladbach'a gol atar bu koca kafalı.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
O nasil tespitti heis tebrikler