Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç hatırlamıyorum yav takip etmeye lüzum yok gerçi

-Tapatalk-
Tam olarak sunu dedi

Bu karar ilkeseldir. Milli takım, kendini bu formayı taşıma şerefine hazır ve istekli olan her oyuncuya açıktır. Hata Türk halkına yapıldı. Özrün de halktan dilenmesi gerekir"

Arda'nin futbolculugunu begenmem dogru. Ama kendi düsünceni bu tip zayif iftira ile güclendirmen yanlis olmus cünkü celiski var bir kere. Terim'den nefret ediyorum, e nasil olacak bu is?

Neyse sorun yok. Simdi sen yukarda bana profesyonellik disi, saygisizlik, disiplinsizlik veya sabote yazdigimda 'masal' anlatiyorsun yazmisin. E simdi de sorun oldugunu kabul ettin. Elbette ben problem net olarak nedir bilemiyorum. Ama demek ki 'özür dilesinler' diyorsa formanin hakkini vermeyecek kadar birsey yapmislar ki ve bu bile profesyonellik disi tavirlara girer.
Bu masal fln degil acikcasi.

Arda ispanya maci cikip Terim'in yanindan o sekilde cikiyorsa, taraftara el kol hareketi yapiyorsa, profesyonellik disidir. Bu mu masal simdi Talha'cim?

Ne deseydik?
Zayif iftira degil, disariya cizdigin resim bu.

Anlattigin masal "profesyonellik" masali, bu oldukca acik zira kurdugum cumle kisaca "...profesyonellik derdik ama boyle degil = masal".

"Bi disiplinsizlik donmustur" spekulasyonlari durduracak bisey olmadigi gibi sonucun sebebini de aciklayan bisey degil. Halkla bu denli ic ice olan profesyonel kurum/marka vslerde en yuksek profilli calisanin mudur tarafindan safdisi birakiliyorsa sebebi aciklanir. "Sebebi vardi" denmez.

Arda'nin hareketlerinin profesyonelce oldugunu iddia eden bi ifadem de yok. Demedigim seyler uzerinden edebiyat yapmak senin kaliteni dusurur. Gayet acik sekilde belirttigim gibi, "Arda'nin su an Milli Takim'da olmamasi amatorluk".

Ve sunu da ekleyeyim, "Turk halkindan ozur dilemeliler" her yere cekilebilir. Sadece sahadaki kotu performansi bile sebep gosterilebilir, veya yaptigi yanlis bi hareket. Sevdigin bi oyuncu icin hoca bu ifadeleri kullansa saniyorum ki daha somut bi aciklama beklerdin.

Arda'yi ben de cok sevmem, sebebini Terim aciklasa ve hak verecegimiz bi neden olsa umrumda olmaz. Ama sen sonuctan memnun oldugun icin sebepleri dogru gorebilmek icin kasiyorsun. Kasitli olarak yapmiyosundur belki ama gorunen bu. Mantigin net olarak soyle gorunuyor disardan:

Arda'yi pek sevmem -> Arda Milli Takim'a alinmiyor -> Guzel -> Yapilanlar dogru

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

arda turfanin kisisel sebeplernen milli takima almamasi kaypaktorun kaypak bir non-profesyonel oldugunun gostergesi degil de nedir

Bu konuda Arda hatalıdır. Ama bana göre İspanya'ya karşı yeniliyoruz diye de milli takım topçusunu ıslıklamak da iş değil. O taraftarların da bir daha milli maça alınmaması lazım o zaman. Yani milli oyuncuyu hele de İspanya'ya karşı yenikken ıslıklamak garip değil mi? Karşı takımda arkadaşları oynuyor bu adamın. Çok bozulmuş olabilir. Ha tabiki yapmamalıydı o hareketi. Çıkmak istese filan daha iyiydi.

Konu rakibin kim olduğu değil Arda'nın hareketleriydi. Islıklanmasını doğru buluyorum. Sahada ellerini sallaya sallaya boş boş dolanıyodu. Oynadığı takımın ülkesine karşı iyi oldu hatta etki açısından ama o yine anlamadı. Arda böyle bir adam zaten. Böyle süreçleri hiç kaldıramayan bir adam. Paraları akıtacaksın sürekli, pohpohlayacaksın, reklamlarda oynayacak ama asla eleştirmeyeceksin. Arda'nın tavana çıkan bir yerini çok güzel indirmişti o ıslıklar. Arda'ya güvenip yola çıkılmaz. Bir daha alınmamalı gerek yok kendisine zaten.

Zayif iftira degil, disariya cizdigin resim bu.

Anlattigin masal "profesyonellik" masali, bu oldukca acik zira kurdugum cumle kisaca "...profesyonellik derdik ama boyle degil = masal".

"Bi disiplinsizlik donmustur" spekulasyonlari durduracak bisey olmadigi gibi sonucun sebebini de aciklayan bisey degil. Halkla bu denli ic ice olan profesyonel kurum/marka vslerde en yuksek profilli calisanin mudur tarafindan safdisi birakiliyorsa sebebi aciklanir. "Sebebi vardi" denmez.

Arda'nin hareketlerinin profesyonelce oldugunu iddia eden bi ifadem de yok. Demedigim seyler uzerinden edebiyat yapmak senin kaliteni dusurur. Gayet acik sekilde belirttigim gibi, "Arda'nin su an Milli Takim'da olmamasi amatorluk".

Ve sunu da ekleyeyim, "Turk halkindan ozur dilemeliler" her yere cekilebilir. Sadece sahadaki kotu performansi bile sebep gosterilebilir, veya yaptigi yanlis bi hareket. Sevdigin bi oyuncu icin hoca bu ifadeleri kullansa saniyorum ki daha somut bi aciklama beklerdin.

Arda'yi ben de cok sevmem, sebebini Terim aciklasa ve hak verecegimiz bi neden olsa umrumda olmaz. Ama sen sonuctan memnun oldugun icin sebepleri dogru gorebilmek icin kasiyorsun. Kasitli olarak yapmiyosundur belki ama gorunen bu. Mantigin net olarak soyle gorunuyor disardan:

Arda'yi pek sevmem -> Arda Milli Takim'a alinmiyor -> Guzel -> Yapilanlar dogru

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Yok mantigim aslinda su

Terim'i sevmem/Arda'yi sevmem ---> EURO'da hal ve tavirlari gördüm ---> Cikan haberleri gördüm ki hepsine inanmiyorum ----> Sonuc dogru ve ikisi cekip gitsin

Ama Terim almamak konusunda haklidir diyorum.

Neyse zaten bos tartisma, gelecek kadro'ya girer kesin.

Demedigin seyler üzerinden edebiyat yapmak kalite düsürür elbette. Ama basta iftira ile giren de sendin Talha, ben degil. Neyse sorun yok, ben ne demek istedigini anladim.

Hali ve durumu hiç bir şekilde umrumda değil.

Tek bir isteğim ve derdim var o da Galatasarayımıza bir daha gelmemesi ile ilgili.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ne istiyorsunuz yav bu adamdan? Adam basket maçımıza kadar izleyip her fırsatta başka takıma gitmem oynamam diyor ne etti bu Arda size ? Küfür filan ettiyse bende bileyim haberim yok vala

Ne istiyorsunuz yav bu adamdan? Adam basket maçımıza kadar izleyip her fırsatta başka takıma gitmem oynamam diyor ne etti bu Arda size ? Küfür filan ettiyse bende bileyim haberim yok vala
Acun abisi,bas ucu fotosu ( iphone Kuran ve tesbihli),pupisi ve cok konusmasi tav olunan hususlardan bazilari

Biz bayrampaşa cocuguyuz ;) ;) ;) ;) buyuklerimize saygiliyiz ;) ;) delikanliyiz ;) ;) turkiye de faiz oranlari dusmeli ;) ;) yabancilar helikopter aldi ben alamadim :(

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yavşak herif milli takımın anasını belledin maçtan bir gün önce röportaj nedir ulan kodumun turabi kılıklısı barzo tez zamanda azına edilir umarım.

yavşak herif milli takımın anasını belledin maçtan bir gün önce röportaj nedir ulan kodumun turabi kılıklısı barzo tez zamanda azına edilir umarım.

terim Mükemmeldir. Suc havada, ardada, bende,sende,izlandada,oyuncularda. Sadece terim ve über class 4-4-2si dogru.

te allahim

Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

pardon anlayamadımm arda bu takım için önemli miydi arda ne getirdi bu takıma niye bu takıma biş getirmeyen hatta koşmayan mücadele etmeyen adamın sakatlanmasına bu kadar üzülüyosunuz anlayamadımm ıslıklayan siz değilmiydiniz nie şimdi ardaya vahlanıyosunuzz hatta 2.sınıf oyuncuyduu yıldız değildiii ne oldu niye vahlanıyosunuzz

çok çok haklısınız betül hanımefendi.

Arda olayı resmen Terim için can simidi oldu. Normalde Terim'in her geçen gün nasıl demode, egoist bir Td olduğunu, taktik ve modern futbol anlayışından her geçen gün nasıl uzaklaştığını konuşacaktık. Şimdi herkes bir gün önce röportaj verdi diye Arda'yı suçluyor. Arda konuştu diye nasıl takım kötü oluyor anlamak mümkün değil. Arda'nın yokluğu motive eder, moral bozmaz kendini göstermek isteyen için.

Terim'in bitmek bilmeyen bahaneleri arasına bu da girdi. 3 yıldır ideal ve istikrarlı 11 olmaması, bireysel fantezilerinden kadro ve taktik uydurmaları hiç konuşulmuyor.

arda çok konuşmaya başladı buda milletin gözüne batıyor az sus oyna topunu al paranı fazla caz yapmaya gerek yok

Arda da az degil ha.

Niye ikinci defa cikiyor programa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt