Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.950
- 48.279
- 4.933
Gecen dedi ya milli formayi tasimak icin seref lazim gibisinden sozler ulkecalkalandiNe zaman dedi la
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen dedi ya milli formayi tasimak icin seref lazim gibisinden sozler ulkecalkalandiNe zaman dedi la
-Tapatalk-
Gecen dedi ya milli formayi tasimak icin seref lazim gibisinden sozler ulkecalkalandi
Tam olarak sunu dedihiç hatırlamıyorum yav takip etmeye lüzum yok gerçi
-Tapatalk-
Zayif iftira degil, disariya cizdigin resim bu.Arda'nin futbolculugunu begenmem dogru. Ama kendi düsünceni bu tip zayif iftira ile güclendirmen yanlis olmus cünkü celiski var bir kere. Terim'den nefret ediyorum, e nasil olacak bu is?
Neyse sorun yok. Simdi sen yukarda bana profesyonellik disi, saygisizlik, disiplinsizlik veya sabote yazdigimda 'masal' anlatiyorsun yazmisin. E simdi de sorun oldugunu kabul ettin. Elbette ben problem net olarak nedir bilemiyorum. Ama demek ki 'özür dilesinler' diyorsa formanin hakkini vermeyecek kadar birsey yapmislar ki ve bu bile profesyonellik disi tavirlara girer.
Bu masal fln degil acikcasi.
Arda ispanya maci cikip Terim'in yanindan o sekilde cikiyorsa, taraftara el kol hareketi yapiyorsa, profesyonellik disidir. Bu mu masal simdi Talha'cim?
Ne deseydik?
Bu konuda Arda hatalıdır. Ama bana göre İspanya'ya karşı yeniliyoruz diye de milli takım topçusunu ıslıklamak da iş değil. O taraftarların da bir daha milli maça alınmaması lazım o zaman. Yani milli oyuncuyu hele de İspanya'ya karşı yenikken ıslıklamak garip değil mi? Karşı takımda arkadaşları oynuyor bu adamın. Çok bozulmuş olabilir. Ha tabiki yapmamalıydı o hareketi. Çıkmak istese filan daha iyiydi.
Zayif iftira degil, disariya cizdigin resim bu.
Anlattigin masal "profesyonellik" masali, bu oldukca acik zira kurdugum cumle kisaca "...profesyonellik derdik ama boyle degil = masal".
"Bi disiplinsizlik donmustur" spekulasyonlari durduracak bisey olmadigi gibi sonucun sebebini de aciklayan bisey degil. Halkla bu denli ic ice olan profesyonel kurum/marka vslerde en yuksek profilli calisanin mudur tarafindan safdisi birakiliyorsa sebebi aciklanir. "Sebebi vardi" denmez.
Arda'nin hareketlerinin profesyonelce oldugunu iddia eden bi ifadem de yok. Demedigim seyler uzerinden edebiyat yapmak senin kaliteni dusurur. Gayet acik sekilde belirttigim gibi, "Arda'nin su an Milli Takim'da olmamasi amatorluk".
Ve sunu da ekleyeyim, "Turk halkindan ozur dilemeliler" her yere cekilebilir. Sadece sahadaki kotu performansi bile sebep gosterilebilir, veya yaptigi yanlis bi hareket. Sevdigin bi oyuncu icin hoca bu ifadeleri kullansa saniyorum ki daha somut bi aciklama beklerdin.
Arda'yi ben de cok sevmem, sebebini Terim aciklasa ve hak verecegimiz bi neden olsa umrumda olmaz. Ama sen sonuctan memnun oldugun icin sebepleri dogru gorebilmek icin kasiyorsun. Kasitli olarak yapmiyosundur belki ama gorunen bu. Mantigin net olarak soyle gorunuyor disardan:
Arda'yi pek sevmem -> Arda Milli Takim'a alinmiyor -> Guzel -> Yapilanlar dogru
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Ne zaman dedi la
-Tapatalk-
Acun abisi,bas ucu fotosu ( iphone Kuran ve tesbihli),pupisi ve cok konusmasi tav olunan hususlardan bazilariNe istiyorsunuz yav bu adamdan? Adam basket maçımıza kadar izleyip her fırsatta başka takıma gitmem oynamam diyor ne etti bu Arda size ? Küfür filan ettiyse bende bileyim haberim yok vala
yavşak herif milli takımın anasını belledin maçtan bir gün önce röportaj nedir ulan kodumun turabi kılıklısı barzo tez zamanda azına edilir umarım.
terim Mükemmeldir. Suc havada, ardada, bende,sende,izlandada,oyuncularda. Sadece terim ve über class 4-4-2si dogru.
te allahim
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
pardon anlayamadımm arda bu takım için önemli miydi arda ne getirdi bu takıma niye bu takıma biş getirmeyen hatta koşmayan mücadele etmeyen adamın sakatlanmasına bu kadar üzülüyosunuz anlayamadımm ıslıklayan siz değilmiydiniz nie şimdi ardaya vahlanıyosunuzz hatta 2.sınıf oyuncuyduu yıldız değildiii ne oldu niye vahlanıyosunuzz