Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konu niye sabit neresi efsane bunun. kac kupa kaldirmis

Efsane değil. Siyasete kendini alet ederek makam mevki peşinde koştuğunu gösterip, medya maymunluğu yaparak bir yerlere kendini yamamaya çalışan bir yalaka en fazla.

Bence konuyu çöp'e taşımayı tartışalım forumda.

birilerinin kıçına attığı dil darbelerinden dili kahverengiye dönmüş yalaka.

Ülkenin bir numarali yavsagi yarismasinda acik ara birincilige oynar.

Bu ülkede Hakan Şükür gibi örnek varken hala siyaset neden yapıyorlar anlamıyorum. Kırmadık rekor bırakmayan, belki ilerde çok daha büyük makamlarda olacak Hakan şimdi ülkeye gelemiyor.

Barça'da oynayıp ülkeyi gururlandırmak varken neden siyaset yapıp nefret ettirirsin kendinden? Messi,Neymar falan siyaset yapıyor mu hiç..

Arda'nın siyaset anlayışı güçlünün yanında olmak gibi duruyor. Kısacası Arda için 'her devrin adamı' diyebiliriz.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Bu tip adamlara kızmamak lazım. Ben de milyonlar kazansam istediğim ülke de yaşama imkanım olsa bende güç kimde ise onun yanında olurum. Sonuçta aksi bir durum olduğu zaman ceremesini çekecek olan onlar değil biziz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Azıcık kafası çalışsaydı burak yerine ftora yollardı. Bize de eğlence çıkardı.

Arda'nın siyaset anlayışı güçlünün yanında olmak gibi duruyor. Kısacası Arda için 'her devrin adamı' diyebiliriz.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

aynen katılıyorum sana.15 temmuz darbesi başarılı olsa soluğu pensilvanya'da almıştı fetö yavşağının elini öpmek için!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt