Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen yazdığımı anlamadın sanırım renktaş benim anlatmak istediğim sadece siyasi yüzünden bi insanın bu kadar linç yememesi gerekiyor hayır deseydi karakterli olacaktı ama evet dediği için karaktersiz oluyor öyle mi? Yani bi insanın karakterini bununla mı ölçüyoruz?

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok ben kendisine "gs komik bir teklif yaptı"dan itibaren ifritim
bu laftan sonra istediği kişiye yamansın istediği siyasi görüşü savunsun farketmez
herkes özgür, isteyen evet der isteyen hayır. ben sırf bu yüzden kendisini yargılamadım.

Sen yazdığımı anlamadın sanırım renktaş benim anlatmak istediğim sadece siyasi yüzünden bi insanın bu kadar linç yememesi gerekiyor hayır deseydi karakterli olacaktı ama evet dediği için karaktersiz oluyor öyle mi? Yani bi insanın karakterini bununla mı ölçüyoruz?

yalaka oldugu icin elestiriliyor. hatta bu forumdan konusu kaldirilmali acilen.

Bu yavşak kulübe alınmasın bir daha.

33+34 yaşında gitsin başka kapıya, Acum abisi ile Survivor yapsın yeter ki bize gelmesin.

Siyasi görüş değil ki bu. İki kişi gelmiş siyasi görüş yüzünden eleştiriyor diye de ne alaka.

Adam der ki ben milliyetçiyim, ben muhafazakarım, ben sosyalistim, ben demokratım o zaman konuşuruz siyasi görüş diye. Kaldı ki adam öğlen de Uğur Mumcu paylaşmış ee adam solcu o zaman? Demek ki paylaşımla belli olan bir şey değil bu.

Siyasi görüş ayrı, Türkiye Cumhuriyeti'nin ölüm fermanını hevesle beklemek ayrı. Bunun siyasetle değil karakter ile ilgisi var.

Siyasi görüş değil ki bu. İki kişi gelmiş siyasi görüş yüzünden eleştiriyor diye de ne alaka.

Adam der ki ben milliyetçiyim, ben muhafazakarım, ben sosyalistim, ben demokratım o zaman konuşuruz siyasi görüş diye. Kaldı ki adam öğlen de Uğur Mumcu paylaşmış ee adam solcu o zaman? Demek ki paylaşımla belli olan bir şey değil bu.

Siyasi görüş ayrı, Türkiye Cumhuriyeti'nin ölüm fermanını hevesle beklemek ayrı. Bunun siyasetle değil karakter ile ilgisi var.

Özgür bey sabah sabah boşverin Ardayı yav

-Tapatalk-

Bu yavşak kulübe alınmasın bir daha.

33+34 yaşında gitsin başka kapıya, Acum abisi ile Survivor yapsın yeter ki bize gelmesin.

Kulüpten içeri bile alınmamalı, maç bile syrettirmem ben olsam o stadta da işte başımızdaki Dursun da o gt yok tabi, riva işinden dolayı Dursun bile evet videosu çekse şaşırmam artık.

Reisine yakın bize uzak olsun karaktersiz

Ne yani sırf siyasi görüşünden dolayı mı karaktersiz oluyor, Metin Oktay'ın siyasi görüşü de benim ki ile uyumlu değildi ama bu Metin Oktay'ı sevmeme engel değil ki burda Arda ile Metin Oktay'ı kıyaslamak değil amacım Arda zaten efsane de değil ama foruma eleştirim sadece siyasi görüşünden dolayı bu kadar linç yemesi lütfen biraz saygı

Bu siyasi bir görüş değil ki, yalakalık, dalkavukluk. Özellikle Rıdvan'ın başlatması manidar. Evet kampanyasına aleni destek vererek TFF başkanlığını garanti altına alma çabasında

Yani bu isimler sırf çıkarları için Evet diyorlar, sorsan hiçbiri neler değişeceğini bilmiyordur muhtemelen. Tepki bu yalakalığa, karaktersizliğe

Şimdi bu iş çıkarcılık, yalakalık değil mi? Ha sen Şeytan Rıdvan gerçekten temiz duygularla bu işi başlattı, hiç çıkar amacı yok diyecek kadar safsan orası ayrı.

Omurgası olmayan bir zat.

{taptap}

Yav ne siyasi görüşünü savunması :D

Arda demiyor mu ben Türk milliyetçisiyim diye? Eee bu Tayyo efendi demiyor muydu Türk milliyetçiliğini ayaklarımızın altına aldık diye.

Eeee bu onun siyasi görüşüne tam tersi durum değil mi? Nasıl siyasi görüş savunma bu o zaman

Siyasi görüş falan değil bildiğin çıkar ilişkileri ve yalakalık dönüyor başka bir şey değil.

Konu çöpe taşınmalı, geç bile kaldınız GSC yönetimi. !

Hadi diyelim Ardanin savundugu bir siyasi görüs, diyelim ki Arda siyaset'den anliyor vs.
Herkesin görüsü benim icin esitdir, ama baska varolan insanlara karisan görüslere ben saygi duymam.
Saygi duyanda kendine ve diger özgür insanlarina saygisizlik etmis olur

At iziyle it izi birbirine karıştı.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Her dönemin elemanı olmaya çalışan tiksindirici derecede yavşak,gereksiz ve popülist biri. Sadece bu siyasi parti için değil.Yarın başkası gelirse onlara yamanır.
Konunun yerinin değiştirilmesi taraftarıyım.

Arkadaş normal memleketlerde Bilimadamı-Sanatçı-Sosyolog ne bileyim felsefecilerin filan sözleri dinlenir hani böyle konularda gündeme gelir

Bizim memlekette kocakafa Arda filan çıkıyor yani daha doğrusu Acun&Tayfası bunların sözü dinleniyor

Ulan adamlar hayatında ne yaşamış ne görmüşki kimdir, ne gibi bir hayat gorusu vardir,

Siyasi durumumu falan geçtim "Galatasarayın teklifi komikti" deyip bizi küçük düşürmesi beni daha çok etkileyen birşeydi.

Sokayım onun yalakalığına.

Ben bu arkadaşın Şanlı Galatasaray Tarihi'nde yeri olduğunu düşünmüyorum.

Arkadaş normal memleketlerde Bilimadamı-Sanatçı-Sosyolog ne bileyim felsefecilerin filan sözleri dinlenir hani böyle konularda gündeme gelir

Bizim memlekette kocakafa Arda filan çıkıyor yani daha doğrusu Acun&Tayfası bunların sözü dinleniyor

Ulan adamlar hayatında ne yaşamış ne görmüşki kimdir, ne gibi bir hayat gorusu vardir,

Onlar guc nerdeyse oraya kayiyo ve verdikleri mesajlar toplumu yonlendirmis gibi gozukuo birilerinin onlari dinledigi yok yani bence bir insan arda bende varim dedigi icin gidip evet demez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt