- 26 Eylül 2012
- 122.075
- 72.645
- 5.068
Arda konusunun yabancı yerli ile alakası yok. Bambaşka bir boyut.Yabancı istemiyor muyuz ne ironisi?
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda konusunun yabancı yerli ile alakası yok. Bambaşka bir boyut.Yabancı istemiyor muyuz ne ironisi?
Arda Turan mevzusundaki en utanç verici hadise Soner Yalçın'ın yazısı olmuştur nazarımda. Yakıştıramadım.
Arda Turan bunlara biat etmedi “suruye” katılmadı
Arda konusunun yabancı yerli ile alakası yok. Bambaşka bir boyut.
sent via GSC
Eleman değil bu herif bildiğin çete başı ve lideri.Var,çete elemanı istemiyoruz takımda.
Buna benzer bir yazıyı dün sabah ben yazdım. Aşağıdaki linkte görebilirsiniz.
Arda Turan Uçakta Gazeteci Dövdü
Materazzi örneği dışında neredeyse aynı.
Soner Yalçın'ın abartı yazılarını sevmeyen biri olarak bu yazısına katıldığımı söylemek isterim.
Eleman değil bu herif bildiğin çete başı ve lideri.
sent via GSC
Ben utanç duyuyorum diyorum, sen "aynısını yazdım" diye övünüyorsun. İyi tamam senin için de utanç duyuyorum.
Gazeteciyi temize çıkarıyorsunuz arkadaşlar çok saldırıyorsunuz Arda'ya. Arda'nın ahlaki ve sportif yönlerini beğenmiyoruz diye daima haksız mı kabul edeceğiz! @Sarper Yıldırım
Gazeteciyi temize çıkaran falan yok. Burada Nevzatı Ali Naci yi falan en çok eleştiren adamlardan biriyim mesela.Gazeteciyi temize çıkarıyorsunuz arkadaşlar çok saldırıyorsunuz Arda'ya. Arda'nın ahlaki ve sportif yönlerini beğenmiyoruz diye daima haksız mı kabul edeceğiz! Sarper Yıldırım
Saygı duyuyorum fikirlerinize. Arda'nın yaptığı hareketleri kabul etmiyorum. Arda Turan'ı seven biri de değilim. Benim değindiğim konu başka. Gazetecilerin yaptığı ahlaksızlıkların görmezden gelinmesine kızıyorum.
Biz burada masa başı haberlerden dert yanmıyor muyuz! Federasyonun, Aziz Yıldırım'ın kalemşörlerini bilmiyor muyuz! Bilal Meşe, hangi sebeple masum oluyor! Dayak yediği için mi!
İkisi birbirinden pislik diyelim o zaman. Sizlere hak veriyorum. Benim sıkıldığım tek konu
"Basın Hürdür, Özgürdür, Sansüz Edilemez"
ilkesinin arkasına sığınan pislikler. Gazeteci dokunulmazlığını savunuyorum. Hiç kimse yaptığı bir haberden dolayı tutuklanmamalı ama tamamen yanlış bir haberi para karşılığında yazanlar da bedel ödemeli. O bedeli ödemezse Arda Turan gibi magandalar kendileri ödetiyorlar. Bu bir hukuki toplumsal çöküntüdür.
Gürkan Karadeniz Can BÜYÜK Sarper Yıldırım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oğlum senin işin gücün yok mu Gökhan![]()
sent via GSC