Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'nın bizden önce başka bir Avrupa kulübüne gidip kafasını toparlaması lazım, futbolculuğuna birşey demem ancak mental olarak iyi bir durumda değil. İstanbul'a geldiği anda son dönem mevzuların içinde boğulacak

66 numara boş Arda
10 değil 66 !!
uyarsa kop gel...

Bilir kişi yorumu; Selçuk gitmeden ardanın gelmesi kimyaları bozar.

Selçuk gönderilmeden Arda alınırsa takımda yine bir yerli çetesi kurulacaktır. Başkana ve teknik ekibe Selçuk, Yasin yoksa ben de yokum gibi tehditler savurması çok muhtemel. Tabi Arda'nın egosu karşısında Tudor'un tepkisi nasıl olur koca bir soru işareti. Tudor, Sneijder olayında olduğu gibi aynı cesareti Arda'ya karşı gösterebilir mi ? Kısaca Arda'nı gelişi takım için büyük bir risk. Adam gibi oyununu oynayıp taraftarla barışabilirse katkı sağlar ama milli takımı olduğu gibi bizi de karıştıracaksa hiç bulaşmayalım.

şişkonun bu hızlı tempolu takımda ne halta yarayacağını düşünüyorsunuz ? barça kazık yedi telafi etmenin birine itelemenin peşinde .
gelirse selçuk kenesinin de beli kuvvetlenir takımın içine ederler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Galatasaray'a transferine 1.70 oran açıldığı söyleniyor

Hayatım boyunca rüyamda futbol maçı görmemiştim, rüyasında maç görüp anlatanlara ve yazanlara da şaşırırdım. İlk kez gördüm, onda da bu herif Galatasaray formasıyla şov yaptı.

Gsc App

Milli takım toplandıktan sonra bol bol duyumlar gelecektir

Basın toplantısında falan mesaj da verebilir kendisi geleceğine dair

Milli arada asamoah ve ardaya imza attırmak niyetindeymiş yönetim.

Son düzenleme:
Hadi huyunu suyunu geçelim, evet çok yetenekli kabul ama bu adam şu anda oynanan sisteme uymaz ki. Ardanın pres gücü yok denecek kadar az. Takımın koşu ve ikili mücadele kalitesine aynı kalitede katılabileceğini sanmıyorum.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hadi huyunu suyunu geçelim, evet çok yetenekli kabul ama bu adam şu anda oynanan sisteme uymaz ki. Ardanın pres gücü yok denecek kadar az. Takımın koşu ve ikili mücadele kalitesine aynı kalitede katılabileceğini sanmıyorum.

Kenanım über yetenek bile olsun, isterse 20 km koşsun bu adam kafadan sıkıntı inş gelmez. Takım ruhu iyi seviyede içine etmeye gerek yok

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kenanım über yetenek bile olsun, isterse 20 km koşsun bu adam kafadan sıkıntı inş gelmez. Takım ruhu iyi seviyede içine etmeye gerek yok

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaten o konuda yüzde yüz seninle aynı fikirdeyim ama işte onun yanında kafamın almadığı bir başka konuda bu. Tudor için kendi sistemine, kendi mentalitesine göre kendi takımını kuruyor diyoruz, sonra bakıyoruz yönetim böyle bir işe kalkışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt