Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen gelme ulan Arda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu süre zarfında Arda'nın açıklama yapmaması, Cenk Ergün'ün Sivas maçı sonrası "Arda bizzat bana kişisel olarak söz verdi, top Barça'da" demesi transfer dönemi bitmeden birşeylerin olacağına işaret resmen.

Herkes bu transferi yönetim yapıyo diyo ama tudor bizzat çok fazla istiyo arda'yı bu sisteme.
"Arda'yı kim istemez" dediğinde gözlerinin içi gülüyodu.
Arda'yı ya kafasında fazla büyütüyo ya da burda atletico zamanlarına döndürecek.

Takımı karıştıramaz artık tudor'a güveniyorum bu konuda

TapaTalK

Herkes bu transferi yönetim yapıyo diyo ama tudor bizzat çok fazla istiyo arda'yı bu sisteme.
"Arda'yı kim istemez" dediğinde gözlerinin içi gülüyodu.
Arda'yı ya kafasında fazla büyütüyo ya da burda atletico zamanlarına döndürecek.

Takımı karıştıramaz artık tudor'a güveniyorum bu konuda

TapaTalK
Peki sence Tudorun sistemine ve mentalitesine uyuyor mu? Bence uymuyor.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu gece 00.00'a kadar süremiz var görünen o ki bu hantal sinsiyi kimse almayacak. ispanya basını barça taraftarı buna etmedik laf bırakmadı . göbekli beyimiz ilgiye medyatik sempatiye muhtaçtır. türk basının bunu " barçalı büyük kaptan yuvaya döndü" başlıklarıyla onure etmesi isteğidir. egosunun şişmeye ihtiyacı var. hele bir iki de gol ve asist yaptı mı takımın ağası olur kurar çetesini tudor başta olmak üzere yabancıları sıradan geçirir. terim gibi adamı harcamıştır bunlar vız gelir tırıs gider.

* gelsin oynasın diyen adamlar ya fenerlidir ya da hafif tabirle cahildir. adamın oynamak gibi düşüncesi olsa barça gibi takımda yıldızlar karmasında oynamaz mı ? herif göbek bırakıp veteran olmuş çıkmış.
* şu an gerek fenerliler ve gerekse de durumun vehametini anlamayan bazı galatasaraylılar bu transfere sıcak bakıyor bunların EVET sesine karşın medyada ciddi bir HAYIR sesi ve tepkimiz de görülmüyor.

Ne lanet herifsin sen ya. Maç sonu Beyaz TV muhabirine artislik yapıyor. Burakta hemen bunun yanına gelip Noldu Arda diyor. Mafya gibi dolaşıyor herif ortada

Bunu takıma getiren haindir. Adam futbolculuğu bırakıp mafya babalığına başlamış. Gazeteci döver, babam dediği adama atar gider yapar, milli takıma kimlerin geleceğine etki eder, prim almak için kıçını yırtar, twitterdan dmlerden kızlara yürür. Ulan say say bitmiyor. ardayı buraya getiren Galatasaray düşmanıdır.

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Buradaki postlara bakiyorum da cok degil 2 sene once herkes tebrik etmis, ovmus, olumlu konusmus

Simdiki hali dusunulunce kalbim kirildi

Bayrampaşa'nın bağrından çıkmış adam gibi adamlığıyla piyasada adamım diye geçinen basıp mensuplarına adamlık dersi veren Bayrampaşa'nın gururu. Barça'da kimi zaman Messi'ye fırçaları kimi zaman antrenmanlardaki adamca tutumu ile gönüllerde taht kurmuştur.
Adamlığın son yegane temsilcisi bu adam gibi adam , forma renklerinden tutun gerektiğinde hakemlere ayakkabı fırlatma derecesinde adamlıkta geri durmamış bir futbol kişiliğidir. Bazen de komik tekliflerde bile evladı olduğu Galatasaray'ı sevmeye devam eden bu adamı primci diye suçlayanlar onun adamlığının yanına yöresine yaklaşamazlar.

Unutmadan... Bayrampaşalıdır , ADAMDIR. Adam kalacaktır.

melih gümüşbıçak her pozisyonda kaptan arda dedi delirtti al kaptanını ... nedeyim.

İlk yarı 1-2 tane pres yaptı. Devre arası pili bitti. İkinci yarı 20 dk ortada gözükmedi ve oyundan çıktı.

Bu kondisyonla mı aslanlar gibi oynayacaksın Barca'da?

Bu kadar uzun süredir oynamadiktan sonra normal performansı.
Çabaladı en azından.

GSCimbom Mobile App

El freninin futboldaki tanımı sanırım Selçuk ile birlikte.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda ardaa ardaaa geriye dönüyor
Arda ardaa ardaaa taç
Arda ardaa ardaaa korner mi diye bakıyorum.Hakem autu işaret ediyor
..

gibi gibi.

bu adamın barçada oynaması imkansız celta vigo da bile zorlanır. bu kadar kağnı bir kanat oyuncusu yıllardır görmemiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt