Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocanın elini öpüp 66 numarayı giyerse ve acun medyadan uzak duracağına dair ant içerse gelsin.

bunlarından birini bile yapmam derse yolu açık olsun. fenere bile gidebilir.

yapamaz. Bu adamın karakteri bu, değişmez. Koskoca Barcelona'dayken adam evinde 15 tane erkekle yaşıyordu yahu. Medyaya suç buluyor,yalan haber vs. diye ama biraz insan kendine bakar. Bu kadar malzeme verirsen medyada hep gündem olursun.

Ardayi takimda isteyenler gecmisi cabuk unutuyor sanirim.

Arda kim ve bizim takimda ne isi var ? Form tutana kadar emekli olur.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Don gel be ... adamı

Yüzümde beliren ifade

fatih.jpg

Gelsin gelsin, ondan sonra Fatih Terim ile yine kapışsın da göreceğim ben bugün destek yazısı yazan arkadaşları. Yanlış anlamayın istediğinizi yazmakta özgürsünüz ama bana göre göz ardı ettiğiniz bir şey var, alışmış kudurmuştan beterdir. Ben Avrupa Şampiyonasında yaşananların daha vahim olaylar olduğuna inanıyorum. Fatih Terim bile bu konuda açıklama yaparken belli etti bunu. Belli ki onun bile açıklayamadığı olaylar yaşanmış ve bence sadece Turnuva zamanı ile kısıtlı değil, öncesi ve sonrası da var diye düşünüyorum.

Herkes kendisi bilir tabi kime destek olup olmayacağını, bu yüzden buyrun yediği haltları göz ardı edip yazmaya devam edin, iş işten geçtikten sonra olmuş ile ölmüşe çare yok demek kolay nasıl olsa.

Son düzenleme:
Defolsun gitsin Amerika'ya

Belki feto damgasi yerse kurtuluruz bunun sacma sapan haberlerinden

Ben bu herifin sene başı gelmesini istiyordum da bundan bir yol olmaz

adam olacaksa FT min sözünden çıkmayacaksa ve en önemlisi özel hayatına konuştuklarına dikkat edecekse son paylaşımları hatrına 1 sans verelim..

Adam resmen yalvarıyor beni alın diye
Taraftar he dese tamam gibi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim arda kelimesini dünkü programda söyledi
Çok kızgın değil gibi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durduk yere, ismi başka takım ile geçerken nereden çıktı bu paylaşım?

gel artık arda reis. ne olursa olsun seni seviyoruz bu ülkede başka bir takımda oynamana gönlümüz elvermez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt