Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gel artık arda reis. ne olursa olsun seni seviyoruz bu ülkede başka bir takımda oynamana gönlümüz elvermez.

kendi adına konuş renktaş. g*tü göbeği birbirine geçmiş futbolu unutmuş veteranın bizde işi olamaz. ne fizik kalmış ne takım oyunu . adam sırf zarar olmuş. bize çakmasınlar da kime bela oluyorsa gitsin ne hali varsa görsün. milli takımda izlemedin mi hiç ? ne hale gelmiş.

Bjk de anlaşmış lakin barselona ya maaşını da siz ödeyin demiş fiko

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Size ne arkadaşım Arda DM 'den karıya kıza yürüyorsa? Sevgilisi misiniz? Adam Galatasaray 'ı seviyor. Galatasaray 'ı seven herkese can feda.

Arda çok kurnaz adam bunun altında bişey yatmasa durduk yere paylaşmaz böyle bişey

''Ya başak'a gideceğim ama gönlüm hep Galatasaray'lı '' diye taraftarı kandırmaya çalışıyor ya da ''Ulan nolur alın beni'' mesajı veriyor ...

Size ne arkadaşım Arda DM 'den karıya kıza yürüyorsa? Sevgilisi misiniz? Adam Galatasaray 'ı seviyor. Galatasaray 'ı seven herkese can feda.
Iyi benim için öl o zaman ben de Galatasarayı seviyorum.

Böyle şey mi olur yav.

sent via GSC

kendi adına konuş renktaş. g*tü göbeği birbirine geçmiş futbolu unutmuş veteranın bizde işi olamaz. ne fizik kalmış ne takım oyunu . adam sırf zarar olmuş. bize çakmasınlar da kime bela oluyorsa gitsin ne hali varsa görsün. milli takımda izlemedin mi hiç ? ne hale gelmiş.
gelsin çalışsın eritsin göbeği işte ispatlasın kendini tekrar. başakşehir gibi rezil bir takımda oynamasını istemem açıkçası.

gelsin çalışsın eritsin göbeği işte ispatlasın kendini tekrar. başakşehir gibi rezil bir takımda oynamasını istemem açıkçası.

Çalışmaya niyeti olsa sence barça'da mı oynayıp kadroya girmek ister yoksa bizde mi ? adam koskoca messi , neymar suarez gibi yıldızların içinde göbek bağladı barça hocasını şeyine takmadı yatış yaptı bizi milli takımdan takıştığı fatih terim'i ipler mi ? başakşehir falan hikaye zaten. adını bile anmıyorum .

Baska erkekle fingirdesen kariyi kim ister.

Ardada Basaksehir ile fingirdesiyor ama Galatasaraya göt gösteriyor. Al beni diyor.

Terim Arda yi istemiyor bosuna laf kalabaligi.

Arda Terim e haber vermeden atleticoyla anlasti. Terim bunu unutmaz. Adamin butun planlarini o sezon icin bozdu bu bit yavrusu

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de Galatasaray'ı çok seviyorum 10 larca forma aldım bugüne kadar, Arda'dan da fitim. Maç başı yeter bana da vefa göstersin kulüp.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konunun Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu'nda işi yok. Derhal çöplüğe atılmalı.

Konunun Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu'nda işi yok. Derhal çöplüğe atılmalı.
Aynen burada yeri yok.

aa43feda7ffa3d48fd06dffed689a78a.jpg

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt