Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Başakşehir'i Arda Turan şampiyon yapacak" diyen arkadaşlar size de günaydın.

Pl0mBQ.jpg

Ekli dosyalar

• IMG_7009.webp
    IMG_7009.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Dün yüzünden, 'Nereden nereye geldim, kariyerimi mahvettim, istenmeyen adam oldum, yine de ben ADAMIM be" akıyordu.

Kendi jenerasyonuna bakıyorum da belki en çok kazanan oldu ama şuan huzur ve mentalite anlamından en geride olan da kendisi..

Burak yılmaz mesela taş gibi performans sergiliyor ve taraftarla sorunu yok. Aynı şekilde Selçukta çok yıprandı ama oda taraftarla barıştı..

Caner ve Gökhan gönül ezeli rakibe transfer olmasına rağmen, medyada adı sanı duyulmuyor ve temiz temiz işini yapıyorlar

Arda kendini göklerde görmemesi lazımdı.. Bence futbolcuğu bir kenara bıraksın, emekli olunca ne yapacak ?

Hangi kulübü temsil ederek boy gösterecek? Hani td. yok başkan olacam diyordu bunu nerde yapacak ?

Son düzenleme:
Gerekli aciklamalari yaptik dun, gercek 1 cimbomlu icin fener maclari olcu olamaz, eli ayagina dolandi kaptanin dun her bi Gs neferi gibi.

Kusura bakmayınız Serkancığım Şafak. Dün o keyifli dakikalarda forumda olamadım. Ancak "Fenerbahçe'ye karşı bir Galatasaraylı oynayamaz" iddiasında bulunmuşsanız ve hala forumda yaşıyor, nefes alıyorsanız çok şanslısınız.

Adam Turan'ın üstüne bu kadar gelmeyin. Bizle oynayacakları maçta gol veya golleri olup gerçek başakşehirli olmanın hazzını yaşar.

Yakın zamanda futbol dışı açıklamalarda bulunup gönülleri fethedeceğini düşünüyorum.

Mossoro ve Elia neden yoktu ? Bu adamlar dönünce arda forma yüzü göremez...İrfan can bile ondan daha önde

Dunku mactan rahatsizim . Macta oldugumdan yedek klubesine de baktim avciya filan ara sira

bir gariplik vardi dun basaksehirde . 0-2 durumda bir sampiyonluga oynayan takim bazi riskler alir , 3 yer 5 yer ama bosver 0-2 bitsin demez

bu is "fb iyi alan kapatti" ile aciklanamaz , el ele kol kola mac bitirdiler resmen

Dunku mactan rahatsizim . Macta oldugumdan yedek klubesine de baktim avciya filan ara sira

bir gariplik vardi dun basaksehirde . 0-2 durumda bir sampiyonluga oynayan takim bazi riskler alir , 3 yer 5 yer ama bosver 0-2 bitsin demez

bu is "fb iyi alan kapatti" ile aciklanamaz , el ele kol kola mac bitirdiler resmen

Başak olmazsa Fener olsun diye telkin edilmiştir Avcı ve ekibine. Hatır şikesi olabilir.

Başak olmazsa Fener olsun diye telkin edilmiştir Avcı ve ekibine. Hatır şikesi olabilir.
Şu ergen tavırlarından bir sıyrıl artık. Hep aynı teraneleri döndürüp döndürüp anlatıyor üstüne vaktinin yarısını da bahsettiğin tiyatroyu izlemeye ve takip etmeye ayırıyorsun.

İlkokul çocukları yapmaz bu yaptığını, kaç yaşına geldin büyü artık.

Şu ergen tavırlarından bir sıyrıl artık. Hep aynı teraneleri döndürüp döndürüp anlatıyor üstüne vaktinin yarısını da bahsettiğin tiyatroyu izlemeye ve takip etmeye ayırıyorsun.

Neden bu sekilde cikistin adama ? Soyledigi bire bir benim dusundugum degil ama mactan rahatsizligi olan genis bir kesim var

telkin , para , vaad , bir sey olabilir , kanitlayamayiz elbet

Bu ülke de olmaz denilen her şey er ya da geç oluyor. Paranoyakça gelenlerin de olduğunu bir çok alanda şahit olduk. Bu da onlardan biri ama senin eski yöneticin 2016-2017 sezonunda daha BAZI MAÇLARI TELKİN İLE BİLEREK KAYBETTİK diye açıklama yapıyorsa (Nasuhi Sezgin veya Cengiz Özyalçın'dan biriydi) referans alırım ben onu.

Para ve akçeli işler için satın almaların olduğuna inanıyorum. Sadece bizim aleyhimize değil bu tabi, öyle düşünürsek tek taraflı olur. Dengelemek için aynısını gecikmeli bize de yapmışlardır. Ama olması gerektiği zamanda olmuyor işler.

Çocukluk değil hüsnü kuruntu diyebiliriz en fazla. Bu konuda birbirimizi ikna edemiyoruz yine kızacan biliyorum ama ifade etmem de gerekiyor.

EDIT: Bu şekilde düşünmemeye çalışacağım daha fazla.

Neden bu sekilde cikistin adama ? Soyledigi bire bir benim dusundugum degil ama mactan rahatsizligi olan genis bir kesim var

telkin , para , vaad , bir sey olabilir , kanitlayamayiz elbet

Bu arkadaşa göre Fener kazanıyorsa kesinlikle şike vardır. Galatasaray kaybediyorsa yine şike vardır. Hakemlerin yüzde 99'u Fenerbahçelidir, her zaman Fenerbahçe kayrılır.

Dünkü maç özelinde de fikrinize pek katılmıyorum artık ama her maça şike diyor adam üstüne günde 12 saat sözlüklerden, forumlardan vs çıkmıyor. Tutarsızlıkta zirve oldu iyice.

Başakşehir geçen haftaki Konya maçında da çok kötü oynadı, o yüzden pek şaşırmadım dünkü futbollarına.

Alp Basma'ya katılmamak elde değil. Onu o düşüncelere sevk edecek onlarca olay oldu. Ancak o düşünceleri devamlı zihinde canlı tutarak maç seyredilmez. Hiçbir şekilde keyif alamayız.

Alp Basma'ya katılmamak elde değil. Onu o düşüncelere sevk edecek onlarca olay oldu. Ancak o düşünceleri devamlı zihinde canlı tutarak maç seyredilmez. Hiçbir şekilde keyif alamayız.
Şüpheci yaklaşması doğal ama dün oynanan maçta bana göre bir şey yoktu. Bir hatalı karar dışında, Başakşehir lehine penaltı olması gereken pozisyon, hakem iyi maç yönetti, Fenerbahçe bir çok kez olduğu gibi böylesi bir maçı iyi oynadı ve çok iyi oynuyor denilen Başakşehir hiç bir şekilde organize olamadı. Başakşehir takip ettiğim bir takım değil, geçen hafta ve bu hafta izledim ve fikrim geçen hafta dahi bir puanı hak etmediler. Geçen hafta tam kadro oynadılar diye hatırlıyorum ve ona rağmen çok iyi kadrosu olmayan Konya'ya karşı iyi oynamadılar. Özellikle Konya takımının orta sahası bana göre çok zayıf ve buna rağmen orta sahası ile övülen Başakşehir orta saha üstünlüğünü maçın küçük bir bölümü dışında alamadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt