- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turuncu tosuna survivor 2020'de başarılar dilerim.
Serkan Şafak"Başakşehir'i Arda Turan şampiyon yapacak" diyen arkadaşlar size de günaydın.
![]()
[/SPOILER]
Serkan Şafak
Gerekli aciklamalari yaptik dun, gercek 1 cimbomlu icin fener maclari olcu olamaz, eli ayagina dolandi kaptanin dun her bi Gs neferi gibi.
Elia oynatılmıyor bir şeyi yok.Mossoro ve Elia neden yoktu ? Bu adamlar dönünce arda forma yüzü göremez...İrfan can bile ondan daha önde
Elia oynatılmıyor bir şeyi yok.
Dunku mactan rahatsizim . Macta oldugumdan yedek klubesine de baktim avciya filan ara sira
bir gariplik vardi dun basaksehirde . 0-2 durumda bir sampiyonluga oynayan takim bazi riskler alir , 3 yer 5 yer ama bosver 0-2 bitsin demez
bu is "fb iyi alan kapatti" ile aciklanamaz , el ele kol kola mac bitirdiler resmen
Şu ergen tavırlarından bir sıyrıl artık. Hep aynı teraneleri döndürüp döndürüp anlatıyor üstüne vaktinin yarısını da bahsettiğin tiyatroyu izlemeye ve takip etmeye ayırıyorsun.Başak olmazsa Fener olsun diye telkin edilmiştir Avcı ve ekibine. Hatır şikesi olabilir.
Şu ergen tavırlarından bir sıyrıl artık. Hep aynı teraneleri döndürüp döndürüp anlatıyor üstüne vaktinin yarısını da bahsettiğin tiyatroyu izlemeye ve takip etmeye ayırıyorsun.
İlkokul çocukları yapmaz bu yaptığını, kaç yaşına geldin büyü artık.
Şu ergen tavırlarından bir sıyrıl artık. Hep aynı teraneleri döndürüp döndürüp anlatıyor üstüne vaktinin yarısını da bahsettiğin tiyatroyu izlemeye ve takip etmeye ayırıyorsun.
İlkokul çocukları yapmaz bu yaptığını, kaç yaşına geldin büyü artık.
Neden bu sekilde cikistin adama ? Soyledigi bire bir benim dusundugum degil ama mactan rahatsizligi olan genis bir kesim var
telkin , para , vaad , bir sey olabilir , kanitlayamayiz elbet
Şüpheci yaklaşması doğal ama dün oynanan maçta bana göre bir şey yoktu. Bir hatalı karar dışında, Başakşehir lehine penaltı olması gereken pozisyon, hakem iyi maç yönetti, Fenerbahçe bir çok kez olduğu gibi böylesi bir maçı iyi oynadı ve çok iyi oynuyor denilen Başakşehir hiç bir şekilde organize olamadı. Başakşehir takip ettiğim bir takım değil, geçen hafta ve bu hafta izledim ve fikrim geçen hafta dahi bir puanı hak etmediler. Geçen hafta tam kadro oynadılar diye hatırlıyorum ve ona rağmen çok iyi kadrosu olmayan Konya'ya karşı iyi oynamadılar. Özellikle Konya takımının orta sahası bana göre çok zayıf ve buna rağmen orta sahası ile övülen Başakşehir orta saha üstünlüğünü maçın küçük bir bölümü dışında alamadı.Alp Basma'ya katılmamak elde değil. Onu o düşüncelere sevk edecek onlarca olay oldu. Ancak o düşünceleri devamlı zihinde canlı tutarak maç seyredilmez. Hiçbir şekilde keyif alamayız.