Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki eger basaksehir bu denli kotuyse , konya ve fb maclari disinda da bir cok kez bitik goruntu sergilediyse neden dun esas tehlike basaksehir , o yuzden yenilsin dendi , fb gollerinde gooool yazildi

iki mantigi ortusturemiyorum . Basaksehir boyle bir algi yarattiysa o zaman esas fb puan kaybetsin istenmeliydi

Şüpheci yaklaşması doğal ama dün oynanan maçta bana göre bir şey yoktu. Bir hatalı karar dışında, Başakşehir lehine penaltı olması gereken pozisyon, hakem iyi maç yönetti, Fenerbahçe bir çok kez olduğu gibi böylesi bir maçı iyi oynadı ve çok iyi oynuyor denilen Başakşehir hiç bir şekilde organize olamadı. Başakşehir takip ettiğim bir takım değil, geçen hafta ve bu hafta izledim ve fikrim geçen hafta dahi bir puanı hak etmediler. Geçen hafta tam kadro oynadılar diye hatırlıyorum ve ona rağmen çok iyi kadrosu olmayan Konya'ya karşı iyi oynamadılar. Özellikle Konya takımının orta sahası bana göre çok zayıf ve buna rağmen orta sahası ile övülen Başakşehir orta saha üstünlüğünü maçın küçük bir bölümü dışında alamadı.

Başakşehir konusunda yapılan tüm eleştirilere katılıyorum. O takıma karşı oluşturulan korku içimizde büyüdü. Bunun suçlusu da Tudor! Genel anlamda her şeyde bir bit yeniği çıktığı için adam şüpheyle yaklaşmış.

Çünkü Fenerbahçe sezonun genelinde istikrarlı bir görüntü çizmedi. Fenerbahçe böylesi maçları gerçekten iyi oynuyor ama gidip en beklenmedik maçta puan bırakıyor, özellikle böyle iki ileri bir geri gittikleri sezonda. Bu yüzden şahsım dahil olmak üzere çoğunluk beraberlik istedi ama olmazsa Fenerbahçe galibiyeti istedi.

Başakşehir için dediğim gibi fazla konuşamam, çünkü bu sezon iki maçlarını izledim ve bu iki maçta Başakşehir geçen hafta beraberliği dahi hak etmedi. Bundan önce nasıl oynadıkları konusunda kendi görüşüm yok, forumda yazılanları biliyorum sadece ve onlara bakılır ise Başakşehir son iki hafta düşüşe geçti ama genel olarak daha tehlikeli bir takım.

Peki eger basaksehir bu denli kotuyse , konya ve fb maclari disinda da bir cok kez bitik goruntu sergilediyse neden dun esas tehlike basaksehir , o yuzden yenilsin dendi , fb gollerinde gooool yazildi

iki mantigi ortusturemiyorum . Basaksehir boyle bir algi yarattiysa o zaman esas fb puan kaybetsin istenmeliydi

Bence bunları yapanlara söylemelisin ya da sormalısın.

Berabere bitmeli diye çok defa yazdım.

Başakşehir konusunda yapılan tüm eleştirilere katılıyorum. O takıma karşı oluşturulan korku içimizde büyüdü. Bunun suçlusu da Tudor! Genel anlamda her şeyde bir bit yeniği çıktığı için adam şüpheyle yaklaşmış.

Bu gorusu desteklemeyen cok basarili bir istatistikleri var

bilmem 10 larca mactir ic sahada yenilmeme
derbi denen maclarda fb den bile cok puan toplama
fb ye en son ic sahada 2010 da yenilme

cogaltilabilir

hadi mac 0-2 degil 1-5 de biter ama reaksiyonsuzluk beni rahatsiz etti

gider acilirsin , buyuk takim seni darmadagin eder anlarim ama adamlar ikili averaj icin 1 gol icin bile savasmadilar

hakeme gelince . Sizce 5-1 lik mactaki ali palabiyik ile dunku hakem , 2-0 dan 2-2 ye gelen senele evvelki mactaki hakem ile dunku hakem , gecen sene kupa rovansinda emre nin dirsegini vermeyen hakem ile dunku hakem ...

hatta 2009 senesinde son saniyede samiyende belediyesporken yedigimiz golun mimari huseyin gocekle dunku hakem ayni miydi

volkana sabir gostermesi , vucut dili , rakip kaleye 80 mt de kullanilan serbest vurusun 3-4 metresinin hesabini yapmasi , sonra adam 3-4 metre daha da ileriden kullanabilmesi (cunku fb yerlesmisti artik)

elle oynanan kaleye sutta elle oynamanin once olmasi sebebiyle anlamsiz hale gelen ofsayt i vermesi

ya hepsini gectim , volkan babacanin elinde top , 3 saniye evvel aut cizgisinde fb linin faulunu caliyor topu oyuna hizli sokamasin diye , yere koyduruyor topu , o faulu calman fb ye mi basaksehire mi yarar ? Faulu yapani odullendiriyorsun

bunlarin isiginda sahsi kanaatimdir kimseyi baglamaz , telkinle filan olacak sey de degil bu , hakem acik secik para ile satin alinarak fener lehine gudumlu duduk calmasi icin bu maca atanmamis , bilerek gonderilmis

yildirim demiroren federasyonunun bunu yapmayacagina yuzde yuz diyebilir misiniz ?

Herşeyin altında birşey aramaya gerek yok.

sent via GSC

Naber lan lahana turşusu. Şimdi de tinerci olmuşsun sağda solda marş söylüyorsun. Senin gibi bir adamın bu formayı giymeni sağlayan herkesin Allah cezasını versin

Cins oğlu cins. O kadar büyük bir kafanın içinde bu kadar küçük bir beyin olması durumu.

Ne kadar ucuz şeyler bunlar. Gündem olabilmek adına yapılmış bir şey.

İyice basitleşti.

Hala isteyen mallar var ama genelde sosyal medyadaki salaklar istiyor bunu. Adam akilli taraftar ve insan boyle bir surtugu istemez. Istanbul fahisesi.

Adem çakar ve serkan şafak çok severdi rahmedli ardayı hey gidi hey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt