Başakşehir konusunda yapılan tüm eleştirilere katılıyorum. O takıma karşı oluşturulan korku içimizde büyüdü. Bunun suçlusu da Tudor! Genel anlamda her şeyde bir bit yeniği çıktığı için adam şüpheyle yaklaşmış.
Bu gorusu desteklemeyen cok basarili bir istatistikleri var
bilmem 10 larca mactir ic sahada yenilmeme
derbi denen maclarda fb den bile cok puan toplama
fb ye en son ic sahada 2010 da yenilme
cogaltilabilir
hadi mac 0-2 degil 1-5 de biter ama reaksiyonsuzluk beni rahatsiz etti
gider acilirsin , buyuk takim seni darmadagin eder anlarim ama adamlar ikili averaj icin 1 gol icin bile savasmadilar
hakeme gelince . Sizce 5-1 lik mactaki ali palabiyik ile dunku hakem , 2-0 dan 2-2 ye gelen senele evvelki mactaki hakem ile dunku hakem , gecen sene kupa rovansinda emre nin dirsegini vermeyen hakem ile dunku hakem ...
hatta 2009 senesinde son saniyede samiyende belediyesporken yedigimiz golun mimari huseyin gocekle dunku hakem ayni miydi
volkana sabir gostermesi , vucut dili , rakip kaleye 80 mt de kullanilan serbest vurusun 3-4 metresinin hesabini yapmasi , sonra adam 3-4 metre daha da ileriden kullanabilmesi (cunku fb yerlesmisti artik)
elle oynanan kaleye sutta elle oynamanin once olmasi sebebiyle anlamsiz hale gelen ofsayt i vermesi
ya hepsini gectim , volkan babacanin elinde top , 3 saniye evvel aut cizgisinde fb linin faulunu caliyor topu oyuna hizli sokamasin diye , yere koyduruyor topu , o faulu calman fb ye mi basaksehire mi yarar ? Faulu yapani odullendiriyorsun
bunlarin isiginda sahsi kanaatimdir kimseyi baglamaz , telkinle filan olacak sey de degil bu , hakem acik secik para ile satin alinarak fener lehine gudumlu duduk calmasi icin bu maca atanmamis , bilerek gonderilmis
yildirim demiroren federasyonunun bunu yapmayacagina yuzde yuz diyebilir misiniz ?