- 4 Ağustos 2009
- 90.987
- 72.384
- 5.358
Yaw Galatasaraylı falan değil bu kabasakal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakaya maydonoz doğramakta üstümüze yok ,
beşeri hayattaki başka takımı tutan dostalarımızla aziz yıldırım denen GS düşmanı zat bir tutuluyor ,
ardayı savunacağız daha ne kadar şekilden şekile gireceksiniz merak ediyorum !
@Serkan Şakrak ,
bu konuda niye bu kadar gerildin anlamadım , yazdıklarını salimen bir daha oku çok ciddi mantık hataları içermekte ,
bu arada survivoru hiç seyretmedim merak dahi etmedim , acun'un hiçbir programını hususi seyretmişliğimde yok ,
bu konudada genellemelere girmemen gerek !
Arda net bir şekilde hatalıdır demek bu kadar mı zor anlamadım ...
Galatasaray'da 2 metre ötedeki topa koşmayıp sırf transfer yapmak için Milli Takım'da çılgın attığı maçları, sahada can verircesine koşturduğunu unutmadım.Kalması için kaptanlık + deli para verildi beyefendiyi kesmedi en kral Galatasaray'lı olarak bilinen ama ilk fırsatta yarı yolda bırakanlar kervanına o da katıldı.Takımda kalacağını söylemese Culio'yu göndermezdik demişti Fatih Terim. Sırf şu sportif işleri bile Arda'ya karşı olumsuz duygularımı haklı çıkarır ama burada 18 yaş civarı ergenler de ATL'de izleyip Ardaaaa gelsin diye bekliyorlar .
Şunlar da zerre umrumda değil. Acun ve Emre abisiyle bir de şikeci başkanıyla mutluluklar diliyorum.