Arda Turan, Aziz Yıldırım ve Acun Ilıcalı İle Birlikte

Yaw Galatasaraylı falan değil bu kabasakal.

Şaşırmadım.Arda bu işte.Hala bu herifi destekliyiip sevenler düşünsün.1 2 yıl içinde şikebahceye gideceğine adım gibi eminim zaten.Karakteri olmayan bir zat çünkü.

Ayıp denen bişe var. Adam daha kaç gün önce bize şikeci dedi koçumuza hakaret etti. Kendisi benim için bitmişitir. Şerefsiz

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Alakaya maydonoz doğramakta üstümüze yok ,

beşeri hayattaki başka takımı tutan dostalarımızla aziz yıldırım denen GS düşmanı zat bir tutuluyor ,

ardayı savunacağız daha ne kadar şekilden şekile gireceksiniz merak ediyorum !

o dostlarımızda azizin fikirlerini benimsiyor,gs şike yapmıştır diyor,imkanları olsa azizin sağ kolu olurlar ,o adamlarda Gs kötü olsun diye dua ediyor tek farkı onlar taraftar aziz başkan zihniyet aynı, varmı bir tane fener şike yapmıştır diyen fenerli ne farkı var, çünkü bu durum işimize gelmiyor o dostlarımıza tepki koymak ki zaten koymamak normal olanı hayat bu kadar salak saçma bir olay değil futbola göre sekil vereceğin, acun şerefsiz denir ama survivor izlemektende geri kalınmaz ayrı bir komedi,biz tepki koymayalım Arda bizim istediğimiz gibi yaşasın herşeyine karışalım güzel ironi

@Serkan Şakrak ,

bu konuda niye bu kadar gerildin anlamadım , yazdıklarını salimen bir daha oku çok ciddi mantık hataları içermekte ,

bu arada survivoru hiç seyretmedim merak dahi etmedim , acun'un hiçbir programını hususi seyretmişliğimde yok ,

bu konudada genellemelere girmemen gerek !

Arda net bir şekilde hatalıdır demek bu kadar mı zor anlamadım ...

@Serkan Şakrak ,

bu konuda niye bu kadar gerildin anlamadım , yazdıklarını salimen bir daha oku çok ciddi mantık hataları içermekte ,

bu arada survivoru hiç seyretmedim merak dahi etmedim , acun'un hiçbir programını hususi seyretmişliğimde yok ,

bu konudada genellemelere girmemen gerek !

Arda net bir şekilde hatalıdır demek bu kadar mı zor anlamadım ...

bu dense sıkıntı yok zaten ama ben böyle bir eleştiri görmedim konuda, ayrıca survivor muhabbetini sana demedim zaten, survivor izleyip konuda Gslılık ölçenler malum,adamın iki kare fotosu üzerinden ne karakteri kaldı ne Gslılığı,eleştiri olur da usturuplu olmalı her konuda aynı muhabbet Arda işin bahanesi sadece

Arda mi? Formaya küfreden, takimi sabote eden, Elanoya Dos Santosa pas vermeyen, takimi karistiran, eli belinde gezipte, sezon sonunda maksimumu verdim, vicdanim rahat diyen, tüm planlar onun ve Selcukun üzerine yapildiği bir sezonda Mayista kalmak istediğini söyleyip, transferin bitmesine sayili günler kala gitmek isteyen, Riera transferine neden olan, heryerde olay cikaran, taraftara küsen, oynamadiği zaman bile gidip, güvenlik görevlileriyle kavga cikaran, Lefter öldüğü gün bir kanala baglanip, Galatasaraya sallayan, İspanyadaki ilk dönemlerde firsat bulduğunda Galatasaraya sallayan ama söz konusu fb olunca fbnin iyi niyet elcisi gibi davranan eski Galatasarayli futbolcu.

Ardanin sansi Simeoneyle calismasi ve takim oyununun belirgin olduğu bir takimda oynamasi. Simeone yine bu kadar gelisitirdi. Mac basi 1.1 gol pozisyonuna dönüsen pasla, 3 gol 4 assistle falan bireysel yeteneğinde cok ön plana ciktiği Barcelonada Realde asla oynayamaz. Reus gibi Ardadan her konuda iyi olan bir oyuncu icin 35 milyon euronun konusulduğu bir ortamda, üstelik 2 yas daha genc, Ardaya kimse 41i birak, 20-25 milyon euro bile vermez.

Arda Türk futbolunun marka ismi olma sevdasında olduğu için her kesime mavi boncuk dağıtıyor. Bunda çok da garipsenecek bir şey yok. 32, 33'e kadar Türkiye'ye dönmez zaten. Dönerse de bize gelir ve futbolu bizde bırakır. Paniğe gerek yok!

Çubuklunun çubuklarını seviyor dedik zamanında, yakışır Arda'ya..

Boşuna nefret etmiyorum ben bu dallamadan... fb'ye getirmek için beynini yıkamaya çalışıyorlardır....

uefa tarafından fenerbahçe ve beşiktaş’a verilen cezalar sence türkiye’ye avrupa liglerinde prestij kaybettirdi mi?

ya tabii ki prestijini kaybettirdi, kaybettirmez mi? ülke olarak ceza alıyoruz. ben buna beşiktaş, fenerbahçe olarak değil ülke adına bakıyorum. fenerbahçe adına da çok üzüldüm. orada oynayan futbolcu kardeşlerim, yönetici abilerimiz, çalışan personel var. bu herkesi, aileleri, milyonlarca taraftarları olan camiaları etkileyebilecek bir şey. çok üzüldüm. umarım en az hasarlı bir şekilde bunları atlatırız ve türk futbolunu en iyi gideceği yere taşımalıyız. bu hepimize verilmiş bir ceza. hep beraber el birliğiyle düzeltmemiz lazım. ama uefa karşısında da asla dik tavrımızdan, duruşumuzdan vazgeçmemiz lazım.

eskiden gelmez diyordum ama bu acun hükümet desteğiyle bi yerlere geldi şimdi feneri kurtarma operasyonun başındakılerdendi şimdide sanırım ardayı iki uc seneye kadar fenere getirecek.

Galatasaray'da 2 metre ötedeki topa koşmayıp sırf transfer yapmak için Milli Takım'da çılgın attığı maçları, sahada can verircesine koşturduğunu unutmadım.Kalması için kaptanlık + deli para verildi beyefendiyi kesmedi en kral Galatasaray'lı olarak bilinen ama ilk fırsatta yarı yolda bırakanlar kervanına o da katıldı.Takımda kalacağını söylemese Culio'yu göndermezdik demişti Fatih Terim. Sırf şu sportif işleri bile Arda'ya karşı olumsuz duygularımı haklı çıkarır ama burada 18 yaş civarı ergenler de ATL'de izleyip Ardaaaa gelsin diye bekliyorlar .

Şunlar da zerre umrumda değil. Acun ve Emre abisiyle bir de şikeci başkanıyla mutluluklar diliyorum.

Yahu adamın yatak odasına kadar girdik tüm Türkiye olarak seviştiği için sakatlandı diyenler oldu stadda koro şeklinde küfredildi adama gitmeyip ne yapacaktı her kötü pasta yuhalanıp hayata mı soğuyacaktı.

Gitti kurtuldu..

Geri
Üst Alt