Arda Turan, Aziz Yıldırım ve Acun Ilıcalı İle Birlikte

Haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

* LG G2 Tapatalk *

Elinde sonunda sikecelere gidecek bu koca kafali ... sayemizde ferrarilere biniyor, ispanyada 2 milyon euroluk villada oturuyor, tipsiz oldugu halde en güzel mankenlerle beraber oluyor ... Galatasaray olmasaydi sidikli safinaz bile bakmazdi buna ... hersey Galatasarayin sayesinde ... unutmadik formamiza ettigi küfürü ... biliyor Galatasaray camiasinin aziz yildirim ve yandaslarina düsman oldugunu, bize inat olsun diye yapiyor herhalde,

[attachment=11333:ardadan_formaya_kufur.jpg]

Ekli dosyalar

• ardadan_formaya_kufur.webp
    ardadan_formaya_kufur.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 276
hadı acunla emreyle samımısın anlarız da azızeyle ne dıye boyle goruntuler verırsın..anlamak mumkun degıl..gecen gun zaten galatasaray benım yuvam ama buyuk konusmam tarzı bı lafıda vardı..herseyı beklerım ardadan

Rıdvan emre Acun üçgeninde olan birinin ne kadar galatasaraylı olması mümkünse o kadar galatasaraylıdır arda. Not: hayatımda Galatasaray'a bu takım demedim. Hissiyat meselesi

Geçen gün fenerbahçeli bir arkadaşımla fotoğram çektirmiştim allah'tan foruma yansımamış, gazetelere çıkmamış. Yoksa ne yapardık.

Hocam,şimdi sen Galatasaray'a mâl olmuş biri misin veya her fırsatta Galatasaray'lılığından dem mi vuruyorsun medyada yok- arkadaşın şike yapmış kulübün başkanı ve bulduğu her fırsatta kuduz köpek gibi senin kulübüne çamur atma peşinde mi yok o zaman sen ve arkadaşın bu denklemin neresinde yer alıyorsunuz acaba...

biz bu herife zamaninda bosa sövmedik. Aziz yildirim in yaninda olan adamin Galatasarayliligini gectim, insanligindan süphe duyarim. Bikac almanci vardi forum da biz bunlari söylerken karsi cikan, alsinlar bas taci etsinler koca kafalarini.

Bu durumlarda hep savunmuşumdur Arda'yı. Ama artık can sıkmaya başladı. Ne diyelim Allah mesut etsin.

Yalnız ben Arda'nın hala fb'de oynayacağını düşünmüyorum. Sanmıyorum yani. Eğer gerçekleşirse emreb'den daha büyük nefret yaratır kendine. Ciddi sıkıntı yaratır.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

şu azizle yanyana durmasi igrenç. sen nasil GSLİSİN Lan. o şerefsizin yanina niye gidersin. midenmi genişledi avrupaya gittinde.

şu acun malından nefret ettiğim kadar azizden nefret etmiyorum

Aziz Yıldırım'ı görünce kaçsın mı adam Galatasaraylı diye ?

Bu kafatasçı zihniyet kaçırdı zaten adamı, hala aynı tas aynı hamam..

Hocam,şimdi sen Galatasaray'a mâl olmuş biri misin veya her fırsatta Galatasaray'lılığından dem mi vuruyorsun medyada yok- arkadaşın şike yapmış kulübün başkanı ve bulduğu her fırsatta kuduz köpek gibi senin kulübüne çamur atma peşinde mi yok o zaman sen ve arkadaşın bu denklemin neresinde yer alıyorsunuz acaba...

İlla galatasaray'a vermiş, sevişmiş olmak mı gerekiyor? Adam illa bize verdi diye( emek ) fenerli arkadaşlarıyla görüşemeyecek mi? Ayrıca bu olaylar neden heep basına yansıyor diyede bir oturup düşünmek gerekiyor. Neden selçuk, arda, burak, melo, sınayder'in karısı, muslera'nın elleri basında yer bulup hep bu oyuncuların üzerine gidilip taraftarı kışkırtmaya çalışıyorlar? Neden ceyhun, hakan, sabri, aydın vb. Oyunculara karşı taftar kışkırtılmıyor? Biraz düşünelim kardeşim biraz fazla değil.

Geri
Üst Alt