Arda Turan, Aziz Yıldırım ve Acun Ilıcalı İle Birlikte

adamın paraya ihtiyacı var şimdiden ayar yapıyor gideceği takıma... biz önce hayroviç'in ödemelerini bitirip def edelim başımızdan... ayağımızı yorganımıza göre uzatalım.. bizdeyken götünü kaldırayamayan arda a. madrid de biraz daha iyi ama hala ARDA'yı sevmedim sevemiyorum... bu tarz resimlerle ortalarda olması da midemi bulandırıyor...

Arda sen Galatasaraylı olabilirsin ama hiç bir zaman galatasaray efsanesi olamazsın

Aziz: Tüvkiyeye şikeyi ilk senin eski kulübün getivdi Avda, sende onlavdan yetişmesin.

Arda: Haklısınız başkanım. :( :(((((

Şimdi bu adam Galatasaray adını ağzına meze etmesin, lütfen.

Galatasaray taraftarına küfür eden azılı birisiyle muhabbet koyu.

Adamın hemen hemen tüm kankileri Galatasaray taraftarının en nefret ettiği, tahammül edemediği isimlerden oluşuyor. Fenere gitmesinde de bir sakınca görmüyorum, oldu olası kendisini Galatasaray ile bağdaştıramamışımdır zaten. İstediği kadar ben buranın çocuğuyum diyebilir, bu onu inandırıcı kılmıyor.

benim anlamadığım da şu. bu fenerliler nasıl insanlar yau. hadi biz arda gs li, azizle görüşmesin diye kızıyoruz ki arda şuan bizim takımda değil bu şikeciler nasıl kendi oyuncusunu tokatlamış küfretmiş çocukluktan gs li ardayı sindirebiliyor. bunların nasıl midesi var yau. düşünsenize kaleci volkan bizim takıma gelcekmiş. yer yerinden oynar

Ulan avda sendemi buvdasın :D

Hesap Makinesi

Birde bu herif La Liga şampiyonu olacak diye herkes ölüp dirildi forumda.

Tümer metin söyledi maratonda bundan 2-3 ay evvel. Bir kulüp önce yönetici, sonra teknik heye ve en son futbolcusuyla bir bütündür. Taraftar en dışarda kalandır dedi. Çok sinir olmuştum ama kendisi de bu durum maalesef ki böyle dedi. Şimdi düşününce adam haklı. Biz kimiz ki?

Bu futbolcular saha içinde kavga ediyor sırf taraftara yaranmak için, yazın Çeşme'de aynı havuz başında kokteyl içiyorlar, plajda voleybol oynuyorlar. Arda Aziz Yıldırım ile görüşüyor, bizim kin kustuğumuz azizle.. Neden görüşmesin, baktığın zaman o piyasanın o sektörün içindeki en önemli isimlerden birisi Arda da Aziz de. İkisi neden düşman olsun ki.. Olmazlar onlar aynı sektörün en önemli isimleri.

Evet Arda'nın onunla görüşmesi bizi kangrene çeviriyor ama eminimki onların şeyinde bile değil, umrunda bile yani.. Taraftarmış, tepkiymiş. Bu ülkede bunu en iyi Emre B. gösterdi. Adam fener'e gitti ya daha ne olsun.. Arda da gider, merak etmeyin.

Ardayi bu forumda belki en cok sevenlerden biriydim.

Hepte savunurdum ama bu olmadi arda.

Boyle bi kaos ortaminda,aziz yildirimla buyuk bir sorunumuz varken bu sike hukumlusuyle gorusuyorsan.

Sanada yaziklar olsun turan.

2631__231metinoktay.jpg

arda iyi oyuncu falan tamam da, kişilik olarak zayıf. Her nedense tüm yakın ahbapları da fenerli..

arda nin karakteri yaptiklariyla belli ediyor ,kimseyi kirmiyim hepsinle iyi geciniyim ,belli olmaz ileride lazim olur düsüncesi.

kesinlikle dik bir durusu yok ,bu arada bir zahmet o manager müsvettesinide yaninda götürsün .

Formaya laf atmak başka , üstündeki Armaya laf atmak başka.

Pembe Galatasaray formasına bayanlar ve gay'ler hariç beğenen olmamışdır. Hata çoğumuz küfür bile etmişizdir.

Üstünde GS arması olan şeye GSlı adam küfür etmez. Sadece formadan bahsetmiyorum. Beğenirsin beğenmezsin o ayrı.

Karaktersiz değil ama şımarık ve saf bir çocuk.Bir de zamanın da baya bir eksiklik duygusu yaşamış heralde, sonradan görme halinden belli.

Geri
Üst Alt