Arda Turan, Aziz Yıldırım ve Acun Ilıcalı İle Birlikte

Üstünde GS arması olan şeye GSlı adam küfür etmez. Sadece formadan bahsetmiyorum. Beğenirsin beğenmezsin o ayrı.

Bu olay gereksiz yere büyütülüyor zaten. Arda Atl oyuncusu. Ne yaptı da Galatasaray efsanesi olacak ki? Alt yapıdan çıkmış sonrada 12m sattığımız bir oyuncu. Keita 8m'a gitti diye o da mı efsane olacak? Hayır.

Forma konusunda görüşümüz biraz farklı. Tartışmak istemiyorum.

Arda efsane yapan varsa sorunludur biraz efsane kelime algısında. Galatasaray efsanesi kesinlekle değil bencede.

Ama türk futbolcusu olarak efsane oldu şimdiden diye biliriz.

Bence arkadaşlarını doğru seçmesi gerekiyor. İleride Fenerbahçe'ye gideceğini sanmıyorum. Yalnız bizim taraftar böyle nefret kusmaya devam ederse kesin gitmez de diyemem.

Rıdvan, emre, acun vs... denen yalakaları geçti zaten bu taraftar. Eleştirir ama bu yüzden Galatasaraylılığını sorgulamaz. Ama sen tutup aziz denen 1 numaralı G.Saray düşmanı ile ahbaplık etmeye devam edersen Galatasaraylılığında sorgulanır. Hele ki şöyle bir dönemde!

Aziz denen bu şikeci, seni sen yapan kulübünü "Paralelci olmak, kumpasçı olmak, fransız olmak, ülkeye şikeyi ilk getiren kulüp olmak" gibi aslı astarı olmayan ithamlarla zan altında bırakmaya, manipülasyon ile algı yönetimi yapmaya çalışırken sen gidip bu adamı ziyaret edip ahbaplık edersen bu taraftarın öfkesinden de nasibini alırsın bu kadar basit!

Şu zamana kadar ardayı ne olursa olsun hep savundum ama şu görüntüden sonra artık savunacak bir tarafı kalmadı. Bu kadar saflık veyahut iyi niyet iyi birşey değildir. Sonuç olarak isterse fenere gitsin. Bu saatten sonra umrumda olmaz. Bize gelmesin de artık ne yaparsa yapsın...

hayroviç konusunda 3 maymunu oynayıp,iki kare fotoğraf üzerinden gündem değiştirmekte güzel ironi ,çaktırmayın 3-5 gün konuşalım bunu hayroviç olayı da unutulmuş olur böylece herşey dört dörtlük nasıl olsa

Bir mahmut uslu eksikmiş ama onu da kare'ye almayı becerememiş beyinsiz düz çekmeyi bilmeyen tüpçü ;)

Fenerli arkadaslarin olur, bide Acun, Emre ve Aziz ile oturup görüsmek vardir...

Ücü de koyu fenerli ve Galatasaray düsmani, bunlar Arda ile sempatik diye beraber degiller, art niyetleri okadar belli ki, herzaman yaptilar. Medya neden onun üzerine geldigini kendisi bilmiyor mu o koca kafali ?

Cem Yilmaz la arkadas olursun baska olay, Acun ile baska bisey, Acun fener icin calisiyor...

Şike mike herşeyi geçtim... M.Uslu ile birlikte KAPTANIMIZ IŞIL ALBEN'E koro halinde küfür eden/ettiren zat ile senin ne gibi bir muhabbetin olur lan, bak yine sinirlendim şimdi..

aziz_yildirim3.jpg

sike_oyle_yapilmaz_boyle_yapilir_deyip_galatasarayin_macini_izletti_h10754.jpg

böyle bir adamdan bahsediyoruz

ulan ne kadar sövsem az bu anguta yaziklar olsun

Rıdvan, emre ve acun ile olan kankalığını bir yere kadar anlarım ama bu aziz denen bir numaralı şikeci ve GS düşmanı ile konuşup görüşmesini bıraktım selam dahi vermemeli. Eğer gerçekten Galatasaraylı isen böyle yaparsın...

Sacmalik. Benimde sevmedigim cok buyuklerim var ve sevdigim Fenerbahceli arkadaslim var. Bazen otuturuz, konusup guleriz ve sevmedigim ama arkadaslarimin tanidigi birisi gelir, oturur ve selamlasip muhabbete eslik ederler.

Arda'nin olayi bundan farkli degil.

Ama siz devamli bu medyanin oyununa gelin ve sonra 'medya'nin oyununa gelmeyin!' diye burda bagirin. La, Galatasaray taraftari gibi medyanin oyununa gelen yok ve sozde en cok boykot edende Galatasray taraftari. Yok 'bu takim' demisde', 'yok boyle arkadaslarla GS'yi satarda'....vah vah. Kendi kendinize adami FB'li ettiniz ya, elinde sonunda bu konu olmadan kendine nefret yaratmis Galatasaray taraftari kendini takimlarinda gormek icin can atan Fenerbahce taraftarin kucagina koyacak. Ama sucu hic kendinizde aramayin haaa...aman. Siz buyuk taraftarsiniz cunku.

Alakaya maydonoz doğramakta üstümüze yok ,

beşeri hayattaki başka takımı tutan dostalarımızla aziz yıldırım denen GS düşmanı zat bir tutuluyor ,

ardayı savunacağız daha ne kadar şekilden şekile gireceksiniz merak ediyorum !

Sacmalik. Benimde sevmedigim cok buyuklerim var ve sevdigim Fenerbahceli arkadaslim var. Bazen otuturuz, konusup guleriz ve sevmedigim ama arkadaslarimin tanidigi birisi gelir, oturur ve selamlasip muhabbete eslik ederler.

Ama siz devamli bu medyanin oyununa gelin ve sonra 'medya'nin oyununa gelmeyin!' diye burda bagirin. La, Galatasaray taraftari gibi medyanin oyununa gelen yok ve sozde en cok boykot edende Galatasray taraftari. Yok 'bu takim' demisde', 'yok boyle arkadaslarla GS'yi satarda'....vah vah. Kendi kendinize adami FB'li ettiniz ya, elinde sonunda bu konu olmadan kendine nefret yaratmis Galatasaray taraftari kendini takimlarinda gormek icin can atan Fenerbahce taraftarin kucagina koyacak. Ama sucu hic kendinizde aramayin haaa...aman. Siz buyuk taraftarsiniz cunku.

Ne saçmalığı? Çok mu iyi biliyorsun sen herşeyi? Bu nasıl bir üsluptur? Neymiş fenerli büyükleri varmış oturur konuşurmuş blabalblaall :redface: Bizimde var elbet fenerli olupta büyüğümüz küçüğümüz olan ve oturup konuştuğumuz değer verdiğimiz insanlar... O olay başka birşey bu başka birşey! Sapla samanı karıştırmayın. İlla arda fetişizmi yapıp ortalığı gereceksiniz değil mi? Arda'yı Galatasaray'dan üstün tutuyorsanız gidin ardayı tutun ve hatta gidin feneri tutun.

İçinde bulunduğumuz ortamı, bu ortamın mevcut şartlarını tahlil edip buna göre tepki koyan Galatasaray taraftarlarını anlamayıp hala arda arda diye höykürenlerin de nasıl bir zihin yapısına sahip olduğunu merak ediyorum. Hatta nasıl olupta Galatasaraylıyım diye gezebildiklerini...

Bakın bakalım birkaç sayfa önce neler yazmışım...

Rıdvan, emre, acun vs... denen yalakaları geçti zaten bu taraftar. Eleştirir ama bu yüzden Galatasaraylılığını sorgulamaz. Ama sen tutup aziz denen 1 numaralı G.Saray düşmanı ile ahbaplık etmeye devam edersen Galatasaraylılığında sorgulanır. Hele ki şöyle bir dönemde!

Aziz denen bu şikeci, seni sen yapan kulübünü "Paralelci olmak, kumpasçı olmak, fransız olmak, ülkeye şikeyi ilk getiren kulüp olmak" gibi aslı astarı olmayan ithamlarla zan altında bırakmaya, manipülasyon ile algı yönetimi yapmaya çalışırken sen gidip bu adamı ziyaret edip ahbaplık edersen bu taraftarın öfkesinden de nasibini alırsın bu kadar basit!

Şu zamana kadar ardayı ne olursa olsun hep savundum ama şu görüntüden sonra artık savunacak bir tarafı kalmadı. Bu kadar saflık veyahut iyi niyet iyi birşey değildir. Sonuç olarak isterse fenere gitsin. Bu saatten sonra umrumda olmaz. Bize gelmesin de artık ne yaparsa yapsın...

Alakaya maydonoz doğramakta üstümüze yok ,

beşeri hayattaki başka takımı tutan dostalarımızla aziz yıldırım denen GS düşmanı zat bir tutuluyor ,

ardayı savunacağız daha ne kadar şekilden şekile gireceksiniz merak ediyorum !

Hiç sorma renkdaş! Yüksek dozda arda fetişizminden ruhunu teslim edebilecek adamlar var bu forumda çok enteresan :redface: Sen ardalı mısın Galatasaraylı mısın diye sorası geliyor insanın :crushed:

arda turan ne mal oldugunu anladikmi?

Gs formasina kufur eden biri gitsin emre abisi gibi fenerde oynasin!

Benim icin arda artik yok, bidaha GSliyim demesin

Tam yeniden sempati kazanmaya başlamışken, eski defterler yavaş yavaş kapanmaya başlamışken yine saçma sapan bir hareketle tüm öfkeyi üstüne çekti, gerçekten enteresan bir kişilik normal bir fb başkanıyla gözükse çok bir tepki olmayacak ama Aziz Yıldırım'ın Galatasaraylılar için ne ifade ettiğini bilmesine rağmen böyle bir poz veriyorsa hiç öyle ben Galatasaraylıyım diye ortalıkta gezmesin izahı yok çünkü bu pozun...

formasına küfrettiği saçmalığı ne zaman biter o gün Ardaya destek verip bugün eleştirmek neyin kafası yav

ya Aziz Yildirim Arda nin yasiti mi ?

Mesele Aziz ve Acun'un Fenerli olması değil. Aziz ve Acun olması.

Hitler'le takılıp, laf yiyince, ne var yav sizin Alman arkadaşlarınız yok mu demek gibi birşey.

arda turan GalataSaray kapısının yanından geçmesin. GalataSaraylı değil GalataSaray hainidir.

sadece bu foto için değil zamanında yeni kontrat imzalamışken GS dan kaçarak gittiği içinde söylüyorum.

Geri
Üst Alt