Arda Turan basın toplantısı düzenledi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan basın toplantısı düzenliyor

'Kalbimdeki forma herzaman GALATASARAY formasıdır.Futbolu bu forma altında bırakmak istiyorum.'

Arda TURAN.

Enteresan yorumlar var. Terim bizi bırakmaz vs. Uefa'yı kazandık, ertesi günü Fiorentina'ya gitti Terim.

Benim hocaya kızdığım yok, o ayrı. Ama gitmez, bırakmaz vs yanlış. Gitti, bıraktı.

Arda da kariyeri için yapıyor bunu, kolaya kaçmıyor bu ligte kalarak.

ardanin safti kaymis

beyin funkttionlari ölmüs mü ne

Arda Turan: Kalbimdeki forma her zaman Galatasaray formasıdır. Bu forma futbola veda etmek istediğim formadır.

O enteresan gülüş sesleri menajerindenmi geliyor?

Enteresan yorumlar var. Terim bizi bırakmaz vs. Uefa'yı kazandık, ertesi günü Fiorentina'ya gitti Terim.

Benim hocaya kızdığım yok, o ayrı. Ama gitmez, bırakmaz vs yanlış. Gitti, bıraktı.

Arda da kariyeri için yapıyor bunu, kolaya kaçmıyor bu ligte kalarak.

Yönetim ile sorunlar olmuştu, çok ayrı konular yalnız.

O adam bizi 1 teklife silerse tabi kolay olur bizim içinde.

1 teklife mi? Arkadaşım yıllardır teklif geliyor Arda'ya.. Galatasaray için yıllardır sarı kırmızı formayı giyiyor. Kendi kariyeri için en iyi olanı yaptı.. Şikeli bir ligde oynamak mı istersin yoksa dünyaca ünlü bir ligde mi?

Selçuk İnan'da sitem etmiş.Adam haklı.

Sembol olan oyuncular daha çok hatırlanır bunun en önemli yakın tarihli örneği Paul Scholes.

Umarım gittiği yerde sembol haline gelir,yoksa oradan oraya gidip futbol yaşamını tamamlayan herhangibir oyuncu olur sadece,efsane olmak ise ayrı bir olay.

Bu taraftar Turgay Şeren Cüneyt Tanman'ı Bülent Korkmaz'ı ve Hasan Şaş gibi örnekleri uzun yıllar sonra bile hatırlar ama Arda kimdi sorusu cevap bulmaz.

10 dakikada sileni 10 dakikada silebiliriz sanırım bunun garip olan bi tarafı yok.

'' selçuk bana sitem ediyor ''

Ya bizi sildiğini nereden çıkarıyorsunuz? Hepimiz biliyoruz Arda'ya geçen senede Atletico'dan teklif vardı ama gitmedi. Bu sene gitme kararı aldı ve gitti. Başka takıma gitti diye Arda'ya neredeyse küfür etme hakımız yok.

Hasan Şaş adamın kralısın.Sana da teklif geldi üstelik daha büyük takımlardan ama bırakıp gitmedin.

Galatasaray'ı belki onlardan büyük gördün gözünde.

adam kaldıda noldu o kadar küfür yedi adamı kaldıgına pişman ettiniz degerimi bilindi adamın . kendiside demişti sanrsam gitseydim vs diye .. adama jubile bile yapılmadı .. kalınca daha fazla galatasaraylı olunmuyo

14 yada 66 giymek istiyorum demiş de ; 14 numaranın sahibi var sanırım Gabriel Fernandez Arenas 14 numara gözüküyor.

Adam 2 yıldır bir yarar sağlayamadı Galatasaray'a. Takımının iyiliğini de düşünemez mi? Artık gitmeliydi ve iyi oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt