Arda Turan: "Benim için yeni bir hayat başladı"

Cevap: Arda Turan: "Benim için yeni bir hayat başladı"

Ben Arda fanatiğiydim. Bir de defa, "kimisi sinema peşinde" gibi mantık dışı, kaba bir eleştiriyi getirmesi taraftarı direk suçlu yapar buna kimse ama öyle değil diyemez.

Ancak futbol böyledir, taraftar şımarıktır, 100 maç kurtar, 101. maçta asar. Taraftarın hatası da çoktur.

Arda da tüm bunlardan dolayı gitmiştir belki buna laf etmiyorum, gitmesini destekledim.

Ama 1.5 ay oldu gideli, her gün ayrı bir haber. Hepsinde Galatasaray'a laf atılıyor. Sana soruluyorsa ısrarla, konuşmak istemiyorum de geç.

Dayanamıyorsan, otur bir gün anlat hepsini.

Bu ne ama, her gün açıyorum ayrı bir haber, ayrı bir demeç.

Cevap: Arda Turan: "Biz paramızı alamazken yabancılar helikopter bakıyordu"

Futbolu ile versin o halde cevabını. Bizden giderken ne diyordu hayallerimi gerçekleştirmek için gidiyorum. Tamam gittin sus artık o halde.

Her röportajında bize sallıyor. Bak mesela ne diyor, "Biz paramızı alamazken yabancılar helikopter bakıyordu."

Tamam almamışsın paranı bunu problem etmemişsin. Galatasaray için canın feda sonra alırım demişsin eyvallah. Ama ben paramı almamıştım. Yabancılar ise alıyordu onlar helikopter bakıyordu deyince -paranı almamanın önemi kalmıyor zaten.

Giderken taraftarımızın çoğunluğu üzüldü. Röportajlarında ki demeçler ile daha da üzüyor.

Arda'nın eleştirisi Galatasaray'a değil,yönetimdeki o anlayışa.Söylediklerinde haklıda.Türk futbolcular paralarını geç alırlardı sürekli(Şimdi öyle bir sorun kalmadı).Ayrıca yaptığı fedakarlıktan bahsetmiş.Her insanın yapısı farklıdır.Kimi böyle dışa vurur,kimide içine atar.Yapacak birşey yok.

Nerde bakıyordu; Mahmutpaşa'da mı?

Valla ben maça helikopterle gelen futbolcu görmedim şimdiye kadar gören varsa söylesin

Arda Turan: Benim icin hayat yeni basladi:)

Sivas deplasmanı dediği de Lincoln un sakat olduğu maç.Adam sakat arkadaş gitmez, sana ne.Ona bakarsan Hakan abin demedi mi televizyonlarda Arda'nın sakatlığı geçti ama oynamak istemiyor diye. Tamamen çelişkisin abicim çelişki, iki sene gram top oynamadı halen dışarıdan takımı bölme derdinde.İçinde en ufak Galatasaray sevgisi olsa susar ve uzaktan takımını destekler.İşine bak işine. Benim canımı sıkan bu.

2. dakikadan sonra yapılan yorumlarla birlikte izleyin bakalım. Eleştirilmeli mi eleştirilmemeli mi?

[video=youtube;uBzTwL5sFPk]https://www.youtube.com/watch?v=uBzTwL5sFPk[/video]

Medya hakketten en etkili sosyal iletism aracı,Bir insanın adı cıkacagına canı cıksın derler ya bu da aynı o hesap.Türkiyedeyken cocugu kötülediler,simdi ne yapsa göze batıyor.Ben aslında bu forumdaki cogu kisninin ve cogu Galatasaray taraftarının mantıgıyla degilde duygularıyla hareket ettigini düsünüyorum:)

Ama tekrar söylüyorum,Ardanın da biran önce bu tür cevapları kesmesi lazım.Haklı olsa bile frenlemeli...

Adnan Polat yönetimi çok basiretsizdi ve Arda politikasını yanlış yönetti. Şimdi burada çarpışıyoruz. O zamanlar Terim olsaydı başımızda harcatmazdı Arda'yı

Bu laflari bizim bütün oyuncular söyledi de söyliyorlar hala.

Kral Hakan Stadyumda anlatmisdi o 2008 dönemindeki olaylarini.Lincoln felan.

Yönetim yerlileri Mok yerine koyup 5.Sinif Yabancilari göklere cikarirsa,bu durumdan sikayet eden kisilerin sucu ne?

Medya hakketten en etkili sosyal iletism aracı,Bir insanın adı cıkacagına canı cıksın derler ya bu da aynı o hesap.Türkiyedeyken cocugu kötülediler,simdi ne yapsa göze batıyor.Ben aslında bu forumdaki cogu kisninin ve cogu Galatasaray taraftarının mantıgıyla degilde duygularıyla hareket ettigini düsünüyorum:)

Ama tekrar söylüyorum,Ardanın da biran önce bu tür cevapları kesmesi lazım.Haklı olsa bile frenlemeli...

Türkiye ye dönünce yuvası yine burası olacak.

Ona göre konuşsun. Frenlemeli artık kendini.

Arda son iki sene sakatsa bunun nedeni tamamen Galatasaray sevgisi.İki sezon önceki Fener maçında sakat sakat oynadıktan sonra o sezon düzelemedi.Ondan sonrada Milli takım kampında,Milli takım doktorları ve Hiddink'in sakat sakat antremana çıkarması yüzünden geçen sezonda gitti.Birde üstüne hem medya,hem taraftarlar tarafından günah keçisi ilan edilince ipler koptu.

Arda haklı ki kötü formalardı.

Arda son iki sene sakatsa bunun nedeni tamamen Galatasaray sevgisi.İki sezon önceki Fener maçında sakat sakat oynadıktan sonra o sezon düzelemedi.Ondan sonrada Milli takım kampında,Milli takım doktorları ve Hiddink'in sakat sakat antremana çıkarması yüzünden geçen sezonda gitti.Birde üstüne hem medya,hem taraftarlar tarafından günah keçisi ilan edilince ipler koptu.

Yeni bir özet ;)

Arda konustukca Hakan Sükürün,Bülent kaptanin,Ergünün,Hasanin ve digerlerin degeri gözümde artiyor.

Geri
Üst Alt