Arda Turan: "Benim için yeni bir hayat başladı"

Cevap: Arda Turan: "Benim için yeni bir hayat başladı"

Bir futbolcunun gitmesi takımı olumlu yönde etkiledi, iyiki gitmiş gerçekten,çıkar şimdi melo 3 bucuk alıyor diye sakal bırakırdı, pas atmazdı bütün gün böyle gezerdi :( Hakkaten ucuz kurtulmuşuz.

hay taraftariniza yaaaa

napti be taraftar bu adama

kendi kendinizi kandirip durmayin milletin gaziyla

hakan sukur sabri falan intihar eder be o zaman onlara yapilanlarla

ohhh beeeee

ustune taraftar soyle yapmis boyle yapmis

ne diyorsunuz arkadas

3 capulcu yuhlamis kufretmis olaya bak yaaa:)

sizin ne dediginizi kulaginiz duyuyormu:)

Bir futbolcunun gitmesi takımı olumlu yönde etkiledi, iyiki gitmiş gerçekten,çıkar şimdi melo 3 bucuk alıyor diye sakal bırakırdı, pas atmazdı bütün gün böyle gezerdi :( Hakkaten ucuz kurtulmuşuz.

Yapma Merih ya. Valla abartıyosun;)

O kadar değil. Sonuçta harbi harbi Galatasaray'lı

Arda Arda Turan Büyük Büyük Kaptan :)

"futbolcu, taraftar arasındaki ilişkinin iyi olması gerekiyor. trabzonspor'da gol kaçırdığım için zaman zaman eleştirilsem de taraftarların beni sevdiğine eminim. çünkü çok çalışan ve gol kaçırma dışında eksiği olmayan futbolcuydum. benim de gönlümde onların yeri farklı. ben de onları çok seviyorum. takımdan ayrılırken çok farklı duygular yaşadım. trabzonspor'a hizmet etmiş olmaktan mutluluk duyuyorum. taraftar, mücadele isteğinizi ve arzunuzu gördüğünde size bakışı değişiyor ve toleransı artıyor. bu saatten sonra trabzonspor taraftarlarını değiştiremeyeceğimize göre, futbolcular kendilerini sevdirmenin yollarını aramalı",

Bunu diyen Umut Bulut.Trabzon taraftarının neredeyse vuracağı adam.

hay taraftariniza yaaaa

napti be taraftar bu adama

kendi kendinizi kandirip durmayin milletin gaziyla

hakan sukur sabri falan intihar eder be o zaman onlara yapilanlarla

ohhh beeeee

ustune taraftar soyle yapmis boyle yapmis

ne diyorsunuz arkadas

3 capulcu yuhlamis kufretmis olaya bak yaaa:)

sizin ne dediginizi kulaginiz duyuyormu:)

Aslında bunların sebebi, zamanında medya maymunu olmasına izin verilmesi, beklentilerin hep üst düzeyde tutulmasıydı.

Arda'nın yaptıklarını yabancı bir futbolcu yapacaktı, hem de o yaşta, Galatasaray sevgisi üzerinden akacaktı var ya adamın heykelini dikerdik.

Cevap: Arda Turan: "Biz paramızı alamazken yabancılar helikopter bakıyordu"

Bence medyanın gazı falan yok bu konuda, Arda röpörtajın tamamına bakıldığında daha vahim laflar kullanmış. Helikopter olayı onların yanında hiç bile kalır, bu nedenle şişirilmiş bir röpörtaj değil bence.. "Galatasaray taraftarı bana sahip çıkmadı" demiş, bence en vahimi bu.. Kişisel bir olayı getirip Galatasaray taraftarına mâl etti ki Fenerbahçenin taraftar olaylarında Emre abisinin yönlendirmeleriyle "Bu yapılanları tüm fenerbahçe camiasına, taraftarına mâl edemeyiz" diyen adam.

Geçiniz abi, Arda "Galatasaray" diyor sizin yüreğin hopluyor, biraz adam olsun önce..

Aslında bunların sebebi, zamanında medya maymunu olmasına izin verilmesi, beklentilerin hep üst düzeyde tutulmasıydı.

Arda'nın yaptıklarını yabancı bir futbolcu yapacaktı, hem de o yaşta, Galatasaray sevgisi üzerinden akacaktı var ya adamın heykelini dikerdik.

hagiyi arkasina teneke takip yolladik

yok oyle birsey

taraftar futbolcu falan sallamaz

taraftar Galatasarayli

Arda Turanli falan degil

arkadas belliki kaptan olunca bu gercegi unutmus

"futbolcu, taraftar arasındaki ilişkinin iyi olması gerekiyor. trabzonspor'da gol kaçırdığım için zaman zaman eleştirilsem de taraftarların beni sevdiğine eminim. çünkü çok çalışan ve gol kaçırma dışında eksiği olmayan futbolcuydum. benim de gönlümde onların yeri farklı. ben de onları çok seviyorum. takımdan ayrılırken çok farklı duygular yaşadım. trabzonspor'a hizmet etmiş olmaktan mutluluk duyuyorum. taraftar, mücadele isteğinizi ve arzunuzu gördüğünde size bakışı değişiyor ve toleransı artıyor. bu saatten sonra trabzonspor taraftarlarını değiştiremeyeceğimize göre, futbolcular kendilerini sevdirmenin yollarını aramalı",

Bunu diyen Umut Bulut.Trabzon taraftarının neredeyse vuracağı adam.

Renkdas yalnız söle bir gercek var;Ben bu yasıma geldim,hayatımda bu kadar elestiri yapılan,bu kadar konusulan bir oyuncu görmedim.Umuta bunun ancak 1000 de 1 i yapılmıstır...

Renkdas yalnız söle bir gercek var;Ben bu yasıma geldim,hayatımda bu kadar elestiri yapılan,bu kadar konusulan bir oyuncu görmedim.Umuta bunun ancak 1000 de 1 i yapılmıstır...

Trabzon yerel medyasından haberin var mı renkdaş, Telegol'e benzemez, küfürlü manşet attıklarını bilirim :D futbolcusuna bu kadar köstek olan bir şehir yoktur

Adama beste yaptılar.Yok ruhsuz,yok sinema kapattı felan diye.Sakat sakat oynadığı maçlarda ıslıkladılar.10 metre ötesinde küfür ettiler.Havaalanına gidip pankartlar açtılar.Daha üç-beş çapulcu diyorsunuz.

hakan sukure yapilanlar basindan gecenlerin yaninda

(evlilikler sabanliklar vesaire)

ardaya yapilan findik tanesi

sabri bile cok cekti bu adamdan

ama neden cildirmiyor

agzini acip kin kusmuyor cunku

Trabzon yerel medyasından haberin var mı renkdaş, Telegol'e benzemez, küfürlü manşet attıklarını bilirim :D futbolcusuna bu kadar köstek olan bir şehir yoktur

Hakketten böle birsey yapmıs mı usaklar:DYeni duydum:)

Adama beste yaptılar.Yok ruhsuz,yok sinema kapattı felan diye.Sakat sakat oynadığı maçlarda ıslıkladılar.10 metre ötesinde küfür ettiler.Havaalanına gidip pankartlar açtılar.Daha üç-beş çapulcu diyorsunuz.

sen hakan sukuru izledinmi?

hakan sukure yapilanlar basindan gecenlerin yaninda

(evlilikler sabanliklar vesaire)

ardaya yapilan findik tanesi

sabri bile cok cekti bu adamdan

ama neden cildirmiyor

agzini acip kin kusmuyor cunku

Abi ben Medya kısmından bahsediyorum yalnıız:)

2008 şampiyon olduğumuz sene Nonda'nın fenere bastığı maçtan sonra Alex'in arabasına cam şişe attılar, ertesi sene ne küfürler edildi, ne yuhalamalar yaşadı adam ama çıkıp topunu oynadı.Nefret ederim ama profesyonel işte. Üç beş ergen evet, ultraslanı ben Galatasaray kabul etmiyorum, Hagi'ye de hırsız dediler adam kaç gere geldi, boş mukavele olsa gene gelir.

sen hakan sukuru izledinmi?

Hakan Şükür yapılan tepkiler yüzünden Fenerbahçe'nin teklifini bile düşündüm demişti.Ayrıca her insan aynı olmak zorunda değil.Kimi çabuk köpürür,kimi soğuk kanlıdır.

Medyada anket yapsalar,Futbolda en cok ne konuslmustur diye,sıralama kesin söle olur;

1-Sike

2-Endan Polat

3-Arda Turan

Geri
Üst Alt