Arda Turan: "Benim için yeni bir hayat başladı"

Cevap: Arda Turan: "Benim için yeni bir hayat başladı"

400 Bin EURO Luk arabaya biniyorsun Arda Bey.

Sıkıldım artık şu herifin haberlerini görmekten

giydigi formaya renki diyenden baska bişey beklenmez zaten

Röportaj ile alakalı haber TRT1'de.

madridde oturduğun evde Galatasaray sayesinde oturuyorsun arda bey, zeytinburnuda 2 odalı evde oturup helikopter almayı tercih ederdin herhalde

Cevap: Arda Turan: "Biz paramızı alamazken yabancılar helikopter bakıyordu"

Adamın kız arkadaşı var, insan gibi takılıyor.

Arkadaşlarıyla gezip eğleniyor

Sahada elinden geleni yapmaya çalışıyor

Ama yaranamaz bu insanlara. Ayıp yahu gerçekten ayıp.

Kız arkadaşı var adam gibi eğleniyor geziyor. Herkesin var herkesin manken gibi sinemi beşe katlayacak sevgilileri eşleri var ama kimse tek satır malzeme yapmıyor kendisini ne köşe yazısına ne fotoğraf karesine.

sahada elinden geleni milli takım da çok güzel yapıyor da biz Galatasarayda bir buçuk senedir ardadan hiç birşey görmedik.

Hala ispanyalardan ona buna röportaj veriyor hala yok yerli oyuncular parasını sekiz ay geç alıyor yok şu helikopter alıyor. ulan nankör herif altınızdaki arabanın değil ARABALARIN fiyatları özel uçaklarla yarışıyor.

arda giderken FLORYADAN değil ortaköyden bir mekanda Türkiyeye hoşçakal diyor. Sonra Florya evim diyor.

Ama gel gör ki gerçekler şimdi daha iyi aydınlanıyor. Meğersem GALATASARAY ardayı bir daha kulübün kapısından içeri sokmamak üzere göndermiş. GALATASARAY maneviyatı diğer kulüplere benzemez çıkar önemsemez.

arda bir daha bu kulübün kapısından giremeyeceğini bildiği için hatalarını yeni yeni idrak ettiği için böyle ilginç ilginç sürekli konuşuyor.

Yarın ki röportajını merakla bekliyoruz.

Emre B. ile aynı karekterde bence. Gönül Emre Aşık'a benzesin isterdi ama. Ama işte... Keşke artık susup işine bakabilse. Paran mı kaldı Arda? Bugün veya yarın almışsın paranı aga. Helikopter alacak kadar paralar aldın hemde... Günahıyla,sevabıyla taşıdın bu formayı yeter artık gittin neyin peşindesin acaba? Para kazandırdında pazarlık yapacak fırsat verdin mi klubune? Olurundan daha azına kaçar gibi gittin.

Yılda 2 Milyon dolara yakın para kazanan bir futbolcunun 50 Bin Doların lafını yapması enteresan.

Bu parayı parasız dönemlerde, Hasan Şaş'ın, Hakan Şükür'ün, Bülent Korkmaz'ın kendi cebinden yerli/yabancı takım arkadaşlarına verdiğini biliyoruz.

Hem susun diyonuz hemde 35 sayfa yorum yapıyorsunuz.

O olaylardan sonra Alex çok geçmeden tekliflere açığım gibi birşey demişti.Fenerlilerde Alex kaçmasın diye Alex lehine kampanya başlatmıştı.Ayrıca Arda'da gelir boş mukaveleye sözleşme imzalar.Şimdilik gitti sadece.

Boş mukaveleye imzalasa bile şov için imzalar, bu açıklamalardan sonra iyice belli etti. Çok fazla kompleksli biri Arda.

Boş mukaveleye imzalasa bile şov için imzalar, bu açıklamalardan sonra iyice belli etti. Çok fazla kompleksli biri Arda.

Mukavele lafını duydugu an Adnan Polattan af isteyip odadan ayrılmalıydı.

Keske zamanında Aziz baskanı dinleyip verseydik Arda'yı diyorum. Hatta GG77 + para bile alabilirdik.

ne yapiyosada yapsin.. Madridte kimse buna ilgi vermiyor.. buda habire laf salatasi yapiyor.. roportaj veriyorki.. ilgi cekiyim.. gecti Arda bey gecti.. sen bu takimdan iyiki gittinki diger futbolcularda rahatladi.. kaptanim diye geziniyordun.. bi numarani goremedim kaptan olarak inan bana.. kaptan dedigin ornek olur, sen daha kendine ornek degilsinki.. takim arkdaslarina bisey verebilesin.. iyiki gittin inan bana bunu tum samimiyetimle soyluyorum.. vasat Rierayi sana tercih ederim.. adam hic olmazsa nankorluk yapmaz.. ;) parasini alamamismis.. ulan milyon dolarlarla dans ediyosunuz utanin.. 2 top ceviriyon diye kendini ozel zannediyon.. turk futbolcusu neden olmuyor? en buyuk kaniti bu iste? 2 sene vasatin ustunde.. iyi bi performans.. sonra elin belinde.. memur gibi sahada dolasirsin.. Ronaldoyu sevmem artisttir ama.. adam her antreman sonu.. bide kendi ozel sut calisiyormus.. sen 5 senedir.. sutlarinin zayif olmasina ragmen.. hic antremandan sonra ekstra bisey yaptinmi? o yuzden sendende bi ... olmaz Arda. Avrupa mentalitesi yok cunku.. ;) madridte 1 sene oynan.. 2 sene oynan.. ondan sonra bittin.. ordanda bikarsin.. suanda bi motivasyonla debeleniyorsun orda yarin hocan 2 mac yedege cektimi gorursun.. hanyayi konyayi..

Mukavele lafını duydugu an Adnan Polattan af isteyip odadan ayrılmalıydı.

Keske zamanında Aziz baskanı dinleyip verseydik Arda'yı diyorum. Hatta GG77 + para bile alabilirdik.

renkdas gittigi icin simdi boyle diyoruzda.. o zaman oyle bisey yapilmis olsaydi yonetim altindan kalkamazdi.. hos zaten kalkamadi ama yani.. goze alamazlardi..

Arda futboluyla sahada değerli bir futbolcu, dışa dönük yapısı onu popüler de yapıyor.Genç yaşında büyük paralar kazanmış olmanın mutluluğunu, şöhretin "şımarıklığını" yaşıyor.Başarılı insanların bir parça şımarmasına itirazımız olmamalı.Ayrıca ben Arda'nın ailesi tarafından iyi yetiştirilmiş, saygılı, yardımsever ve vefalı bir genç olduğuna da inanıyorum.

Arda belki yaşının getirdiği heyecanla belki de her zaman bahsettiği gibi ailesinin çok da varlıklı olmamasından gelen bazı hırslar taşıyor. Bu da doğal hatta "kendi adına" bugüne kadar ki başarılı hamlelerinin altında bunun yattığını düşünüyorum.Arda güçlü bir ego taşıyor, bu da çoğu zaman onu antipatik yapıyor elbet.Özellikle medyada kıskanılması da cabası...

Ancak Arda'nın da bilmesi gereken şu ki;maaşlı bir eleman değil, bir profesyonel.Profesyoneller hangi meslekte olursa olsun meslektaşının aldığı ücretle ilgilenmez.Yukarda bir arkadaş yazmış haklı olarak "biz minibüse, sen kanatlı otomobile biniyordun!"diye... Gelir paylaşımı toplumun her kesiminde adaletsizken bunca parayı bu genç yaşında kazanan biri olarak çok konuşma hakkına sahip değil. Arda alt yapıdan yükselen bir futbolcu.

Avrupa'dan gelen kendini ispat etmiş, kariyerli oyuncuların aldığı ücretler onu ilgilendirmez. Arda kaptan olmayı çok istedi hatta hiyerarşik düzende Galatasaray kulübü risk aldı onu kaptan yapabilmek için.O zaman taraftar olarak sorarım ben de iyi bir futbolcu olarak maç kazandırmanın dışında kaptan olarak bir kupa hediye edebildin mi Galatasaray'a ? Sonuçta Çatladıkapıspor'da oynamıyordun, bu ülkenin kupa almaya en yakın kulübünde kaptandın.

Arda ne yazık ki yanlış kaynaklardan beslenmiş bugüne kadar.Türk pasaportlu futbolcuların Avrupa takımlarına kolay transfer olamayacaklarını söylemiş olması da onun adına talihsizlik. Bireysel olarak nitelikli ve uyumlu olursan hiç bir Avrupa ülkesi sana kapısını kapatmaz.

Ben herşeye rağmen Arda'nın çok çok başarılı olmasını istiyorum.Umarım Galatasaray ve Atletico Madrid basamakları onu hedeflediği zirveye oturtur.Biz Galatasaraylılar da "bu adamı biz yetiştirdik" diye gururlanırız.

Ne Arda imiş yahu,bu kadar konuşma CR7 için yapılsa anında bize gelirdi :asd:

Arda kim ki,Galatasaray'ın yarattığı bir oyuncu.Peki Galatasaray'a bunun karşılığında teşekkür eden bir oyuncu mu? Hayır. Bunun karşılığında gerekli hizmeti veren bir oyuncu mu?Hayır. Galatasaray'a para kazandırdım derken yaptıkları yüzünden takımına maddi ve manevi olarak kaybettirdiklerini hesaba katıyor mu? Hayır.

Peki Galatasaray sistemi onun üzerine kurarken,paraya ihtiyacımız var git mi dedi ki para kazandırdım diyebiliyor,yerini doldurmak için sistem değiştirilirken bir yerine iki oyuncu alınarak daha fazla külfet getirdiğini hesaplayabilecek zihniyette mi? Hayır.

O yüzden geçiniz diyorum.Başında hataydı elin bebesine kaptanlık vermek,onu efsanelerle bir tutmak.

Bizdeki hata bu zaten,oyuncuların hakkederek bir şeyleri almalarına izin vermiyoruz,iki çalıma süper star yapıyoruz ondan sonra indir bakalım şişirdiğin oyuncuyu gökten.

O kastettiği yabancı oyuncuların ise bulunduğu yerleri alabilmek için canları çıkıyor,aradaki fark bu.Biraz Zidane'ı örnek alsın diyeceğim ama belli yaştan sonra ben ne yapıyorum deyip burnu sürtülen Burak'ı bile örnek alsa kafi.

Zeki çevik ve ahlaklı olma meziyetlerinden ; zekasını kullanamıyor,çeviklik desen giderek halı saha mode on durumlarında,ahlak desen yerlerde sürünüyor,Limit X=0'a giderken ahlakı Emre ile Fatih Akyel yollarında :)

Arda yı kaptan yapmak hataydı.

Geri
Üst Alt