Arda Turan: "Benim için yeni bir hayat başladı"

Cevap: Arda Turan: "Biz paramızı alamazken yabancılar helikopter bakıyordu"

vay be. ne kadar hazirmissiniz arkadas arda yi asmaya kesmeye. biraz sakin olun. alan razi, satan razi.

arda da aciklamalari birakip futboluna baksa iyi olacak.

adam ciddi sekilde dolmus. bosalmasi zaman alacak. sanki kafa dinlemek ve olani biteni aciklamak icin yurtdisina gitmis.

vay be. ne kadar hazirmissiniz arkadas arda yi asmaya kesmeye. biraz sakin olun. alan razi, satan razi.

arda da aciklamalari birakip futboluna baksa iyi olacak.

adam ciddi sekilde dolmus. bosalmasi zaman alacak. sanki kafa dinlemek ve olani biteni aciklamak icin yurtdisina gitmis.

bende çok doluyum 3*4 yıldır.milyonlarca euro da vermiyor bana gs.

o ardaya o zaman bizim taraftar öyle boşalırki...

Sen orda para kazanmaya, taraftar tarafından mutlu olmaya devam et... Biz seni mutlu edemedik, paranı da ödeyemedik, helikopter de alamadın, kusura bakma. Ama her zaman dediğimiz gibi; herkes gider biz kalırız...

Arda'nın bu yaptıklarını Emre bile yapmamıştı ilk gittiği zamanlar.

Yazıklar olsun.

şeref olgunu kaybetmişsin arda

senin gibi bir kaptanımız oldu diye utanıyorum.

bu kulupten bir daha içeri girme.

Siz Arda'ya sallarken iyi o röportaj verince mi kötü.Çok doğru şeyler söylemiş.

Kaburgası kırılıp 3 hafta sonra sahalara dönen ve her maçında tekniği kötü olmasına rağmen, vücudunda ki tüm suyu kaybeden, basmadık yer bırakmayan Sabri'nin ağzına edilsin taraftar tarafından, Sabri'nin bir gün ama bir gün olsun en ufak tepkisini görmeyin ve hala ağzına etmeye devam edin büyük Galatasaray taraftarı.

Her fırsatta, Galatasaray'a ve taraftarına laf sokan, tek derdi para olmuş Arda'yı da körü körüne savunun.

:tiphat::tiphat:

Bence Arda,Bu kadar sert elestiriyi hakedecek birsey yapmadı,Cok sert olmus mesajlar,ama kimse sölediklerinde de tamamen haksız degil...

Yani burada söledigi laflar Galatasaraylı taraftarların hepsine degil,hakendenlere sölemis laflarını,ama yine de cok konusmaması lazımdı...

her gün bi Arda röportajı okumaktan da sıkıldım açıkçası. Tamam hep içine atmış olabilirsin ama çok itici oluyosun bu sözlerle.

Aysel noktayı koydu feci sekilde. :yup:

6. paragrafa attention pls! :063:

Aslında haklı.Ortada Elano,Misimovic örnekleri var..Hele bi Elano var ki yaptığı katkı mustafa sarp kadarken aldığı yıllık yuhh denilecek cinstendi..

Oyuncu gittikten sonra niye konuşur. Ayrıca son 1,5 senede ne verdin? Onu düşün sonra konuş. Son sezon 12 maç 2gol2 asist

Arda Turan´in arkasinda birisi olarak elestirme geregi duyuyorum...

E be Arda Turan, taaaa Ispanyadasin ama masallah Istanbuldaki gibi Röportaj veriyorsun ikidebir.. Ya birak su seni maf eden medya´ya malzeme verme. ne Güzel Futbol oynuyorsun orada bence Bunlari hep geri cevir ve konusma.. Saadece Futboluna bak. Inan bana ben bile suan senin Medyatik oldugunu düsünüyorum cünki cart curt konusma geregi duyuyorsun.. Belki Haklisin anlattiklarinda ama Ülkede okadar cok cahil varki senden nefret etme cüretini gösteriyorlar...

Bence Sus. Bak Tuncay´da Avrupada ve hic ne yapiyor ne ediyor kimsenin haberi yok. Sen yerinde duramiyorsun gibime geliyor... Senin yaptiklarini, degerini bilenler biliyor isine bak bence ;)

Çok konuşuyor ya.

22 sayfayı üşenmeden okudum ve anladım ki Arda giderek kendisi için bizim için ailesi için türk milleti için hatta insanlık için en iyisini yapmış..röportajında asla 22 sayfalık sitemleri öfkeleri hakaretleri hakedecek şeyler söylememiş Arda..çok röportaj vermesi yada sezon başında planda yokken transfer olması da değil bu nefretin nedeni bence..yarısı da olumlu şeyler söyler ya adam 2345 kelime etmişse 2000 kelimesi doğruu..neyse ben yanlış şeritteyim belkide..

Adam haklı. Arda'ya gereken değeri vermedik. Kabul edelim

22 sayfayı üşenmeden okudum ve anladım ki Arda giderek kendisi için bizim için ailesi için türk milleti için hatta insanlık için en iyisini yapmış..röportajında asla 22 sayfalık sitemleri öfkeleri hakaretleri hakedecek şeyler söylememiş Arda..çok röportaj vermesi yada sezon başında planda yokken transfer olması da değil bu nefretin nedeni bence..yarısı da olumlu şeyler söyler ya adam 2345 kelime etmişse 2000 kelimesi doğruu..neyse ben yanlış şeritteyim belkide..

acokcasi ben yorumumu yaparken yaziyi dahi okumadim..

Arda iyi ki gitmişsin koçum.

Yazılanları okuyunca daha iyi anlıyorum seni. Özeliikle Aysel isimli üyenin yazdıklarından sonra. Maşallah destek de görmüş baya

Geri
Üst Alt